kakšne so vaše izjušnje s portalom twoo?
Verjetno isto, kot povsod drugje. Ravno včeraj sem na twoo naletela na svojega bivšega, totalen psihopat sva se pa sicer spoznala na drugem portalo in je deloval res super, no in njegov profil je seveda poln laži od tega, kje dela naprej. Po moje je kar dost takih tipov gor. In po mojem so boljši kandidati tisti, ko so bolj občasno na teh profilih ker en tak, ko je trikrat dnevno gor ne more biti normalen.
Pri moških je tam v glavnem material za odpad. Jaz ne iščem zveze tam. Sam kakšno prijateljico za druženje in tko, ker vem, da tam ni takega materiala za zvezo. Tipi so v glavnem bolni. Da so pri 40 letih npr. samski, tud o njih samih čist vse pove, iščejo pa tam partnerko. Tko imajo navedeno. Sem tud naletela na tipa, ker mu nisem odgovorila, ki me je pol zaradi tega začel žalit in mi celo grozit, da bo me že našel in ubil. Ja, tud taki se najdejo gor. Ne vem. Moje mnenje je, da s temi tipi tam gor ni čist vse u redu. Mogoče se najde kakšen normalen, sam u večini gre za zlo bolne primerke. Vsaj če gledam na moje izkušnje.
Npr. Ona-on. Kr’ neki. Moja prijateljica je tam spoznala tipa, ki je bil v resnici kakih 5-6 let starejši, imel družino….v glavnem en revež, ki je iskal avanture na tak način;). Še malo bolj problematično je bilo, ko je pogruntala, da se z njegovo ženo pozna. No, tragikomično. Tip baje še vedno občasno objavlja svoj “popravljen” profil.