Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšne osebe vam gredo najbolj na živce?

Kakšne osebe vam gredo najbolj na živce?

Ni vsaka tortica top, najboljše so v Zvezdi. Vse ostalo pušča sled cukra v ustih.[/quote]

Pih. Meni so Mihalek torte boljše. Sploh lešnikova.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kolo pospravim čez zimo, ker ga ne potrebujem v zimskem času (enako rolerje). Tako kot si naštela p.izda f.uknjena pozimi obstajajo drugi športi, drugačno rekreiranje kot kolesarjenje, ki je le odraz, da si revca brez keša za trolo al benz. A ti je zdaj jasno?[/quote]

Ne seri. Na kraj pameti mi ne pade, da bi se po centru z avtom fijakala, trole v prometnih konicah so pa tudi suffer. Ajde, če greš v en večji shopping, itak, za opravke po mestu pa ni šans.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Punce veseli december se je zacel vedve pa se obmetavata namest z kuhancki s kropom vode.. niste normalne.. no al pa je to posledica istospolne sovraznosti… no kjer se prepirata 2, 3. dobicek ima…
Aja pa poznam en sport za 2!

Kateri dve? 😮

Kakorkoli, statistika prometnih nesreč zavaja.
Nesreč je statistično bistveno manj kot nekoč, ker je potrebno upoštevati tudi št udeležencev v prometu, ki jih je nekajkrat več, in št prevoženih km.
Oni pa samo mahajo z absolutnim št nesreč na leto, da plašijo narod in imajo izgovor, da višajo kazni in si izmišljujejo nove omejitve, ki so same sebi namen oz so namenjene za polnjenje proračuna.

Za sadnega pa škoda zgubljat besed. Sam je bebavo napisal potem pa druge obtožuje, ker kao niso razumeli…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kolo pospravim čez zimo, ker ga ne potrebujem v zimskem času (enako rolerje). Tako kot si naštela p.izda f.uknjena pozimi obstajajo drugi športi, drugačno rekreiranje kot kolesarjenje, ki je le odraz, da si revca brez keša za trolo al benz. A ti je zdaj jasno?[/quote]

Jao, jao, pa to ne moreš verjeti, da je ena ženska tako prostaška kot si ti. SI vedno taka? No jaz se ne bom spuščala na tvoj prostaški nivo. Mi je pod častjo.
Težko si predstavljam, da je v letu 2015 še kdo tako nerazgledan, da ljudi, ki kolesarijo zmerjajo z revcami brez denarja in da časti neke trole. No se najdejo ja. Kakšni ostareli, nerazgledani ljudje. Zanimivo, da taki zaidejo tudi sem gor. Bi človek mislil, da ne znajo uporabljat računalnika.
Značaj si pokazala tu gor kakšen imaš. Pamet tudi.
Iz tega je razvidno, da tudi telo ne more biti ravno lepo. Ob takih neumnih izjavah, težko verjamem, da imaš fit telo.

Jao, jao, pa to ne moreš verjeti, da je ena ženska tako prostaška kot si ti. SI vedno taka? No jaz se ne bom spuščala na tvoj prostaški nivo. Mi je pod častjo.
Težko si predstavljam, da je v letu 2015 še kdo tako nerazgledan, da ljudi, ki kolesarijo zmerjajo z revcami brez denarja in da časti neke trole. No se najdejo ja. Kakšni ostareli, nerazgledani ljudje. Zanimivo, da taki zaidejo tudi sem gor. Bi človek mislil, da ne znajo uporabljat računalnika.
Značaj si pokazala tu gor kakšen imaš. Pamet tudi.
Iz tega je razvidno, da tudi telo ne more biti ravno lepo. Ob takih neumnih izjavah, težko verjamem, da imaš fit telo.[/quote]

Pa tako razgledan, da sliši in vidi travo rasti.

Jst ji pa dam respect za tisti dve besedi. Temu se reče iskrenost, poveš po resnici kar si misliš o nekomu, ne pa da neki skrivaš, pa se delaš finga. Kao vsi neki zreli, pa kulturni tle gor, v resnici pa še hujši od mene.

Če bi ble vse ženske take že od samga začetka in ne da ti šele po 2eh-3eh letih fukne v obraz vse kar si misli o tebi, bi jst že zdavnaj bil v zvezi. Tko pa skos sam neko fejkanje, kao vse pridne, nedolžne princeske…give me a break.

Vau, potem je pa GF ravno pravšnja zate. Zapecaj jo.
Boš takoj zvedel vse najslabše o sebi, če boš slučajno športal.
Ne daj bože, da se boš usedel na kolo. Boš dobil cel rafal žaljivk.
Ravno prava zate je. Super se bosta ujela.

Sej sm že, pa jo sploh zapecat nism rabu. A si morš mislt 🙂

Uno debelo sosedo tud ni noben pecal, pa je že en kup ljudi skritizirala (vključno z mano).

Kateri dve? :o[/quote]

Lej jo, lepota; se nis vprašala, če nis ti EDINA in dost! Recimo, če bi bila moja lisička, potem ziher neb spraševala katera …

Kakorkoli, statistika prometnih nesreč zavaja.
Nesreč je statistično bistveno manj kot nekoč, ker je potrebno upoštevati tudi št udeležencev v prometu, ki jih je nekajkrat več, in št prevoženih km.
Oni pa samo mahajo z absolutnim št nesreč na leto, da plašijo narod in imajo izgovor, da višajo kazni in si izmišljujejo nove omejitve, ki so same sebi namen oz so namenjene za polnjenje proračuna.

Za sadnega pa škoda zgubljat besed. Sam je bebavo napisal potem pa druge obtožuje, ker kao niso razumeli…[/quote]

Samo za feeling…

Prej nikoli, ker ti ne bi bila všeč njena resnica. Še zdaj ti ni, ko ti lepo povemo in šparamo z besedami, ker popeniš za vsako malenskost. 🙂
Šele ko boš sam pripravljen na resnico, boš spoznal tako, ki ti jo bo povedala v obraz. Ampak ti boš itak krivil ženske, ker ti je ne povedo. Stagniraš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Am, a ti nisem že zadnjič dovolj jasno nakazu, da se poberi stran ? Nehi me citirat, ne zanima me tvoje mnenje, bolnik.

Bolnik je prej ta, ki na javnem forumu diktira pisanje drugih.

Tip samo moje komentarje vid, išče jih po vseh možnih temah. Kot da je zaljubljen vame pi*da.

Če ne bi bil tako egocentričen, bi opazil, da tudi druge citira…

Ti si tud eno pljesko zaslužš. Prov zravn tipa bi ti jo prmazu, če bi se dal, sam da mi ne bi več srala na forumu, pa se neki pametno delala. Kok glupe babe hodte na ta forum, to človk prov ne more verjet.

!

Tolk o tem, kolk si sposoben slišat resnico. Kar stepel bi se. Pa noben ti je ne bo povedal v obraz, ker je nisi vreden. Če boš ostal z nami, boš vsaj malo realnosti občutil, tam zunaj s te itak vsi bojijo ali pa te ogovarjajo za hrbtom. Razen, če nisi tam zunaj mevžica, tukaj pa se potem zneseš nad vsakim, ki ti pride malo v konflikt.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Internetarji me ne poznate dovolj dobro, da bi me lahko ubijali z neko resnico. Marko, ti preveč za računalnikom sediš, mau si že zgubu stil z realnim svetom.

stik*

![/quote]

Na čem pa je?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close