Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kakšna vam je HELENA BLAGNE?

Kakšna vam je HELENA BLAGNE?

Stare ŽREJO MLADE. Starčki žrejo MLade. Kot vampirji se prisesajo nane, da jih žrejo…. Grdavšarji žrejo mlade in energične.

Levičarji so pa vsi nagravžni, ker so vsi polni sovraštvo. Še noben poln drekka ni bil lep.

Stare ŽREJO MLADE. Starčki žrejo MLade. Kot vampirji se prisesajo nane, da jih žrejo…. Grdavšarji žrejo mlade in energične.

Levičarji so pa vsi nagravžni, ker so vsi polni sovraštvo. Še noben poln drekka ni bil lep.
[/quote]

ej sori kaj si hotla s tem rečt? da jih energetsko izsesajo? al ker krindž nam servaš zdej

ej sori kaj si hotla s tem rečt? da jih energetsko izsesajo? al ker krindž nam servaš zdej
[/quote]

Jap, tale starčevska elita, komunistična se gre tiste prostozidarske scene, astralne. To je tolk gnila energija, da bolj gnila ne more biti – sej sami vidite kako so komunisti nagravžni ljudje, polni sovraštva, to jim prav vcepijo sovraštvo. Tak človek ne more biti lep. In astral tega skriti ne more. In potem načrtno sesajo mlade in polne enegije, zato boste marsikaterega mladega videli, postaranega za 100 let in ne boste verjeli, da je kaj takega mogoče. Je mogoče, en vampir se je znal prisesat. Res pa je, da ene ženske in moški to dopustijo za keš, pač se prodajo hudiču za keš. Sovražikom pa to naredijo samo zato, ker so hlapci in tak taki ničvredni, dobri samo za krajo, če keša nimajo, jim pa dušo ukradejo…

Helena je edina zvezda v našem prostoru. Kljub vsem vašim poniževanjem, pa gobcanjem – je edina Zvezda. Vedno lepša in vedno bolj nedosegljiva vašim sanjam.

Na moški strani je to Plestenjak. Oba furata dobro musko, oba sta bogata, lepa, šarmantna… in se preživljata s prepevanjem.

Oba ves čas ponižujete – pa sta v resnici carja. Poštenjakarja in garača. Nikomur nič nočeta slabega. Kako morete bit tako hudobni?

Jap, tale starčevska elita, komunistična se gre tiste prostozidarske scene, astralne. To je tolk gnila energija, da bolj gnila ne more biti – sej sami vidite kako so komunisti nagravžni ljudje, polni sovraštva, to jim prav vcepijo sovraštvo. Tak človek ne more biti lep. In astral tega skriti ne more. In potem načrtno sesajo mlade in polne enegije, zato boste marsikaterega mladega videli, postaranega za 100 let in ne boste verjeli, da je kaj takega mogoče. Je mogoče, en vampir se je znal prisesat. Res pa je, da ene ženske in moški to dopustijo za keš, pač se prodajo hudiču za keš. Sovražikom pa to naredijo samo zato, ker so hlapci in tak taki ničvredni, dobri samo za krajo, če keša nimajo, jim pa dušo ukradejo…
[/quote]

Točno to se je meni zgodilo. Direkt so se prisesali ne moje enegetsko polje. Včasih je bilo to eno samo veselje in ljubezen…. Ampak sej veste, kaj se v tej državi zgodi s podjetjem, ki mu gre predobro? Npr. Petrol? Najuspešnejše vodstvo vsega časa odstavljeno, da bodo sedaj lahko podjetje do konca pokradli, dokler ne bo šlo na smetišče zgodovine, kot Mura, Peko.. zadnja je bila Adria.

TO JE NJIHOV VZOREC DELOVANJA. Iz tega ne znajo več. In tako kot delajo s podjetji, delajo z ljudmi. Dokler je še kaj za pokrast, bodo kradli. Če ne keša podjetju, pa energijo človeku,.. vzorec in način je isti. Drugega pa sposobni niso. Vedno mora en drug nekaj uspešnega narediti, da lahko ti paraziti pokradejo.

