Kakšne osebe vam gredo najbolj na živce?
No ja, če napišeš, da bi meni ali Senzi stisnil pljesko, potem res ni težko ugotovit, da resnice nisi sposoben slišat. Sicer pa si sam potrdil to resnico s tem, ko praviš, da še nisi našel ženske, ki bi ti jo povedala v obraz. Ne rabim te poznati, če sam pišeš o sebi. Samo brati je treba znat. 🙂
Ne vem kokrat ti moram še napisat. Ti nobene resnice ne poznaš. Nič ne veš o meni, nobody si, štekaš ?
Daj Sadni, ne bevskaj. Vsakič, ko ti kdo na rep stopi se napihuješ, kako bi nekoga pretepel, v resnici se pa cel lajf skrivaš pred PCjem. Si iste vrste pička kot Matjažko, oba nimata pojma o ničemer, pametujeta o vsem, igrata veliki dasi, razglabljata, kako bi si ne-vem-katera-spet ženska zaslužila klofuto, v resnici sta pa oba asocialna motena osebka z narcistično motnjo (in verjetno še katero drugo) in ženskam špilata predpražnike tiste 2 meseca preden se vas naveličajo ter jim ližeta podplate, da dobita 5 minut pozornosti.
Glih ti boš druge zmerjala z narcisi. Tebe sploh nobedn ne mara tle gor.
Ful se sekiram, ker me tebi podobni luzerji ne marajo, medtem ko si s stotaki brišem solze :)))))))))) mnenje nasilnih sociopatov je res relavantno zame :))))))
[img]http://images.thehollywoodgossip.com/iu/s–t7cuuWcq–/t_teaser_wide/f_auto,fl_lossy,q_75/v1407345241/you-dont-know-me.gif[/img]
Aja tud sociopat sm že 😀 Res me dobr poznate, ni kej.
Ja očitno si ti tisti, ki ne šteka, da jo ti sam pišeš, ne jaz. Jaz samo ponovim za teboj in malo obrnem vrstni red besed, tako da pomena ne spreminjam. Očitno te to zmede. Bom naslednjič samo tvoje besede kopiral, da boš lažje dojel. Se pa bojim, da to ni problem.
Kakorkoli, statistika prometnih nesreč zavaja.
Nesreč je statistično bistveno manj kot nekoč, ker je potrebno upoštevati tudi št udeležencev v prometu, ki jih je nekajkrat več, in št prevoženih km.
Oni pa samo mahajo z absolutnim št nesreč na leto, da plašijo narod in imajo izgovor, da višajo kazni in si izmišljujejo nove omejitve, ki so same sebi namen oz so namenjene za polnjenje proračuna.
Za sadnega pa škoda zgubljat besed. Sam je bebavo napisal potem pa druge obtožuje, ker kao niso razumeli…[/quote]
Samo za feeling…[/quote]
Imam feeling, ne zanikam naraščanja prometnih nesreč, todagledena povečano št. os. avtomobilov in povečan obseg udeležencev v prometu, je prometnih nesreč povprečno manj kot jih je bilo pred nap 10-20leti.
% povečanja se zdi velik, še večji bi bil, če bi imeli lani enega mrtvega, letos bi pa umrla dva…. Ziher bi sprejeli še strožje ukrepe za večjo prometno varnost….
Še enkrat, št, prometnih nesreč na prevožen km vseh udeležencev v prometu, je manjše kot je bilo nekoč.
A tut to ni resnica, da si se peljal čez prehod za pešce in si žugal tisti ženski? Tut to si se zlagal?
ajajaj, Vočko ti ga biksaš….. 😀
Samo za feeling…[/quote]
Imam feeling, ne zanikam naraščanja prometnih nesreč, toda glede na povečano št. os. avtomobilov in povečan obseg udeležencev v prometu, je prometnih nesreč povprečno manj kot jih je bilo pred nap 10-20leti.
% povečanja se zdi velik, še večji bi bil, če bi imeli lani enega mrtvega, letos bi pa umrla dva…. Ziher bi sprejeli še strožje ukrepe za večjo prometno varnost….
Še enkrat, št, prometnih nesreč na prevožen km vseh udeležencev v prometu, je manjše kot je bilo nekoč.[/quote]
Daj, ne bodi tak Matkič, no. Jaz sem napisala samo to, da je zaradi tistih, ki ne upoštevajo pravil, statistika smrti taka, kot je. Tudi če je bilo 10 let nazaj 5x več mrtvih v prometnih nesrečah, to ne spremeni tragike ob vsakem vnovičnem smrtnem izidu.
Kolo pospravim čez zimo, ker ga ne potrebujem v zimskem času (enako rolerje). Tako kot si naštela p.izda f.uknjena pozimi obstajajo drugi športi, drugačno rekreiranje kot kolesarjenje, ki je le odraz, da si revca brez keša za trolo al benz. A ti je zdaj jasno?[/quote]
Jao, jao, pa to ne moreš verjeti, da je ena ženska tako prostaška kot si ti. SI vedno taka? No jaz se ne bom spuščala na tvoj prostaški nivo. Mi je pod častjo.
