Kakšne sorte ženske so volile Petra Gregorčiča?
Stavim da ga niso volile zgolj desničarke, ampak tudi potrebnice, ki so mu nasedle.
In potem pravijo, da imajo ženske intuicijo, da so bolj zvite in znajo precenit moške.
No te ženske, ki so ga volile so očitno popolnoma nesposobne kar se moških tiče, nimajo pojma o moških in so zaradi butastih izbir moških v svojem življenju verjetno dodobra nasrkale
Tako nesposobne morajo biti , da ne prepoznajo, da je njegov nasmeh zlagan in njegov nastop narejen in kako se trudi, da bi zvenel iskreno.
Cel čas se prijazno reži, pa čeprav se vidi, da je razburjen, znarviran in jezen. On pa igra, da je sproščen.
Nevrotičen tip. Prav srd se mu vidi v očeh, ko govori.
Skratla ženske, ki tega niso pogruntale morajo biti popolnoma nesposobni butlji. Da volijo tega prenapetega zoperneža, ki je uničeval RTV. Povem vam take neumne in nesposobne babe so se doskrat zajebale z moškimi. Po možnosti, s kakimi prenapeteži.
In kaj je bilo takrat, ko ga je en mlad fant na gobec? Ziher je Gregorčič okoli kakšne punce skakal, pa ga je potem nasilni fant na gobec. In mi je jasno, da se je Gregorčič takrat prestrašil in cviknil, ker se vidi, da ni M od moškega. Samo dela se kako je dominanten.
Skratka vesel sem, da mu ni uspelo, da SLS ni osvojila nobenega mandata in da ne bo šel v Bruselj.
ključ, 10.06.2024 ob 14:08
Stavim da ga niso volile zgolj desničarke, ampak tudi potrebnice, ki so mu nasedle.
In potem pravijo, da imajo ženske intuicijo, da so bolj zvite in znajo precenit moške.
No te ženske, ki so ga volile so očitno popolnoma nesposobne kar se moških tiče, nimajo pojma o moških in so zaradi butastih izbir moških v svojem življenju verjetno dodobra nasrkale
Tako nesposobne morajo biti , da ne prepoznajo, da je njegov nasmeh zlagan in njegov nastop narejen in kako se trudi, da bi zvenel iskreno.
Cel čas se prijazno reži, pa čeprav se vidi, da je razburjen, znarviran in jezen. On pa igra, da je sproščen.
Nevrotičen tip. Prav srd se mu vidi v očeh, ko govori.
Skratla ženske, ki tega niso pogruntale morajo biti popolnoma nesposobni butlji. Da volijo tega prenapetega zoperneža, ki je uničeval RTV. Povem vam take neumne in nesposobne babe so se doskrat zajebale z moškimi. Po možnosti, s kakimi prenapeteži.
In kaj je bilo takrat, ko ga je en mlad fant na gobec? Ziher je Gregorčič okoli kakšne punce skakal, pa ga je potem nasilni fant na gobec. In mi je jasno, da se je Gregorčič takrat prestrašil in cviknil, ker se vidi, da ni M od moškega. Samo dela se kako je dominanten.
Skratka vesel sem, da mu ni uspelo, da SLS ni osvojila nobenega mandata in da ne bo šel v Bruselj.
Takle dolg spis lahko napiše pa samo ljubosumen idiot, ki mu je Peter Gregorčič speljal babo 🤣🤣
anonim674, 10.06.2024 ob 14:28
uf, očitno imaš ene komplekse in težko prenašaš, razgledane, inteligentne, sposobne in povrhu vsega še čedne moške z integriteto.
Gregorčič umsko in retorično druge preprosto pelje s.at.
Ženska mora biti res popolna kokošja avša, da čeprav ni desničarka gre voliti stranko zaradi nekega Gregorčiča, pa čeprav je ta stranka kmetavzarska in je v njej močen člen neko tako absurdno bitje kot je Pukšič. To ni modno tekmovanje in izbor za mistra. Ali ne razumeš tega kokoš zabita?
No ti si še ena samska zavoženka, ki se je v življenju že fino opekla z moškimi. Prav ti je!
