Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšne barve stene v kuhinji

kakšne barve stene v kuhinji

Imam temnejšo rjavo leseno kuhinjo in me zanima kakšne barve stene bi pasale k taki kuhinji. Sedaj sem imela nekako bledo bež barvo in bi rada spremembo. Ne vem pa kakšna barva bi šla še zraven. Prosim za pametne predloge. Hvala v naprej.

čist preprosto…bela 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Kar z apnom pobeli. Je še najlepše in povsod paše.

Z apnom?? Potem se bo pa 1x naslonila na steno in bo bela kot mlinar.

Na tej strani si oglej malo predlogov: http://www.prostorama.si/projekti.php

Bela… živ dolgčas.

Kot prvo: apneni belež se ne briše oz. ne pušča ali kako naj rečem.

Drugače pa so meni osebno za kuhinjo všeč bolj žive barve, ampak ne kričeče: marelica, limona, kivi, sončnica… K temnemu lesu paše katera koli od teh.

Kot prvo, beljeno z apnom je vse šlo dol. Če si se naslonil, si bil bel, tako da…

Hvala za predloge. Mogoče bi pa res imela bolj živo barvo – v rumenem odtenku ali kivi. Samo nekaj bi še vprašala: Kaj pa strop ali imate belega ali v barvi sten? Hvala še enkrat!

Strop naj bo bel, sicer te optično duši, pritiska nate. V takem prostoru se zagotovo ne bi dobro počutili. Sicer pa sem tudi jaz mnenja, da je bela prava izbira za stene…barve pa raje na dekoracijo. Bela za stene, črna za cote, vse ostale pa za vse ostalo =)

Rumeno, ampak res nežno rumeno.
Imam češnjo, kuhinja je popolnoma drugačna od kar imam nežno rumene stene. Prav lepo je:)

Nobene ognjene barve, kuhinja je že sama po sebi dovolj ognjena.

Imaš prav! Najbolj grozna bi bila kakšna živo rumena, marelična, oranžna, brrr..
Grdo, pa že čisto iz mode…

Vse po istem štampu. Za ljudi brez (lastnega) okusa in s polnim žepom.

Jaz ti tako priporočam: zelene stene, bel strop (kot je ena zg. napisala, da te duši- res je) in temnorjava kuhinja- to bo zelo dobra kombinacija

Jaz imam ob temno rjavi kuhinji bele stene, edino ena, najudarnejša je taka malo temnejša bela kava.

Vse po istem štampu. Za ljudi brez (lastnega) okusa in s polnim žepom.[/quote]

Vsak ima svoj okus. Meni je skoraj vse čudovito. Sicer pa si vsak sam izbere kako bo izgledal svoj dom.

Res ne vem s kakšnim apnom ste belili in kako. Mi imamo celo hišo beljeno z apnom in sem lahko cel dan naslonjena na steno, pa ne bom bela.

K rjavemu pohištvo jaz ne bi dajala kakšnih močnih barv, pač pa kak lep svetel pastel.

Živi in pusti živeti

New Report

Close