Zakaj je tako? Npr. poglejmo pošteno Finsko. Tam je ljudem samoumevno, da govorijo resnico. Tam vsak vse verjame. In to prenesimo v Slovenijo leta 1945, ko so bili ljudje na ta način.

Kaj je lažje nekim jugovičem lagati, da tako v hipu lahko prevzamejo oblast, če vsak vse verjame na besedo kot npr. na severu? Pri nas pa kontra. Greš na zavarovalnico. Če nisi ravno genij, nič ne boš dobil, še od zavarovalnice ne, ker je toliko goljufij. Očitno vsak poskuša ogoljufati in so zavarovalnice očitno tako pripravljene na to, da če že nisi genij, nič ne dobiš, četudi si upravičen do tega.

Še zadnji košček sestavljanke mi je manjkal v tej celoviti zaroti proti zahodu! Kaj je lažjega vladati kot nadoblast nad takimi ljudmi? Švedska. Le zakaj je tako kot je? Ker so odprti za razliko od sosednih bolj zaprtih narodov. Čez 20 let bo prevladalo čokoladno prebivalstvo na Švedskem. Večina sploh ne bodo več belci…..

[/quote]

Kaj pa ma to veze s Heleno Blagne

Tudi jaz se to sprašujem?

men so bile od slovenk vedno špica moni kovačič in anja rupel… helena je bila vedno bolj na koncu te lepote, zdej je pa ona na sliki lepa kot slika s pomočjo operaterjev seveda, tiste dve pa žal ne več tako, trenutno je pač lepa, kakorkoli obrneš, vprašanje pa je kakšen je jutranji pogled, ko se zbudi….

tebi je bila vedno ta grda špica, tako povej!
😁😅😜😉😄

Kaj pa ma to veze s Heleno Blagne
[/quote]

Veze ima z astralom….. tko kot vsi, drugače pa zraven niso, tudi Janković, Kučan.. pa take maske nosijo, da ne moreš takoj vedeti za koga se gre. Sej zato se pa meni to dogaja, ker preveč vem. Sej vsi vedo za to prostozidarsko ložo, vrh pa nekje v Srbiji, sicer pa komunistična loža, svetovna, komunistična. Podgane so uničile cel svet.

Oni sanjsko življenje, jaz pa sanjsko trpljenje.

Veze ima z astralom….. tko kot vsi, drugače pa zraven niso, tudi Janković, Kučan.. pa take maske nosijo, da ne moreš takoj vedeti za koga se gre. Sej zato se pa meni to dogaja, ker preveč vem. Sej vsi vedo za to prostozidarsko ložo, vrh pa nekje v Srbiji, sicer pa komunistična loža, svetovna, komunistična. Podgane so uničile cel svet.

Oni sanjsko življenje, jaz pa sanjsko trpljenje.
[/quote]

Me je že pred dolgimi leti, ob polnoletnosti hotel prepričati en ta, z astrala, je kr misllil, da bo njihova kurbbbica. SEm ga načevljala, se mi je pa podgana takole maščeval. SEj jest to ven. Nič ne bolj bolj, kot če ga baba načevlja, enga starčkaaa, z višjih komunistčnih krogov.

Jutranji pogled je zadovoljen… lep….. Gospa je top, ko se zbudi, s čisto vestjo – ne obremenjuj se s tem.

Me je že pred dolgimi leti, ob polnoletnosti hotel prepričati en ta, z astrala, je kr misllil, da bom njihova kurbbbica. Me je že hotel prepričati, da bom šla kar tako iz rok v roke v živo… Sem ga načevljala, se mi je pa podgana takole maščeval. Sej jest to ven. Nič ne boli bolj, kot če ga baba načevlja, enga starčkaaa, z višjih komunistčnih krogov.

Če bi se prodala takrat, bi imela pa danes, vilo, BMW,… kakšnega 30 let starejšega jebbbača….. bila bi pa direktorca v podjetju. Pa slike bi takole pošiljala iz kakšne Tajske, kot Helenca…..

Tako sem pa shizofrenik, norec, ki ga vsi sovražijo…. ki trpi 24 ur na dan, med nekimi izmečki, kateremu je bil prodan, med gnilobe…. Tudi to vem.

