Kakšne osebe vam gredo najbolj na živce?
Sej pravm, vse vam je treba narisat. Kolesarska steza je na desni strani. Po kolesarski stezi sm čez zapelu.[/quote]
A smer si ji nakazal? Ker če si ji sunkovito pred avto zavil, jo čisto razumem, da je bila besna.
če sem meu pa prednost press[/quote]
Naravnost sem se pelu, ona je zavijala, ne jst. Kok si ti neumna, o fak.
Ok, GF, razumem, da se pri 0 in manj stopinjah ne upaš na kolo, ker se bojiš ledu na cesti.
Ampak ti pišeš o prehladu dihal? Pri 0?
Kaj ti potem pozimi ne tečeš, ne smučah, ne tečeš na smučeh, ne drsaš, ne bordaš…? Takrat, ko se ti športi izvajajo, je pogosto še bolj hladno kot 0 stopinj.
Sploh stopiš ven iz stanovanja, ko so temperature pod ničlo?
A potem samo v zatohlem stanovanju malo telovadiš ali kako to? Če se tako blazno bojiš prehlada in to že pri 0 stopinjah?
tisti, ki me posiljujejo s svojim mnenjem, prepričanjem, svojim prav … pa niti za rundo ob šanku ne dajo
Ona je debela in ima vse naštudirano. Kolo ni dobro zarad dihal. Najbolje je tortica ker zdravi 100bolezni.
Vprašajte jo kaj o torticah, kakšne so prednosti. Pa kakšne so prednosti, če si malo bol obložen. Vam bo takoj naštela par knjih. Ne spraševat o neumnostih kot so kolesarjenje, šport, ker vam bo naštela zakaj je vse to nezdravo:)
Sej pravm, vse vam je treba narisat. Kolesarska steza je na desni strani. Po kolesarski stezi sm čez zapelu.[/quote]
A smer si ji nakazal? Ker če si ji sunkovito pred avto zavil, jo čisto razumem, da je bila besna.
Po pravilniku o cestnoprometnih predpisih se mora vsak voznik v motornem vozilu (od motorjev naprej) v bližini prehoda za pešce (zebre) vedno peljat z takšno hitrostjo da lahko v vsakem dogodku varno ustavi…
Pešec NE MORE vzet prednosti avtu (kot tudi ne kolesar) ker je po pravilih voznik dolžan peljat v bližini s takšno hitrostjo da lahko vedno varno ustavi….
To ti povedo tudi v šoli, pa pri varni vožnji pa tudi na izpitni padeš če vzameš prednost pešcu na zebri pa ne glede na to kako sunkovito je skočil na cesto.
To so se zdej vse babe obrnile proti men, ker sm neki slabga reku čez žensko za volanom. Če bi bil tip ne bi nobena odreagirala 🙂
Noben ni nič obrnil, samo ti si napisal nejasno. Višje sodišče pa zdaj raziskuje okoliščine bolj podrobno, preden obsojenca “obesimo”. 🙂
Beta feg, GTFO.
Kolo pospravim čez zimo, ker ga ne potrebujem v zimskem času (enako rolerje). Tako kot si naštela p.izda f.uknjena pozimi obstajajo drugi športi, drugačno rekreiranje kot kolesarjenje, ki je le odraz, da si revca brez keša za trolo al benz. A ti je zdaj jasno?
Men je pa glih na trolo it najslabš. Nekak se mi zdi debilno 2 eur zabit za tja pa nazaj, pa še dlje časa traja, da nekam pridš.
Pa pomoje se tud pozna, če maš ponija, al pa tak bajk kt jst, k v 24i prestavi poganjaš kot za šalo.
Ni vsaka tortica top, najboljše so v Zvezdi. Vse ostalo pušča sled cukra v ustih.[/quote]
Epic
Ni vsaka tortica top, najboljše so v Zvezdi. Vse ostalo pušča sled cukra v ustih.[/quote]
Epic[/quote]
Supreme.
