Kakšne moške frizure imate rade ženske?
Pozdravljeni!
Star sem 17 in me samo zanima kakšne frizure imate ženske rade na moških? kratke, dolge?
P.S. Kaj menite o produktih za lase? Vam je recimo všeč, da ima moški gel/vosek na laseh?
lp
Ronaldo stil frizure…polno pobritih črtic po glavi, prečka v eno smer, šavje na glavi, z enormno količino gela, voska, whatever…kaj ti resno sprašuješ?
Kaj pa če mu kak las celo manjka? :)))
🙂
just asking for a opinion…lol
pa brez sarkazma prosim…sam zanimajo me ženska mnenja
Kaj pa če mu kak las celo manjka? :)))[/quote]
Kak las gor al dol ni panike, saj zato je šavje locirano tam, kjer ga je največ (preusmeritev pozornosti), drugje pobrito na nastavek 1, max. 2. Pošlji mi sliko, da si lažje predstavljam, ker pri moških kak las lahko pomeni totalna plešavost. A veš a veš…
Glej, vprašaj ljudi s katerimi se družiš…alohaaa. Pa malo okrog poglej, a ne. Tukaj ne boš našel ničesar prav zase, ker sto ljudi, sto čudi.
[img]http://www.pakpassion.net/ppforum/attachment.php?attachmentid=53358&stc=1[/img]
Tole je naravnost krasn. Odlčno sovpada z zobki 🙂
Ti pa imaš res izvrsten okus.
Kaj nogometaš Glavnik ti je tudi všečen?
Frizura gor ali dol, še vedno najboljši napadalc vseh časov.
Ti pa imaš res izvrsten okus.
Kaj nogometaš Glavnik ti je tudi všečen?[/quote]
Ti se moraš pa počasi naučiti novo besedo: sarkazem.
Na tapeti je frizura, ne njen lastnik.
Pa da dodam še neki ontopic, brez sarkazma 🙂
Jaz imam itak najrajši pobrite glave, drugače se mi pa še kar dopadejo te frizurce, ki so zabrite ob strani, pa po sredi daljše, samo zdaj vsi to nosijo, pa se potem izpoje.
Ne vem, zelo odvisno od moškega – koliko je star, kakšen stil ima, kakšen je njegov življenski slog. Enim neizmerno pašejo dolgi lasje, drugim skuštrani in v luft … Težko kar na pamet rečem. Izberi si nekaj, kar je tebi všeč. Če se boš ti dobro počutil, bo tudi bejbikam všeč.
Z raznimi voski in geli pa ni za pretiravat.
V reali pa to nobena ne šmirgla. Sem tud z metalko že bil, pa jo ni nič zmotilo, ko sem imel kratke lase. Lih tko mi ga je fafnla 🙂
Ja, zakaj ?
babnica, ki se ima za zrelih let se ukvarja z bimbom, ki pri 17_tih misli, da je moški ☺
vsaj post je na ravni starosti in IQ avtorja ☺
Ja, zakaj ?[/quote]
Poudarek je bil na neugoden. Torej je ja že sam po sebi jasen odgovor, tudi vprašanje zakaj je odveč.
Če je neugoden, posledično povzroča neugodje.Torej ti ga je obdelala in te ob tem (potencialno lahko) poškodovala.
Ehhh, pozabi. Je že mimo.
Ni kej za pozabt, ker tok zanimiva mi pa spet nisi 🙂
Jst te pa ne. Tam z Matjažkom se ukvarjaj, bosta leksikone skp prebirala.
Forum je zaprt za komentiranje.