Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšne so kaj cene posode AMC

Kakšne so kaj cene posode AMC

jo ima kdo? ste res tako zadovoljni z njimi? Kakšne so pa kaj cene? Vrtoglave? kaj pa Zepter vs AMC?

Imam, res tako zadovoljna, cene so previsoke (komplet 5 posod v akciji bi bil cca 2000 EUR – brez dodatkov).
Zepter se proti AMC skrije – predvsem po teži in dizajnu. (imam tudi nekaj teh).

AMC je kult – ni to za takšne gospodinje, ki želijo le dobro posodo. TO je kot Mercedes. Je nekaj, kar te prevzame in potem ne vidiš drugega….. (torej, obstajajo lepši, boljši avti, ampak če si mahnjen na zvezdo, boš kupil:))

Za AMC še nisem slišal, še manj moja babica, ki bo vsak čas stara 100 let.

Sicer pa jebem tudi zvezdo.

Za babice ta posoda ni 🙂 Za dedce, ki pa jebejo vsepovprek – pa tudi raje ne:)

titimami, saj veš kako je, tist, ki je nima ne ve. jaz jo imam in sem zadovoljna, kakšne so pa cene zdaj pa ne vem, jaz jo imam že dvajset let.

Kaj pomaga posoda AMC tistim, ki ne znajo kuhati? Moja znanka jo je kupila, spravila in nikoli uporabljala. Samo da lahko reče, da jo ima.

Izbirala sem med AMC in Zepter. AMC Svetovalka je prišla na dom, naredila predstavitev in odločila sem se za komplet 5 posod ter hitre pokrovke, ki paše na 2 posodi, kar mi je čisto dovolj. Plačala sem 360.000 SIT, malo večja investicija, ampak super. Moj bivši me je vprašal, če se mi je zmešalo, hkrati pa je tudi sam v tistem času kupil za podobno ceno hišni računalnik. Mogoče se je pa bal, da bo moral kaj zraven dat za posode ?! V glavnem moji lonci so še vedno super, pa je že od tega približno 7 let, njegov računalnik je pa stara šara…
Definitivno priporočam AMC, se da izbrat komplete ali posamezno.

Moja mama je imela AMC kakih 20 let. Posoda je še danes super, uporabljamo jo še na vikendu. Dala jo je vstran samo zato, ker je kupila indukcijski kuhalnik in… žal je AMC postal neuporaben.

toplo priporočam vsem.

Je pa se ji 1x zgodilo, da se ji je uničil ročaj na posodi. Ko je poklicala, so prišli in menjali ročaje brezplačno 🙂 (po vsaj 15 letih uporabe)

evo, to ti je odlična referenca 🙂

dobro si naredila tole prmerjavo … jaz posode sicer nimam, ima jo mami, je naredila tudi nekaj urni tečaj iz kuhanja s to posodo in zdaj uporablja samo še amc, nič drugega, je čist navdušena 🙂

Jaz sem se na AMC-ju še v OŠ naučila kuhati. Takrat se jih pri nas ni dobilo, smo jih švercali iz Italije 😉
Danes imam to posodo tudi v svojem gospodinjstvu. Ker je novejša, dela tudi na indukciji, tako da ni problema.
Sorodnica ima Zepter, ki se lahko pred AMC skrije. Dizajn je še najmanj, bolj me moti to, da ima tanjše dno in da se sploh ne da lepo očistiti. Cene pa niso bistveno drugačne.

Splača se vam uporabljati AMC posodo in jo tudi prodajati.

Ker veliko delam, tudi veliko zaslužim. A delovnik si krojim sam, po svojih željah, pravi Roman Klobasa, zastopnik za prodajo posode AMC.

Preprosto, za uresničitev življenjskih sanj sem potreboval delo in dodatni zaslužek. Po končani elektrotehniški šoli sem dobil le delo varnostnika. Tako sem sedel v prostorih recepcije Narodne banke Slovenije in se dolgočasil. Pa sem dal oglas, da želim delati v popoldanskem času. Poklical me je tedanji menedžer podjetja AMC, ki je deloval na mojem območju, in tako se je začelo, se spominja Klobasa. Delo si vedno razporeja sam. Prednost vidi v tem, da dela toliko, kot sam želi, in takrat, ko mu ustreza. Kljub temu njegov delovnik v povprečju traja vsaj deset ur na dan. Ker veliko delam, tudi veliko zaslužim. A če si želim za dva meseca na dopust, pač grem, se pohvali sogovornik.

