Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kakšna vam je HELENA BLAGNE?

Kakšna vam je HELENA BLAGNE?

Ona s tem odlično zasluži, da ni odvisna od nikogar – to je njeno delovno “orodje”, ker je pač estradnica, tako to je v tem poklicu – a ti morda kaj zaslužiš s svojim “otresanjem” tudi tukaj ?

Saj ona je stara 33. Že 30 let.
Pa dva leva profila ima. Edina v Sloveniji. 😉
[/quote]

Torej želiš reči, da je brezčasna?

Brez mejkapa je prava lepotica! In zelo postavna.

Ona s tem odlično zasluži, da ni odvisna od nikogar – to je njeno delovno “orodje”, ker je pač estradnica, tako to je v tem poklicu – a ti morda kaj zaslužiš s svojim “otresanjem” tudi tukaj ?
[/quote]

Kako vraga in od kdaj pa ona ni odvisna? Še Zidarju je v “mikrofon pela”, pa bil star dedc primitiven, dnar je pa imel, ker ga je nakradel. S čim vraga pa služi? Par pesmi je zapela v življenju, vedno istih seveda in izumetničeno govorila, da je dama. Se že po govoru videlo, da ni dihtik, baba pa stara 60 let in ona bi bila rada 20 letnica….eh

Kako vraga in od kdaj pa ona ni odvisna? Še Zidarju je v “mikrofon pela”, pa bil star dedc primitiven, dnar je pa imel, ker ga je nakradel. S čim vraga pa služi? Par pesmi je zapela v življenju, vedno istih seveda in izumetničeno govorila, da je dama. Se že po govoru videlo, da ni dihtik, baba pa stara 60 let in ona bi bila rada 20 letnica….eh
[/quote]

Neumen je bil le Zidar, ne ona 🙂 Ona je že takrat lahko “postavila” višino zneska za svoje nastope, on je pa plačeval, ker jo je hotel gledat in poslušat….Ona je pošteno odpela in odnastopala pred vsemi za tisti nakazani denar, on je pa samo s q mislil, pa čeprav nič ni bilo 🙂

Služi s svojim glasom. Tudi tujina, Slovenija je manjšina.

In narobe si interpretiraš: ona ne bi bila rada 20letnica, ker ni tako neumna kot ti, ki se neumno podiš za naivnimi 20 letnicami. Zna potegnit največ iz tega, kar je ustvarjala zadnjih 30 let in od tega lahko tudi dobro živi, gor je spravila tudi svojega sina, tako finančno, kot moralno. Se je sposobna sama pošteno preživljati, še vedno.

Ja, fajn no, da o 60 letni babi govorite, da je lepotica, tudi če ne bi bila nafilana z botoksom in plastičnimi opearcijami, kake morate šele ve potem bit?😁 Pri 70, 80. bodo vse še lepše.😁

Neumen je bil le Zidar, ne ona 🙂 Ona je že takrat lahko “postavila” višino zneska za svoje nastope, on je pa plačeval, ker jo je hotel gledat in poslušat….Ona je pošteno odpela in odnastopala pred vsemi za tisti nakazani denar, on je pa samo s q mislil, pa čeprav nič ni bilo 🙂

Služi s svojim glasom. Tudi tujina, Slovenija je manjšina.

In narobe si interpretiraš: ona ne bi bila rada 20letnica, ker ni tako neumna kot ti, ki se neumno podiš za naivnimi 20 letnicami. Zna potegnit največ iz tega, kar je ustvarjala zadnjih 30 let in od tega lahko tudi dobro živi, gor je spravila tudi svojega sina, tako finančno, kot moralno. Se je sposobna sama pošteno preživljati, še vedno.
[/quote]
S čim služi 60 letna popolnoma zmaličena baba, ki ne premore drugega kot 5 pesmi odpet, vedn istih, to me pa res zanima? Z izjemo tega, da zagotovo na suho dobiva javni denar?

Zaskrbljujoče je to in pove o vašem razumu, da so vam popolne spake lepe. Nobena ženska v nobenem starostnem obdobju ne izgleda naravno tako spačena, brez obraznih potez, z nekim grotesknim videzom, ki ga naredijo operacije in botoks. To ni videz mladosti, temveč videz zmaličenosti.

