Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kakšne poročne prstane sta izbrala? Midva navadne rinkce rumeno zlato 5 mm..

Kakšne poročne prstane sta izbrala? Midva navadne rinkce rumeno zlato 5 mm..

Zanima me kakšne prstane ste izbrali za poročne. Midva sva se odločila za navadne rinkce rumeno zlato 5 mm širine. Za oba sva odštela 300 eur. Nama so bili takoj všeč.

Tudi midva sva pre 25 leti izbrala takšne in jih še sedaj oba nosiva,se niso znucali.

jaz sem imela kombinacijo belo rumeno zalato + en diamant , ki pa sem ga kmalu izgubila, no kmalu se je tudi zakon zgubil…

zadnje čase je na MOn veliko tem o prstanih. Predvsem takih, ki narekujejo koliko bi moral ‘pošten’ moški zanje odšteti.
Zgleda, da gre slo zlatarjem že tako za nohte, da na MOnu agitirajo in pokušajo nabijati občutek manjvrednosti.
Najraje bi, da bi moški kupovall prstan za vsako najmanjšo stvar pa za vsakega vsaj 1500€ raje več.
Božčki.

Super, da sta si našla takšna prstana, ki so vama všeč. Na koncu koncev ju bosta še dolgo nosila…

Midva pa imava prstane iz belega zlata z versace vzorcem, moj še ima tri diamantke… Izbral jih je moj mož, ker ni hotel imeti navadnega prstana – je rekel, da se počuti, kot bi si nadel matico… Meni je bilo vseeno, pomembno mi je bilo posvetilo noter in zavest, kaj prstan predstavlja in pomeni…

Midva imava različne, moj je delno matiran, njegov svetleč, kombinacija belo rumenega zlata. Največja ironija je da ravno jaz prstana ne nosim, mož pa ga, čeprav je pred poroko govoril, da mu prstan nič ne pomeni in naj ne bom jezna ker ga ne bo nosil.

Glatke rinke, gladko življenje.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Midva imava kombinacijo belega in rumenega zlata. zgleda kot da sta dva prstana sestavljena v enega. Nama lepa to je pa važno.

http://www.zlatarstvo-trtnik.si/porocni-prstani-kombinirano-17-05-2012.html

To je ta prstan. Ne moram verjet da jih imajo še vedno.

Dala sva ju pa delat svojemu zlatarju ker je bilo cenejše 🙂

Ni mi vrglo ven glih tapravega prstana 🙁

Skratka porpčni prstani- kombibirano zlato – slika 33

New Report

Close