Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšne se vam zdijo dolge črne poletne obleke?

Kakšne se vam zdijo dolge črne poletne obleke?

Gledam eno črno obleko do gležnjev, ni ravna ali telirana, ampak je  valovita in ima široke naramnice (brez rokavov). Ne vem, ali je črna barva sploh primerna za poletje? Nekako se mu zdi, da je pretežka. Kaj vi menite?

Za sleči je v redu. 😉

Za v Afganistan bo v redu. Ali za na pogreb. Ali če te rado zebe tudi poleti.

Če si visoka, je v redu. Jaz sem majhna, pa povsod vidim te dolge obleke. Tako rada bi jih nosila.

Bolj so  mi všeč obleke z nežnimi cvetličnimi vzorci, ali Bele obkeke- z dodatki čipke, ali malce zlate nitke..  Črne dolge obleke si poleti oblečejo ženske s pomanjkanjem okusa in domisljije , še posebej , če zraven nimajo kakšnega dodatka žive barve.

Za poleti raje svetle barve… https://neyssa-shop.com/de/marokkanische-kaftan-kollektion/4651-marokkanischer-kaftan-frau-ryme-off-white.html

Jaz veliko nosim črno barvo. Poleti večinoma zvečer. Bi jo nosila pa tudi čez dan. Če ti je všeč ti je pač všeč. Nismo vsi za pastele in rožice.

Sama barva ni tako pomembna, kot visina.

Ce si nizka, potem nikakor obleka do tal, raje do pol meca, pod kolenom, lepse pride, barva nepomembna.

Visokim pa pasejo dolge obleke vseh barv. Imam dve crni in dve temno modri, obozujem jih in vsi mi pravijo, da super zgledam. Pri teh temnih kombiniram zdraven rumene, bele, bez ali kaksne deuge svetle dodatke, torbice, pas, cevlje, letos, ko je poletje bolj nikakvo, pa kar srajcke v svetlih barvah, za zjutraj in v sluzbi so super, popoldan jih pa lahko slecem, ce je vroce, ce je dez, pa kar ostanejo na meni.

Se en plus je pri teh oblekah, rozice in ti pastelni vzorcki so zdaj moderni, kako bo cez par let, ne vemo, enobarvna dolga poletna obleka je pa brezcasna, lahko jo nosis tudi 20 let, pa bo se vedno in.

No, jaz jo imam, spodaj kombinirano z belo, ena meni najljubših, pa nič bolj ni vroče v njej, kot kakšni svetli. Edino zoprno je z njo hoditi po stopnicah, se rada malo zaplete, tako da mi je seda🫢j jasno, zakaj v filmih vedno gor držijo te svoje toalete do tal. Moraš, če se nočeš zložiti.

Rada nosim črno. Poleti se ji skušam odreči. Sploh poletnih kril v tej barvi nimam.

Odgovor na objavo uporabnika
visina?, 08.07.2023 ob 08:55

Sama barva ni tako pomembna, kot visina.

Ce si nizka, potem nikakor obleka do tal, raje do pol meca, pod kolenom, lepse pride, barva nepomembna.

Visokim pa pasejo dolge obleke vseh barv. Imam dve crni in dve temno modri, obozujem jih in vsi mi pravijo, da super zgledam. Pri teh temnih kombiniram zdraven rumene, bele, bez ali kaksne deuge svetle dodatke, torbice, pas, cevlje, letos, ko je poletje bolj nikakvo, pa kar srajcke v svetlih barvah, za zjutraj in v sluzbi so super, popoldan jih pa lahko slecem, ce je vroce, ce je dez, pa kar ostanejo na meni.

Jaz  sem velika 164 cm. Verjetno sem premajhna, za široke in dolge obleke. Po moje je za tako obleko dobro imeti vsaj 170 cm?

Za zvečer na rjavo kožo so seksi.

visina?, 08.07.2023 ob 08:57

Se en plus je pri teh oblekah, rozice in ti pastelni vzorcki so zdaj moderni, kako bo cez par let, ne vemo, enobarvna dolga poletna obleka je pa brezcasna, lahko jo nosis tudi 20 let, pa bo se vedno in.

Rožice so tudi vedno in, ne vem zaj jih ne bi mogel nosit čez 10, 20 let. Črna poleti je res samo za tiste brez domišljije.

Osebno mi je rdeča bolj všeč

.https://youtube.com/shorts/7ZQRxitf0d0?feature=share4

Črne dolge obleke da, pod dolečenimi pogoji, da je ozka, skoraj do tal, da ima kar precej všitega prosojnega spodaj, ramena, rokavi in delno tudi dekolte. Raje tanke bele ali bele s kakšnim motivom, vzorcem. Obvezno zraven debele podplate z ali brez visoke pete.

tajanstveni, 08.07.2023 ob 11:39

Osebno mi je rdeča bolj všeč

.https://youtube.com/shorts/7ZQRxitf0d0?feature=share4

Tak kroj mi je definitivno top v vseh barvah.

Tolele, 08.07.2023 ob 11:34

Rožice so tudi vedno in, ne vem zaj jih ne bi mogel nosit čez 10, 20 let. Črna poleti je res samo za tiste brez domišljije.

Imam eno srajčno obleko z rožicami iz leta 1992 ali tam nekje, srednja šola, torej 30 let ni bila v modi, zdaj jo spet nosim.

Rožice so zdaj takšne moderne, potem drugačne, pa spet tretje, se obrne kar nekaj let, preden se spet vrnejo točno te rožice v modo.

Nikdar ne kupujem modnih hitov, ker je to za eno ali dve sezoni. Raje nekaj manj modernega, kar traja.

Zakaj to sprašuješ?

Če ti je obleka všeč in se v njej dobro počutiš zakaj potrebuješ potrditev tujcev,da je okey?

Dam res. Zakaj to druge sprašuješ 🥱

Fifi481, 08.07.2023 ob 06:35

Bolj so  mi všeč obleke z nežnimi cvetličnimi vzorci, ali Bele obkeke- z dodatki čipke, ali malce zlate nitke..  Črne dolge obleke si poleti oblečejo ženske s pomanjkanjem okusa in domisljije , še posebej , če zraven nimajo kakšnega dodatka žive barve.

Čipka še za zavese ni lepa, sori. Postara.

Črna dolga obleka je vedno lepa in vedno modna, ne glede na letni čas. Poudari jo z lepim kosom nakita, mogoče odštekanimi sandali ali torbico. In ne, letni čas nima veze z barvo oblačil. To je bolj zakoreninjena navada naših babic.

New Report

Close