Jutranji pogled je zadovoljen… lep….. Gospa je top, ko se zbudi, s čisto vestjo – ne obremenjuj se s tem.
[/quote]

Lej, nekje slabih 30 let jee od tega, ko je pela na eni veselici.., rokovala sva se v pozdrav… in jst enostavno ne bi trznil na njo, pa če verjameš al ne, moja dobra znanka mi jo je predstavila, za katero sem jst bil bog in batina…, zdej je pa top za pogledat, na sliki, v živo je od takrat pač nisem videl, mi je pa ravno al se ona obremenjuje s tem al ne, njena stvar, tud jst se s tem ne obremnjujem, napišem pač svoje mnenje…

Zadnjič sem jo videla pred RTVjem bila je kot iz slike. Verjamem, da včasih ni bila tako lepa, ampak zdaj pa: kapo dol. Gladko kožo ima in sijočo

No če so ti bile pa tile dve top, pol pa……..

Meni vizuelno je najbolj sedla Zoretova, pa Weisova, potem pa Derenda, Švajger.
Če gledamo pa 70. pa 60. pa je bila mačka Sepetova, Kovačička je imela konjski ugriz zg. čeljusti, Ruplova pa debel fris in špičasta kolena. Danes je dobra Jurasova……Tako nekako.

No če so ti bile pa tile dve top, pol pa……..

Meni vizuelno je najbolj sedla Zoretova, pa Weisova, potem pa Derenda, Švajger.
Če gledamo pa 70. pa 60. pa je bila mačka Sepetova, Kovačička je imela konjski ugriz zg. čeljusti, Ruplova pa debel fris in špičasta kolena. Danes je dobra Jurasova……Tako nekako.
[/quote]

ti pa si star konj. Danes je dobra Lepa Afna, Nika Krmec, Kaja Vidmar… Po okusu mladih normalnih moških. Pa Inja Zalta.

ti pa si star konj. Danes je dobra Lepa Afna, Nika Krmec, Kaja Vidmar… Po okusu mladih normalnih moških. Pa Inja Zalta.
[/quote]

Pošteno sem se nasmejal na tole. Realno imaš prav. Tu na forumu je veliko starih konjev po moje

Lej, nekje slabih 30 let jee od tega, ko je pela na eni veselici.., rokovala sva se v pozdrav… in jst enostavno ne bi trznil na njo, pa če verjameš al ne, moja dobra znanka mi jo je predstavila, za katero sem jst bil bog in batina…, zdej je pa top za pogledat, na sliki, v živo je od takrat pač nisem videl, mi je pa ravno al se ona obremenjuje s tem al ne, njena stvar, tud jst se s tem ne obremnjujem, napišem pač svoje mnenje…
[/quote]

Gospa se je z leti “izpilila”, ej profi in ji nisi niti do gležnjev- zna rokovati z marsičem, tudi s takim pisunskim poveličevanjem, kot je tvoje….

se spomnim sošolke ki se je neki hecala z mačom pravim.. takrat sem zvedela da je ona stara 28 let, jaz pa smrkljica mislila da jih ima skoraj 50… šiit kok sem sfaalila….

Pa o nekih krtačah je pela.

Si vis pacem, para bellum.

[/quote]

… in zagotovo več zaslužila in pridobla pošteno, kot ti s svojim “ego zajebavanjem” iz tega naslova po MONu

… in zagotovo več zaslužila in pridobla pošteno, kot ti s svojim “ego zajebavanjem” iz tega naslova po MONu
[/quote]

Kaj pa ma ona danes od tega ?

Težko preteklost.

Si vis pacem, para bellum.

[/quote]
Pesmi se ne spomnim, mi ni šla neki v uho, rokerica kot sem od nekdaj, v spominu imam našo sceno polno smeha…

Kaj pa ma ona danes od tega ?

Težko preteklost.
[/quote]

Ne tako hitro “cinično” skakat, no 🙂

Ja, težko preteklost predvsem iz naslova svojega bivšega alko moža.

New Report

Close