Monica Belluci je pa, kolikor jaz vem Italijanka!!!

Monica Belluci je pa, kolikor jaz vem Italijanka!!!
[/quote]
Lahko je Francozinja, ker toliko je tudi Blagnetova Slovenka, zato pa tako čudno govori naučeno, ker nikakor ni mogla zbit bosanskega naglasa. 😁 Ampak ona je dama…….. z levim profilom….. no, zdaj več nima težav s profilom, tudi z mimiko obraza več ne, ker jeni. 😁 Opazite, da so si vse te kot z rojem čebel opikane čisto podobne? Recimo Blagnetova in Severina izgledata zdaj povsem enaki.

Predvsem umetna, če bi se vse ženske toliko ukvarjale same s sabo kot se ona že celo življenje, bi vse zgledale še bolje kot ona. Operacije, botox, fitnes, skoz in skoz, ok če ji je to bistvo, da jo to osrečuje, pol naj bo srečna. Ampak realno življenje je vse prej kot fake fasada, oblekice in čeveljčki.

Ko je imel denar, pa imel je ogromno denarja da jo je financiral, je bil dober.

Ko je imel denar, pa imel je ogromno denarja da jo je financiral, je bil dober.
[/quote]

dej no – a misliš, da on pa od nje ni imel koristi? Mu je vse “povrnila in odslužila”, tudi s potrpljenjem, brez skrbi.

dej no – a misliš, da on pa od nje ni imel koristi? Mu je vse “povrnila in odslužila”, tudi s potrpljenjem, brez skrbi.
[/quote]

Je že vedela zakaj brez skrbi, je preveč pregnana, da bi se pustila izkoriščati.

ena kmetica je napisala da so to dobri geni.
Evo ti gene, budal.laaa:
[img]https://lh3.googleusercontent.com/proxy/sucXlSKcoM6xKfpigQTtElPDC9YevX7EecuYr6Q_idUqBs77YajdPrXILG5-0DeI5gTxxk06kqAOHAthu42iEJlgdHfHXQe125HBcZ-0tHYMJ0cIcg[/img]

Saj ona je stara 33. Že 30 let.
Pa dva leva profila ima. Edina v Sloveniji. 😉
[/quote]

A ne 25? Jaz sem skoz mislila, da je 25 večno.

Je že vedela zakaj brez skrbi, je preveč pregnana, da bi se pustila izkoriščati.
[/quote]

Zakaj pa pregnana – ker ji je uspelo z lastnim delom ? A bejžnobejž…… Temu, da ne se ne pustiš izkoriščat , pa se reče dostojanstvo, ne pa pregnanost.

Jaz pa mislim, da vse te takoimenovane estradnice, služijo postrani v prostituciji.
Tudi v tujini tiste glumice in manekenke niso vse plačane s takimi honorarji, da bi si lohk privoščile luksuzno življenje. Nimam osebno nič proti nikomur, ampak da nekdo lahko z enim Mornarčkom zasluži za vseživljenjski luksuz, mi pa ne štima.

Sedaj kmalu bo 57. Seveda jih ne kaže, saj je popravljena . Zelo dobro je popravljena.

Je, ampak good look pa tudi ne more škoditi. Še posebej v tem biznisu ne.

ona je ena redkih starostnic v sloveniji, ki je dobro popravljena, če ne edina. se kdo spomni kakšne, ki je lepša? Pa prosim ne mi s kakšno Nušo Derenda, ki je ok, ampak ji žal ne seže do kolena…

Jaz sem pa slišala, da je Helena včasih zelo rada pila pivo in da se ji je rigalo na nastopih …

Za svoja leta je super milfa.
Zdi se mi, da je stara kakšnih 57 let.
🙋

Se strinjam s tabo.
Helena je dobro popravljena.🙋
Ko pa gledam Mišo Molk pa je ta za crknit😢

ko je bila mlada je bila nikakva. Potem so ji vse lepotne operacije in slava zmešale glavo. sledilo je obdobje prizemljitve. Mislim,da je takšna kot je zdaj najboljša do znaj. Ne samo fizično, tudi psihično. Bolj človeška, ne glede na lepotne popravke.

New Report

Close