kakšne so plače v proizvodnji LJUBLJANSKE MLEKARNE
hvala
Osnovna bruto plača na sladoledu je 615€, potem pa še nekaj dodatkov za takšno in drugačno delo (pop, nočne, vikendi, prazniki ipd.) da prideš na minimalca.
Bili so na sejmu. Direktno sem jim povedala, da je to svinjarija!
Žal je povsod v proizvodnji, oz. vsa nekvalificirana delavna mesta takšna plača. Še trgovke in varnostniki so na istem, morda le en evro več.
Ja, žalostno, še bolj pa to, da niti takšnega dela ni…
V LJ je vsaj še to…
Ni povsod taka plača.
Znanka dela kot NK delavka v proizvodnji. Samo dop. In dobi 1200 bruto + malica + plrevoz
Žal je povsod v proizvodnji, oz. vsa nekvalificirana delavna mesta takšna plača. Še trgovke in varnostniki so na istem, morda le en evro več.
Ja, žalostno, še bolj pa to, da niti takšnega dela ni…
V LJ je vsaj še to…[/quote]
Po moji logiki, naj bo 734 minimalec za delo, ampak naj se na to računajo dodatki na delovno dobo, nočno delo in podobno! Po tej njihovi računici ima nekdo, ki se prvič zaposli za enoizmensko delo, manj od minimalca.
Dve fini dami sta bili na sejmu in sta mi zatrjevali, da noben nima manj od minimalca. A študentje imajo pri njih čez 800€!
Kje dela ta znanka?
Zanima me, kakšna je trenutno kaj zaposlitev v Ljubljanskih mlekarnah.
Trenutno iščejo serviserja:
https://www.mojedelo.com/serviser-mz-v-mariboru/d-110358
Vesel bi bil vsake informacije.
Zanima me ali so se place kaj povecale ? Delalo naj bi v treh izmenah . Zanima me osnovna in na koncu koliko dobis z malico in prevozom in vsemi dodatki. Hvala
Prosim za idgovor tiste ki so tam zaposleni. Zanima me kako je z licenje. Ali imas lahko namazane trepalnice? Kako je z nohti ? Hvala
Koliko dobijo upravljalci v tehnološkem procesu (triizmensko delo) bruto plače?
Prosim za odgovor.
Že to, da nihče od zaposlenih v LM ne upa odgovoriti na zastavljeno vprašanje pove veliko.
Sranje od sranja obljubljajo neki za 174 ur 651€ in to 3 izmensko delo …. Res katastrofa vsi sladki na razgovoru k da majo sladkorno bolezen… Ni čudno da poslujejo z dobickom ko dajo delavcu tako plačo … Pa to ni niti minimalc …. 638 neto je minimalna plača plus malica prevoz dodatki itd…. Ma ta zavod tudi napotuje sam tem nategunom….
Ali ste že delali tam?
Ali kdo ve koliksna je placa v lj mlekarnah za upravljalca v tehnoloskem procesu?
Delal sem v skladišču dva meseca tam, popoldan, nedelje, nočne brez tople malice zmatran, nobenega reda v razsulu vse brez higiene
Katastrofa komaj sem čakal da grem. Potem so me vprašali če bi delal pri njih verjetno so se hecali dobil sem pa manj kot 800 eur z vsemi njihovimi dodatki pa razumi će lahko.
Poznam, tam sta neki hrvat in direktorca kupila oddelek logistike tudi skladišće.
Če kdo išče delo v proizvodnji v 3 izmenah, delo v soboto je izjemoma. Sestavljanje raznih komponent in pakiranje. Možnost napredovanja.
Zaradi lažjih fizičnih del je delo primerno za ženske. Delo je v okolici Brnika in je organiziran prevoz iz Domžal, Kamnika, Ljubljane in Kranja.
Za več informacij pokličite 040790911
Kot študent sem celo leto delal v hladilnici v mkekarnah. Najbolje je delat ponoči jaz sem glavnem šefu močiroviču plačal kakšen kavo pa mi ni bilo treba zjutraj delat ko se nakladajo kontejneri premetat moraš 20 ton in to ni normalno.
Forum je zaprt za komentiranje.