Tale GF misl, če je nekdo na kolesu, je že takoj nek low-life broke ass brez avta, pol pa fora, ko je na bajku, ki je več vreden kot njen avto. Pa ni dobr za dihala, pa za zdravje, a nisem bil prehlajen že najmanj 3 leta, in to glih zdej, ko laufam, se vozim s kolesom, ob vseh možnih vremenskih razmerah. Zravn pa še kurm fat, pa dobr zgledam. To mi je v bistvu cardio, po fitnesu. Stokrat bolj bit na svežem zraku, kot pa tisto statično kolo gont, pa bult v tv, cel žur.
In kje se pozimi voziš s kolesom? Se greš gorsko kolesarjenje, kjer ni onesnažen zrak? Kako zgleda tvoje nakupovanje z bajkom? Kaj si kupiš čike in pir? Ok, časovno ti zihr znese, da se ne voziš v temi, ker si cele dneve doma in nisi vezan na čas pred ter po službi med tednom. Če je tvoj bajk vreden jurja je to ekvivalentno kvečjemu motorju, nikakor pa ne avtu. In kje pustiš ta svoj velecenjeni bajk, da ga s tabo vred ne ukradejo? Za po Ljubljani furat je najbolj uporaben in smiseln sistem mestne izposoje kolesa. Praktično je zastonj. Po keri gmajni se furaš, da kurš fat? A si šel zadnjič gledat lučke po centru Lj in si se počutil že zadihano, pa si mislil, da je to to?
Smella se butthurtanost s tvojga posta. Kdaj boš dojela, da tisti res pravi športniki ne gledajo/mo na toplo/hladno/deževno/snežno/megledno/zmernodopretežno oblačno vreme. Ko je čas za trening greš vn pa nrdiš kar rabš. Ostali pa ostanete doma pa praznte hladilnik. En excuse že treba najdt, pa nej bo še tok beden.
Vrhunski športniki…to že. Ampak zate dvomim, da si sploh rekreativni. Za vrhunskega si že prestar. Aja, ti si pravi športnik:)).
Res je, ni slabega vremena, je le slaba oprema. Jst sem rekreativna, počnem stvari prilagojene vremenu in ničesar ne delam zato, ker mislim, da to moram speljati za vsako ceno. Pozimi ne vidim fetiša v kolesarjenju ali rolanju…ker je tolk drugih boljših alternativ, primernih za drugačno vreme, da mi je butasto se ukvarjati z rekviziti za lepše vreme.
Ja in kaj zdej ? Jm še vedno počel to kar mi sede.
Na, prjav se: http://www.norišnica-polje/registracija.com
Rajo jo povprašajte zakaj je šport/gibanje nezdrav, pa zakaj je bolje malo preveč tolščice kot premalo.
Obloge dobro grejejo pozimi, ščitijo pred veliko stvarmi, bolje kot uničevati zdravje s športom. Aja pa če potrebujete kakšen nasvet glede prehranjevanja jo tudi povprašajte. Sama je sicer debela, samo to ne šteje, je pač nek neznan faktor, samo drugače je pa ekspertka za gibanje in diete. Sicer njej sami še ni uspelo shujšati, kljub temu, da vsak dan zadnjič poje priljubljen obrok, juri pa začne… vendar ji nekega dne bo, verjemie:)
Naravnost sem se pelu, ona je zavijala, ne jst. Kok si ti neumna, o fak.[/quote]
Nope, stari.
Drugič napiši tako, da se razume, pa bo.
Po pravilniku o cestnoprometnih predpisih se mora vsak voznik v motornem vozilu (od motorjev naprej) v bližini prehoda za pešce (zebre) vedno peljat z takšno hitrostjo da lahko v vsakem dogodku varno ustavi…
Pešec NE MORE vzet prednosti avtu (kot tudi ne kolesar) ker je po pravilih voznik dolžan peljat v bližini s takšno hitrostjo da lahko vedno varno ustavi….
To ti povedo tudi v šoli, pa pri varni vožnji pa tudi na izpitni padeš če vzameš prednost pešcu na zebri pa ne glede na to kako sunkovito je skočil na cesto.[/quote]
In ker vsi strogo upoštevajo pravila, je statistika smrti v prometu pri nas taka, kot je.
Forum je zaprt za komentiranje.