Kakšne so plače na Gen-i?
….vam gre v nos, ker ZDRAVA KONKURENCA niža cene na področju energije?
Mene ne zanimajo “titule”, ampak sposobnost človeka za opravljanje nalog funkcije, za katero je imenovan. Si ti zdi,da je nesposoben, glede na to, da je dosegel, da je CELOTEN TRG znižal PRENAPIHNJENE cene elektrike in plina?!?!? Jaz mislim, da moraš za kaj takega bili HUDO sposoben, pogumen in predvsem POŠTEN!!
Zdaj pa se razpočite SDS-ovci, ne bo vam ga uspelo zdrušit, brez skrbi!
Gospodinjstva masovno menjano ponudnike elektrike in plina in prestopaju h Gen-Iju.
Ne vem kake so plače.
Ne razumem pa tega obrekovanja (pa ne poznam Goloba). Končno človek, ki je dejansko prispeval k znižanju cen. Na Val202 je lepo rekel en upokojenec, da je s tem naredil več za upokojence kot Erjavec v vseh letih. Pa kaj je važno, kako mu je šlo na faksu- pa saj veste, da to ne pomeni ali boš uspešen ali ne. Če je bil njegov oče res direktor elektrarn-še toliko boljše za nas, ker je očitno na pravem mestu človek, ki ve, kako se stvari pri nas vodijo. Da imamo nenormalne prispevke za vse živo, visoke davke, prenapihnjene cene…
A niste videle, da Avstrijci plačajo za isti izdelek v spletni trgovini pol manj kot mi Slovenci. Imamo najdražje vrtce, cene goriva letijo v nebo… Upam, da bo na več področjih vedno več takih, ki si bodo upali. Ker sesanje nas navadnih prebivalcev je v naši državi šlo že čez vse meje.
Pokaži mi enega profesorja na naših slavnih fakultetah, ki dejansko tudi predava…
Prvo uro se vsi pokažejo, nekateri tudi zadnjo v semestru, vmes pa vse furajo asistenti. Profesor samo pobere smetano (beri plačo)[/quote]
Na EF LJ ni bilo tako. Kakšne vaje pri statistiki itn so izvajali asistenti ali demnostratorji, drugače vse profesorji.
xxx_2000 kontaktiraj me na dariusmassiah@yahoo.com
Na tej firmi se nič ne tala. Dela se veliko, stresa je veliko. Veliko folka je ščasoma centralno utrujenih.
Kaj se tiče Goloba….možakar je mašina, hitrega razmišljanja, brihten, zelo delaven. Od svojih zaposlenih zahteva prave odgovore. Če mu bluziš, odgovarjaš na dolgo ti bo takoj zabrisal, da si filozof. Za filozofe on nima časa. Je tip človeka, ki zahteva odgovore z pojasnilom in ne megle.
Kot BOSS firme mi ni všeč, a vse ostalo je na mestu.
Niti na razgovor ne prideš! Najmanj 10 prošenj sem že poslal in me niso povabili. In ne samo to.
UStvaril sem 10 različnih e-mail naslovov z 10 razlčnimi CV in sem začel malo preverjat podjetja.
Nobeden od teh 10 in jaz nismo bili povabljeni na razgovor! Tudi to dela človek ko ima čas in ne dobi službe! Ampak zdej vem kam se splača pošiljat in kam ne!
S kratka če ne koga poznaste v Geni ne pridete!
Ja res je zanimivo da nihče noče povedati kakšno plačo imajo v tem podjetju. Delajo toliko kolikor dopuščajo. Ja povprečje na mesec je lahko tudi 11h, večina dela tam okrog 9h dnevno. Plače so v povprečju čez jurja ali je to dobro ali ne kdo bi vedel. Eni se hitro zadovoljijo, drugi jamrajo in jim je premalo. Kdo pride v povečini na razgovor, žal večina pride notri po vezah pa naj bo to poznanstvo ali politika. Notri pridejo mladi, neizkušeni, izobraženi. Takšni, ki so se šolali v tujini, delali v tujini. Po večini se opravljajo psihološki testi.