Koliko zasluži, nam seveda ni hotel povedati, je pa nekoliko skrivnostno dejal: Če v naše delo vložite polovico delovnih ur redno zaposlenega, je zaslužek gotovo tisoč evrov in več. O zaslužku odloča vsak posameznik če dela veliko, veliko zasluži, če dela malo, zasluži malo, nič ne pade samo z neba. A pravi, da se z zaslužkom nikoli ni obremenjeval, saj če zaupaš vase, verjameš v delo in izdelek, vse teče, kot je treba. Pri tem delu sem zelo uspešen.

Za uspeh je odločilno imeti močno željo po uspehu in veselje do tega, kar delaš delo ti mora biti zabava. Pomembno se mi zdi tudi, da imaš podporo najožjega kroga ljudi, s katerimi deliš življenje, razmišlja Klobasa. Stavi še na odkrit in pošten odnos z ljudmi. Vse, kar pri tovrstnem delu poveš in predstaviš, mora biti res, dodaja.

Komu bi priporočil svoje delo

Roman vsakomur priporoča, da to poskusi. Kot dopolnilno dejavnost ali pa redno, saj je prepričan, da vsakdo, kdor se loti prodaje AMC, lahko preživi brez redne zaposlitve. In za koga je še posebej primerno? Ni pravila, primerna je vsaka oseba, kateregakoli poklica in dejavnosti; našega dela sem naučil že mnogo raznovrstnih ljudi, poudarja Roman. Pogoj pa je, da ima oseba vozniški izpit, svoj avto in na voljo vsaj šest ur na teden za delo. In nekaj prihranjenega denarja za gorivo za prvi mesec. Njihova prednost je, pravi Roman, da ob predstavitvi izdelkov govorijo o temah, ki zanimajo skoraj vsakogar zdravi prehrani, užitku pri kuhanju brez odrekanja in varčevanju z denarjem.

Osebi, ki želi prodajati njihove izdelke, ni treba v ta posel vložiti nobenih sredstev. Vsak dobi delovno garnituro posode, računa lahko na pomoč izkušenejših kolegov in je deležen rednega izobraževanja in dopolnjevanja znanja. Zveni kar prelepo, da bi bilo lahko res. Koliko pa je Roman na boljšem, če pripelje nove člane v podjetje? Naš zaslužek ni odvisen od novih članov, ki se začnejo ukvarjati z našo dejavnostjo. Pri našem delu ne gre za mrežno prodajo. Vsi smo povsem enaki, tudi kar zadeva plačilo, trdi.

Glede statusa zaposlitve omogočajo več možnosti. Lahko si zaposlen redno, lahko si samostojni podjetnik, lahko pa delo opravljaš kot dodatno dejavnost oziroma po pogodbi. Od vrste zaposlitve pa so odvisni tudi dajatve in prispevki, ki jih je seveda treba plačati, svojo pripoved konča Roman Klobasa.

Bravo g. Klobasa

Vaš prispevek je izjemen. Sem navdušen.

Pozabili ste napisati telefon in mail, da vam lahko novi kandidati pišejo.

AMC – hmmm,
jo imamo od pred nekaj meseci, gospa so se naučili kuhati z njo, ter celotno ravnanje
na pač nekem šolanju od AMC-ja..- nekaj kosov po ženini izbiri.., obročno plačilo 🙂

Kar je pozitivnega:
– kosilo je sedaj kuhano v 1 uri, – prej vsaj 2 uri, osebno menim, da je hrana boljša kot v stari
posodi, menda je tista vesoljska pokrovka vredna svojega denarja

Negativne lastnosti:
– obrdžala je še tudi staro posodo, vendar je nekje v kleti – za vsak slučaj 🙂

Sem bila pred dolgimi leti celo zastopnik zanje 🙂

Ja, je kvalitetna in sem bila tudi sama presenečena, ko nam je ena od gostiteljic predstavitve pokazala svoje omare – imela je samo to posodo, ki jo je uporabljala že takrat več kot 10 let in je bila še vedno skoraj kot nova.

Ko sem se jaz razšel z mojo bivšo partnerico, mi je rekla: Vse lahko vzameš samo AMC ti pa ne dam, moram reč, da sem bil res zadovoljen s to hrano, ki je bila pečena in kuhana v tej posodi.

Pred kakšnimi 7 ali 8 leti sem kupila komplet treh posod in posebne pokrovke. Cena se mi je zdela astronomska,vendar danes lahko rečem, da je posoda vredna tega denarja. Praktično vse kuham z njo, ostalo posodo sem počasi oddala. Je še vedno kot nova, nič se ne prime, nič zažge,brez pokrovke pa si sploh ne predstavljam več kuhati juhe, golaža, mlečnega riža, zrezkov v omaki….

