kakšne plače so v LIDL-u
Daj no: več sto slovencev se je prijavilo na razpis – ostal je samo eden!!!!!!
Še malo, pa ne bomo imeli več Slovenije, ampak Merkatorenijo!!!!
Če bi bilo tako zelo hudo, potem ne bi že toliko let prodajali, ampak bi že zdavnaj propadli, ker RES nihče ne bi hotel delati pri njih. in bi jih že zdavnaj zašili na podlagi varstva človekovih pravic.
Pa naj bo to Lidl, Hofer, Eurospin, tudi Mercator, Maximarket ……
Kaj ste se obesili na velike trgovce (predvsem tujce, ki končno prihajajo k nam). Samo poglejte kaj se dogaja v naših d.o.o.-jih. Mislite, da je kaj bolje?????
Kar se mene tiče – če lahko prišparam 10 jurjev za isto količino artiklov, če grem v Hofer, namesto v Mercator, bom tja tudi šla. Glede “lulanja” zaposlenih pa samo tole – tudi v Mercatorju delavka ni 10 x dnevno na wc-ju.
Pa ne se spet ven metat okrog kvalitete izdelkov v Hoferju ali pa v Mercatorju… Jaz sem se enostavno prepričala sama.
To z Merkatorjem in WCjem ne vem, ampak vem pa da pri našem lokalnem najboljšem sosedu…vedno pa naj bo ne vem kakšna ura – zjutraj zvečer, opoldan, popoldan, kdaj pač pridem tja….sedijo babnce zadaj odzunaj in tračajo ter kadijo….in to ne sam trenutek….ponavadi ko grem iz trgovine jih že zmerom vidim odzadaj….Spredaj pa je sam ena mlada tako za kruh kot delikateso….si predstavljate gnečo.
Ne bom sodila en lidla ne Hoferja, ampak me zanima, kolikokrat na dan pa greste ve v službi na wc. Jaz grem mogoče 1-2xdan…ok, v onih dnevih mogoče malo več, ampak….