Težko si predstavljam, da je v letu 2015 še kdo tako nerazgledan, da ljudi, ki kolesarijo zmerjajo z revcami brez denarja in da časti neke trole. No se najdejo ja. Kakšni ostareli, nerazgledani ljudje. Zanimivo, da taki zaidejo tudi sem gor. Bi človek mislil, da ne znajo uporabljat računalnika.
Značaj si pokazala tu gor kakšen imaš. Pamet tudi.
Iz tega je razvidno, da tudi telo ne more biti ravno lepo. Ob takih neumnih izjavah, težko verjamem, da imaš fit telo.[/quote]
Ti se pa fino delaš in pretvarjaš. A vidiš, celo tvoj spol sm uganla. Ženska žlehtnoba in ljubosumje nimata meja.
Boljše, da te ne preizkušamo a ne in se raje pretvarjamo. :))
Boljše, da te ne preizkušamo a ne in se raje pretvarjamo. :))[/quote]
A se šparaš?:)[/quote]
Seveda. Za hude čase. 🙂
A se šparaš?:)[/quote]
Seveda. Za hude čase. :)[/quote]
A nisi ti že par let v hudih časih?:)) Kdaj boš dal to ven iz sebe, če ne zdaj.
Itak.
Bistvo je bilo v tem, da nam “matkici” pišejo zakone, ki jih utemeljujejo na taki zgrešeni statistiki.
Podobno kot vi men prodajate resnico. In ko ti jeb*em mater, ker si tečen k driska, mi pa napišeš, da sem mevža, ker se ne upam soočit z resnico (resnico k si jo spet ti napisu).
Seveda. Za hude čase. :)[/quote]
A nisi ti že par let v hudih časih?:)) Kdaj boš dal to ven iz sebe, če ne zdaj.[/quote]
Ne ne, zamenjala si me z nekom. 🙂
Tolk o tem, kolk si sposoben slišat resnico. Kar stepel bi se. Pa noben ti je ne bo povedal v obraz, ker je nisi vreden. Če boš ostal z nami, boš vsaj malo realnosti občutil, tam zunaj s te itak vsi bojijo ali pa te ogovarjajo za hrbtom. Razen, če nisi tam zunaj mevžica, tukaj pa se potem zneseš nad vsakim, ki ti pride malo v konflikt.[/quote]
Narobe si ga razumel. On se ne bi stepel. On bi samo ženske tepel. Stepsti se pa ne upa, ker je jokica, mevžika. Prepričan je, da ga ženska ne bi nazaj na gobec :).
Hja, glede na to, da sem pisala v ženskem spolu, res ni potrebno biti pretirano pameten, da uganeš spol, kaj ne?
A da bi ti bila nevoščljiva, da pri 0 stopinjah jokaš, da si lahko prehladiš dihala? Ne, kaj takega pa res nikomur ne privoščim, da je tako občutljiv. Namreč zima bo pokazala zobe in bo še dosti manj kot 0 stopinj. Si ne predstavljam, da bi že pri 0 stopinjah jokcala tako kot ti. Meni tudi pri dosti nižjih stopinjah ni problem zunaj športati. Mi je v užitek.
Res pa je, da pri nas ni tako onesnažen zrak pa ni toliko gužve. Tako, da se da odlično športati tudi pozimi.
Sem se včeraj prav nate spomnila, ko so govorili o Pekingu in onesnaženem zraku in kako bodo morali omejiti prevoze z avti. Sem si prav predstavljala, da bi pri vas v LJ tudi to storili, ker imate tak onesnažen zrak. Kako bi potem take obilne gospe morale peš ali pa na kolo ali pa vsaj na avtobus :).
Boljše, da te ne preizkušamo a ne in se raje pretvarjamo. :))[/quote]
Kaj misliš, da je iste sorte kot on nekulturnež, ko se tu gor delata frajerja in pogumneža, če jima pa kdo resnico pove pa jok in stok ? Ma ista je, na netu korajžna, v reali pa isto nula. Nula je kar fejst okrogla :).
Tolk o tem, kolk si sposoben slišat resnico. Kar stepel bi se. Pa noben ti je ne bo povedal v obraz, ker je nisi vreden. Če boš ostal z nami, boš vsaj malo realnosti občutil, tam zunaj s te itak vsi bojijo ali pa te ogovarjajo za hrbtom. Razen, če nisi tam zunaj mevžica, tukaj pa se potem zneseš nad vsakim, ki ti pride malo v konflikt.[/quote]
Narobe si ga razumel. On se ne bi stepel. On bi samo ženske tepel. Stepsti se pa ne upa, ker je jokica, mevžika. Prepričan je, da ga ženska ne bi nazaj na gobec :).[/quote]
Možno, ne bi bilo prvič. 🙂
njega itak noben ne razume, razen njegove mame, reveža 🙂
Velik vas je debilov na temu forumu, tu ni dvoma. Kr pljuvite še naprej, uživite v tem kurčevem pesimizmu še nadaljnih 20 let. Srečno !
Forum je zaprt za komentiranje.