Kakšne se vam zdijo dolge črne poletne obleke?
Za poleti raje svetle barve… https://neyssa-shop.com/de/marokkanische-kaftan-kollektion/4651-marokkanischer-kaftan-frau-ryme-off-white.html
Sama barva ni tako pomembna, kot visina.
Ce si nizka, potem nikakor obleka do tal, raje do pol meca, pod kolenom, lepse pride, barva nepomembna.
Visokim pa pasejo dolge obleke vseh barv. Imam dve crni in dve temno modri, obozujem jih in vsi mi pravijo, da super zgledam. Pri teh temnih kombiniram zdraven rumene, bele, bez ali kaksne deuge svetle dodatke, torbice, pas, cevlje, letos, ko je poletje bolj nikakvo, pa kar srajcke v svetlih barvah, za zjutraj in v sluzbi so super, popoldan jih pa lahko slecem, ce je vroce, ce je dez, pa kar ostanejo na meni.
visina?, 08.07.2023 ob 08:55
Sama barva ni tako pomembna, kot visina.
Ce si nizka, potem nikakor obleka do tal, raje do pol meca, pod kolenom, lepse pride, barva nepomembna.
Visokim pa pasejo dolge obleke vseh barv. Imam dve crni in dve temno modri, obozujem jih in vsi mi pravijo, da super zgledam. Pri teh temnih kombiniram zdraven rumene, bele, bez ali kaksne deuge svetle dodatke, torbice, pas, cevlje, letos, ko je poletje bolj nikakvo, pa kar srajcke v svetlih barvah, za zjutraj in v sluzbi so super, popoldan jih pa lahko slecem, ce je vroce, ce je dez, pa kar ostanejo na meni.
Jaz sem velika 164 cm. Verjetno sem premajhna, za široke in dolge obleke. Po moje je za tako obleko dobro imeti vsaj 170 cm?
visina?, 08.07.2023 ob 08:57
Se en plus je pri teh oblekah, rozice in ti pastelni vzorcki so zdaj moderni, kako bo cez par let, ne vemo, enobarvna dolga poletna obleka je pa brezcasna, lahko jo nosis tudi 20 let, pa bo se vedno in.
Rožice so tudi vedno in, ne vem zaj jih ne bi mogel nosit čez 10, 20 let. Črna poleti je res samo za tiste brez domišljije.
Osebno mi je rdeča bolj všeč
tajanstveni, 08.07.2023 ob 11:39
Osebno mi je rdeča bolj všeč
Tak kroj mi je definitivno top v vseh barvah.
Tolele, 08.07.2023 ob 11:34
Rožice so tudi vedno in, ne vem zaj jih ne bi mogel nosit čez 10, 20 let. Črna poleti je res samo za tiste brez domišljije.
Imam eno srajčno obleko z rožicami iz leta 1992 ali tam nekje, srednja šola, torej 30 let ni bila v modi, zdaj jo spet nosim.
Rožice so zdaj takšne moderne, potem drugačne, pa spet tretje, se obrne kar nekaj let, preden se spet vrnejo točno te rožice v modo.
Nikdar ne kupujem modnih hitov, ker je to za eno ali dve sezoni. Raje nekaj manj modernega, kar traja.
Fifi481, 08.07.2023 ob 06:35
Bolj so mi všeč obleke z nežnimi cvetličnimi vzorci, ali Bele obkeke- z dodatki čipke, ali malce zlate nitke.. Črne dolge obleke si poleti oblečejo ženske s pomanjkanjem okusa in domisljije , še posebej , če zraven nimajo kakšnega dodatka žive barve.
Čipka še za zavese ni lepa, sori. Postara.
Črna dolga obleka je vedno lepa in vedno modna, ne glede na letni čas. Poudari jo z lepim kosom nakita, mogoče odštekanimi sandali ali torbico. In ne, letni čas nima veze z barvo oblačil. To je bolj zakoreninjena navada naših babic.