Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kakšne erotične pripomočke imate?

Kakšne erotične pripomočke imate?

Zanima me kakšne imate kaj erotične pripomočke? Iščem nekaj, da imava dodatni užitek oba partnerja. Gledala sem sledeče:

– vibratorji za pare
– analni čep
– umetne vagine
– vibratorji
– bondage oblačila

Nekaj zadev sva že preizkusila in zelo popestri seks. Kje kupite svoje igračke, v fizični trgovini ali kje preko spleta?

Jaz sem vegiterjanka in imam banane,kumare in korenje.

Meni Maša zadošča!

Midva imava 17 letnico, ki pa bo žal kmalu polnoletna.

Dva dildota, vaginalne kroglice, metuljčka, par stvari iz usnja.
Kupim pa kar direktno v sex shopu.

Pet bičev, dve šibi, več vrst sčipalk za bradavice in sramne ustnice, kroglo za v usta, nekaj dildotov, dildo, ki se fiksira na medenico, 2 deviška pasova, profesionalne policijske lisice.

Domišljijo, subico. Ter seveda kamero…

Ljubezen. 🙂

Sebe;)

Hahaha me res zanima, kakšen užitek boš imela ti od umetne vagine.

Moja žena je najboljši pripomoček.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hahaha me res zanima, kakšen užitek boš imela ti od umetne vagine.
[/quote]

Mir pred svojim. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa še ene 56 tunik različnih barv

Perverzneš. Te vzburjajo stvari, ki se dogajajo pri maši?

Pa še ene 56 tunik različnih barv
[/quote]

hmm, moj naraven jebaški pogled na žensko, je najboljši erotični pripomoček.

Popay a si ti poročen?

Perverzneš. Te vzburjajo stvari, ki se dogajajo pri maši?
[/quote]
Žal si nepismeno zmene, ki ne loči velike začetnice od male!

Ehh, preveč osebno vprašanje, se opravičujem, ne morem odgovoriti, rad pa igram tenis, to pa komot odgovorim, hehe.. Jst pa jelena rozga sva solo igralca…

https://www.youtube.com/watch?v=QFd9m7mhAoQ

Odstranim krtačo na sesalcu in mu posesam tiča in je mir pri hiši ta večer,močnejši ne sme biti od 1200w.Imamo pa tudi starega mačkona brez zob,ker smo mu jih poruvali ter navadili,da z veseljem pofafa tiča.Mora biti veterinarsko pregledan in cepljen.

Pred časom sem naročil preko spleta erekcijsko črpalko, ki je dovolj velika, da penis poveča na več kot 25cm. Ja res je več kot petindvajset centimetrov.

(zelo rad bi kaj napisal o superfantastičnih sposobnostih, ki se skrivajo v ljudeh, ampak to ni področje te teme)

drug drugega programiramo

Imam nekaj vibratorjev, nazadnje sem si kupila rabbit vibratorja v obliki delfinčka ter zbirko dildov in še japonske kroglice. Tudi če sem samska si znam popestriti večere. 🙂 Kupujem prek spletne trgovine, v fizični trgovini te vsi gledajo kot neko čudo. 🙂

Jst sem pa samski. Pa bi bil čist zadovoljen, z eno preprosto punco, z katero bi se prepustila spontanim užitkom dolgo, v noč mmmm……….

Jst pa prisegam na Kraljico Večnosti.

drug drugega programiramo

Jaz bi pa mel enega dildota 🙂

New Report

Close