Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšne osebe vam gredo najbolj na živce?

Kakšne osebe vam gredo najbolj na živce?

Opravičujem se, velecenjeni mr. On. :)) Kaj čem, ostra sem, zato sem samska. ;)) Kateri moški bi se z mano ubadal? :))[/quote]
Ok, opravičim…. ampak samo zaradi let… 😉

Kateri moški bi se s tabo ubadal? Če dobro kuhaš, vsak, ki bi bil lačen….. :)))[/quote]

No, ja…če bi želela impresionirati moškega bika, bi morala dobro kuhati in imeti precej na bančnem računu.

No, ja…če bi želela impresionirati moškega bika, bi morala dobro kuhati in imeti precej na bančnem računu.[/quote]

To je absolutna resnica ali samo hočeš imeti (spet) ti prav? 🙂

Drugače pa ja, je dobrodošlo, če je ženska bogata… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No, ja…če bi želela impresionirati moškega bika, bi morala dobro kuhati in imeti precej na bančnem računu.[/quote]

To je absolutna resnica ali samo hočeš imeti (spet) ti prav? 🙂

Drugače pa ja, je dobrodošlo, če je ženska bogata… ;)[/quote]

No, ne poznam bika, ki bi se uprl dobri pojedini, razen če je imel hudo virozo. :)) Bogato obdarjena, a ne? 😉

tudi bistvo mojega ni bil v tem, da se hvalim, kako pometam, to sicer počnem samo doma, v službi mi ni treba… point je bil v tem, da če te šef najde “ravno takrat”, ko si zabušaval, je verjetnost, da to počneš pogosto ali pa si dovolj zabit, in ti pri vseh sodelavcih, ki te ne marajo, še vedno ni jasno, da si kaj takega ne bi smel dovolit, ker se bo to takoj izpostavilo… kot vedno ugotovimo, da ima človek samo sledeči problem, ki je v njem samem: je len, neumen ali oboje

pa še ena “malenkost” – noben te ne more odpustit, ker te je enkrat dobil, da si lenaril, ker so za odpoved iz krivdnih razlogov določeni (disciplinski) postopki, vključno s predhodnimi opomini in stopnjevanje od lažjih kršitev oz. večkratno ponavljanje le-teh… skratka, bulšitaš

ma kje spiš lepolaska da te ne ukradejo 🙂
ti boš predsednica našega sindikata 🙂

Točno to, tvoje pisanje je en navaden bulšit, ker tema ni namenjena pravnim nasvetom, zato so tvoji komentarji en običen mimohod.

Ne trudi se, ker res ni potrebno.

Vsi mi greste na živce, ampak se s tem ne ubadam.

Hvala, enako.

Ni za kaj, me veseli. Lep dan še naprej. S spoštovanjem, Dr. Mii.

Mah, ti se pa ne razumeš na bike, bike se impresionira, bolje rečeno provocira, z rdečo barvo. Torej nase navlečeš rdeče svilene spodnjice, potem pa ga izzoveš, razdražiš, da mu okrog gobca začnejo sline teči in te napade.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mah, ti se pa ne razumeš na bike, bike se impresionira, bolje rečeno provocira, z rdečo barvo. Torej nase navlečeš rdeče svilene spodnjice, potem pa ga izzoveš, razdražiš, da mu okrog gobca začnejo sline teči in te napade.[/quote][/b].

Jaz ne prebavlam omejenih in zlobnih ljudi, ki jih v Mb niti ni malo 🙂

Najbolj bolani ljudje so, kot ena baba, ki sem jo včeraj srečal, ko sem se z bajkom zapeljal čez prehod za pešce (ni blo semaforja), baba pa v avtu in mi trobi, ko zmešana, kot da ne more 2 sekundi počakat da se čez zapeljem (itak sem mel prednost). Samo sredinca ji pokazal pa jo poslal v pičko materno. Na drugi strani ceste mi je potem nek starejši možakat za to potezo še celo podal roko.

Očitno je bilo nekaj narobe s tabo, da ti je trobila. Al si se peljal kot megla…neki čudnga je moglo bit v tebi, na tebi. Viš, če bi znal unovčiti to zlato 10-ko za diplomo, bi imel šiht in avto. Ne pa da se v mrazu pelješ s kolesom.

Ti misliš, da si imel prednost, ZVCP pa pravi, da to lahko košta 120€.

Če kolesar ne vozi po kolesarski stezi ali ob desnem robu vozišča, mu lahko policist napiše kazen v višini 80 evrov.
Z enakim zneskom se kaznuje kolesarja, ki med vožnjo ne drži krmila ali se vozi vštric z drugimi, dvigne noge s pedala, vleče ali potiska druga vozila, prevaža predmete, ki ga ovirajo, nima luči ali pa vozi druge osebe – na kolesu je dovoljeno prevažati samo otroka, mlajšega od osem let, pa še to na posebnem pritrjenem sedežu.
V primeru vožnje v nasprotno smer po kolesarski stezi so kolesarji kaznovani s 120 evri kazni, takšno kazen pa bodo plačali tudi tisti, ki bodo prevozili rumeno luč na semaforju ali prečkali prehod za pešce, ne da bi sestopili s kolesa.
Za telefoniranje med kolesarjenjem, parkiranje kolesa, tako da ovira druge, in vožnjo v napačno smer v enosmerni ulici je določena kazen 40 evrov.
Po zakonu o varnosti cestnega prometa bodo tisti, ki bodo na kolo sedli vinjeni, plačali od 180 do 950 evrov. Kazen je odvisna od stopnje opitosti.
vir: zurnal.24

No, glavno, da si si vzel čas, da si možakarju stisnil roko. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Bravo Senza!

Prehod za pesce je za pesce. Kolesar ni pesec. Ni baba zmesana, ce si ti nepoucen. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In vse to sm jst naredu. Vozu sm se po kolesarski stezi pa šov čez cesto.

Marko, on je dobil 10ko, torej je poučen 😉
Sploh pa ne more bit on kriv, če je en …karkoli… spisal tak bedast zakon! Čas bo ,da ga napišejo na novo, če se on vozi čez prehod za pešce 😉

Skratka, samo sebi lahko ploskate, ker ste taki debili. Zgleda vm je treba vse narisat.

In vse to sm jst naredu. Vozu sm se po kolesarski stezi pa šov čez cesto.[/quote]
aja?
menda ne :O

Marko, on je dobil 10ko, torej je poučen 😉
Sploh pa ne more bit on kriv, če je en …karkoli… spisal tak bedast zakon! Čas bo ,da ga napišejo na novo, če se on vozi čez prehod za pešce ;)[/quote]
Se vozim tam že več ko 20 let, pa nisem še nobenga vidu stopt dol z kolesa. Tud 70 letne babice ne. Kokr sm napisu, fural sem se po desni strani po kolesarski stezi in mel prednost pred tisto babo.

Logično je, da se v tem primeru voznik ustavi, sploh, če si bil ti pred njim nima on kej zavijat not, pa ti trobit neki.

Sej zato pa zgledaš k Ricki Lake, ker skos sam sediš, če ne za računalnikom, pa za volanom. Men ni treba z avtom it do trgovine 300m oddaljene od mojga fleta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close