Kakšne službe imate , da ste lahko Monu tekom delovnega casa
Jaz sem danes na dopustu, imam eno privat zad bo in sem si vzela frej. Drugače sem na monu zgodaj zjutraj, ob jutranji zgodnji kavici ali pa zvečer po 19.00 uri. Vmes nimam časa, v službi pri nas je noro, včasih še na WC nimam časa iti. Kavo spijem med delom, kosilo je tako da nekaj v sebe zmečem. In še se govori o odpuščanju, da nas je preveč in smo predragi za ta promet. Tukaj pa vidim , da ste najbolj aktivni v službenem času. Kakšne službe so to? Kako to , da imate toliko časa med službo ? Ok , eni ste brezposelni, potem imate čas dopoldne, preseneča me, da obstajajo še take službe, kjer se malo dela.
Ena ki jo zanima, 14.11.2024 ob 13:48
Jaz sem danes na dopustu, imam eno privat zad bo in sem si vzela frej. Drugače sem na monu zgodaj zjutraj, ob jutranji zgodnji kavici ali pa zvečer po 19.00 uri. Vmes nimam časa, v službi pri nas je noro, včasih še na WC nimam časa iti. Kavo spijem med delom, kosilo je tako da nekaj v sebe zmečem. In še se govori o odpuščanju, da nas je preveč in smo predragi za ta promet. Tukaj pa vidim , da ste najbolj aktivni v službenem času. Kakšne službe so to? Kako to , da imate toliko časa med službo ? Ok , eni ste brezposelni, potem imate čas dopoldne, preseneča me, da obstajajo še take službe, kjer se malo dela.
Saj se ne. Poglej recimo Nemčijo. Vsa podjetja, ki so poskusno uvedla 4 dnevni delovnik, bodo s tem nadaljevalo. Pravijo, da so zadovoljni in se v manj časa več ustvari. Evo, imaš odgovor, zakaj smo nekateri lahko tu in tam na monu.☝️😁
Sebe opravičiš, da si na dopustu. Kako pa veš, da tud drugi niso frej in jih določaš, da med sluzbo kle harajo? Kdo bi ti rekel, zakaj med dopustom hodiš na mon ☺️☺️☺️, če se že neki greš..Pa recimo, da tist cajt med malco v službi loh pomen zgolj predah, kjer ni nujno, da morš glih malcat, pa jest oz. mrtat hrano vase.
Rezi*, 14.11.2024 ob 16:43
Sebe opravičiš, da si na dopustu. Kako pa veš, da tud drugi niso frej in jih določaš, da med sluzbo kle harajo? Kdo bi ti rekel, zakaj med dopustom hodiš na mon ☺️☺️☺️, če se že neki greš..Pa recimo, da tist cajt med malco v službi loh pomen zgolj predah, kjer ni nujno, da morš glih malcat, pa jest oz. mrtat hrano vase.
Ne, Rezi, napisala sem zakaj sem jaz frej čez dan, ker bi bilo drugače prvo vprašanje, zakaj sem pa jaz gor. Samo zato sem napisala . Tu zelo hitro napadejo in moraš prav previdno pisati ker grejo kar v napad, tako kot si ti naredila. Res mi ni jasno,kdaj imajo ljudje čas, mi v službi imamo norisnico, jaz delam non stop, nič kave, kosilo je na hitro. Moram hiteti če nočem nositi domov del. Pa ne mi rečt da naj si najdem drugje službo. Službe kjer se malo dela in dobro plača, ni, razen po hudih vezah.
+7, 14.11.2024 ob 15:29
A tvoj mož in otroci vejo da visiš na monu in podpiraš viharca?
In kaj narobe počnem? Imam svoje mnenje in sama odgovarjam za svoja dejanja. Mož presneto dobro pozna moja stališča, mu dam kdaj tudi za prebrat svoje odgovore. Tako, da ne zganjaj drame, kjer je ni.
Ena stara2, 14.11.2024 ob 19:26
Važno je, da je delo narejeno. Kakšen dan več, kakšen manj, a končnega roka se držim. Pretegnem se pa ravno ne. Sem pravočasno začela sebe postavljati na 1. mesto.
Marsikdo bi sebe postavil na prvo mesto, ampak v službi so špice, ko je hudo tempo, nato se malo umiri. Pri nas je do 12.00 res gužva, odpreme, naročila. Nato grem lahko na kratko kavico , vsaj za tistih 10 minut, pa pogledam emaile. Se mi pa zdi da se vedno več dela v službah.
Anonimno876, 14.11.2024 ob 20:18
Marsikdo bi sebe postavil na prvo mesto, ampak v službi so špice, ko je hudo tempo, nato se malo umiri. Pri nas je do 12.00 res gužva, odpreme, naročila. Nato grem lahko na kratko kavico , vsaj za tistih 10 minut, pa pogledam emaile. Se mi pa zdi da se vedno več dela v službah.
Res je, dela se vedno več, zahteve in pritiski so vedno hujši, kar gre na račun psihičnega in fizičnega zdravja. Prav zato je treba poskrbeti zase, saj drugi ne bodo. Marsikatera pridna mravljica, ki je zdravje pustila v službi, na dolgotrajni bolniški ali invalidski penziji ugotovi, da od svojega žrtvovanja nima nič.