Ni moj namen , da bi bila negativna, a sem mnenja, da je predraga.
Glede zaposlitve pri njih – res iščejo ljudi non stop. Zakaj ? Ker je težko v teh časih prodati posodo z takimi cenami. Poznam ljudi, ki tam delajo in se res matrajo… Ter nehajo. Ni to tako enostavno . Predstavljajte si, v koliko gospodinjstvih je treba imeti predstavitve, da se nekdo prime. S takim delom si ustvarjaš tudi stroške, pa še debelo kožo rabiš imeti, kot vsi akviziterji. Ljudem je oz. neprijetno, da te potem nekdo klicari….

Potem človek kupi komplet za skoraj 2000€, čez čas izgubi navodila za hitro pokrovko in ko čez čas kontaktira zastopnika s prošnjo po novih navodilih, dobi odgovor, da navodila lahko kupi pri njih za 7,10€. Katastrofa!

amc.roman@t-2.net

Pozdrav

Roman

Pridite pogledat kako izgleda v praksi.

Pozdrav

Roman

amc.roman@t-2.net

Spoštovani

V primeru da potrebujete kakršenkoli nasvet, odgovor na vaše vprašanje, me prosim kontaktirajte.

Pozdrav

Roman Klobasa
Vodja področja
AMC Slovenija
http://www.amc.info
amc.roman@t-2.net

Tudi jaz imam komplet Zepterjevih in komplet AMC loncev.
Obojni so odlični. Vendar je cena po mojih informacijah cca. 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} AMC dražji od Zepteja.
Posodi sta primerljivi, saj sta certificirani/zaščiteni.
Za mene je pa Zepter boljši od AMC . Zepter ima debelejše dno za 2mm/10mm in stene za 0,2mm/1mm in zaradi tega pripravljena hrana dlje obdrži temperaturo. Pri čiščenju, pa je Zepterjeva posoda veliko lepša in ima lepši lesk od AMC-jeve, kljub temu, da je Zepterjeva starejša.
Res je nakup velik zalogaj, a če se kuha brez maščob, brez vode, pri nižji temperaturi, brez soli, hrane ni potrebno pogrevat, ker ohranja temp.- se tudi veliko privarčuje in stori za svoje zdravje in zdravje družinskih članov.
Je posoda za vse generacije, če se prej odločiš za nakup prej odkupiš oz. pozabiš dano investicijo.
Je pa res, da je posoda za vse življenje. Moja posoda je stara 25 oz. 15let, pa me v zadnjem času večkrat kdo vpraša če je nova, kljub temu da jo dnevno uporabljam že vrsto let.

Kar se tiče primerjave med zepter-jem in amc-jem vam lahko povem nekaj iz lastnih izkušenj.

Moja mama ima AMC že približno 25 let, prej kako leto več in je posoda še vedno v odličnem stanju. Zamenjali smo nekaj termometrov in ročajev, ki smo jih dobili pri zastopniku v Ljubljani. Uničili so se roko na srce zaradi nepravilne uporabe (premočen plamen na plinskem štedilniku).
Z ženo sva imela nato Zepter-jevo pododo, ki pa se z AMC-jevo ni mogla primerjati niti po ceni, še manj pa po kvaliteti. Ko sva se z ženo razšla je tudi Zepter-jeva posoda z njo in se mi prav nič ne toži po njej (pravzaprav po obeh, hahaha ). Nato sem začasno uporabljal dve manjši AMC-jevi kozici dokler nisem kupil indukcije in sem moral kozici vrniti, ker nista bili primerni za to kuhališče.
Sedaj uporabljam posodo (vsak dan in ne le občasno) ELO-profi, ki je primerljiva s Zepter-jem po kvaliteti, bila pa je bistveno cenejša ampak…. KO BOM VELIK bom imel tudi jaz AMC, ki sedaj dela tudi na indukciji. Verjemite, da vem zakaj!

Lep pozdrav in veliko dobre kuhe.

AMC-je zakon ,to vam povem ,ker jo uporabljam,je pa res ,da ni za vsakogar(če ne kuha)!!

S tem se tudi jaz strinjam ” res ni za vsakogar”, še posebno za tiste ,ki ne kuhajo ter ne vedo kaj je to kvalitetno pripravljena hrana iz AMC posode,zelenjava kuhana brez vode,meso pečeno brez maščobe…….
Žal nekateri ljudje začnejo prepozno razmišljati o svojem zdravju….
Če potrebujete kakršnikoli nasvet ,me lahko kontaktirate ma m.porocnik@gmail.com
LP MARIJA IZ KOROŠKE

New Report

Close