Torej ne opaziš, da je njegovo obnašanje popolnoma zlagano in da je njegov nasmeh popolnoma zlagan in narejen in da stalno prekriva svoje prave občutke?
Si res ti tak katastrofalno slab psiholog in ženska popolnoma brez intuicije?
ključ, 10.06.2024 ob 14:39
Ženska mora biti res popolna kokošja avša, da čeprav ni desničarka gre voliti stranko zaradi nekega Gregorčiča, pa čeprav je ta stranka kmetavzarska in je v njej močen člen neko tako absurdno bitje kot je Pukšič. To ni modno tekmovanje in izbor za mistra. Ali ne razumeš tega kokoš zabita?
No ti si še ena samska zavoženka, ki se je v življenju že fino opekla z moškimi. Prav ti je!
Torej ne opaziš, da je njegovo obnašanje popolnoma zlagano in da je njegov nasmeh popolnoma zlagan in narejen in da stalno prekriva svoje prave občutke?
Si res ti tak katastrofalno slab psiholog in ženska popolnoma brez intuicije?
Avtor, Peter Gregorčič je do svojega 20 leta dosegel več, kot boste ti in tvoja klošarska familija uspeli doseči v celem življenju!
anonim674, 10.06.2024 ob 14:43
kdo pa sploh pravi, da sem ženska? Aja ti, ki iz pogleda Gregorčiča razbereš vse o njem.
Res moraš biti en zmazek od moškega in od človeka.
Aja potem pa nič čudnega. Veliko moških je slabih psihologov in ne znajo preceniti ljudi. Ne po mimiki, ne po tonu glasu, ne po nebesedni govorici ne znajo presoditi ljudi. Popolnoma nesposobni.
Gregorčič se pač stalno pretvarja, stalno prekriva svoja občutja in igra. Tebe ki si tako nesposoben bi gotovo nategnil in te tudi je. Mene pač ne.
Pač nimaš občutka za ljudi.
Okej., kjer ravno debatiramo.. če gledamo vizuelnost – ni ravno za dol past, ker nima tiste moške karizme, nekaj v njegovem pogledu je takega nadvladujočega. Je naučen strateško nastopanja v javnosti, naučena retorika, na kar jasno pada ženski del volilnega telesa – nov obraz. Njegov pogled, način komunikacije, javno nastopaštvo ki je v politiki seveda privilegij če ga tak kandidat obvlada, in včasih tudi mora bit dober igralec – zato Šarcu uspeva, pa ni s tem nič narobe – rabimo tudi take – so manjša kolateralna škoda na koncu.
Predvsem pa je bil odbijajoč njegov agresiven nastop v predvolilnih kampanjah, ko je bil npr. na soočanjih. ko morajo usta govoriti umirjeno in usklajeno, oči in izraz pa popolnoma drugače, tudi stisnjene ustnice, vpadanje v besedo, določene kretje z rokami, ipd.
Marsikatera ženska se zmedi ob pogledu na vplivne politike, kandidate za politike, jih tudi voli in tudi iz predvsem tega razloga, ker velikokrat nimajo moškega ali pa doma imajo čisto nasprotje. Se zmedijo na gospodarstvenike, CEO in podobno , vendar ko bi vedele, kako težko je včasih z nekaterimi takimi živeti v reali, imeti družino v času njihovega kariernega vzpenjanja, če bi to imele priložnost preizkusiti, bi si rekle, hvalabogu, da nisem na mestu njegove žene ali partnerice 🙂 Že samo to, da ga ni doma po več kot 150 dni na leto ali pa prej kot ob 20ih zvečer po koncu npr. sej in drugih takšnih in drugačnih obveznosti. Ker vidijo samo tisto javno podobo.
Bo pa velika preizkušnja tudi za Toninovo ženo Marjeto sedaj s tremi mladoletnimi OŠ otroci, on pa naokoli 🙂 Tonin se je tudi vizuelno prelevil iz grdega račka v tip moškega, na katerega ženske padajo in ga volijo, ker jim je “vizuelno všeč”. Pa tudi ni moj tip moškega , da se razumemo.
Škoda, da v politiko in na odločujoče položaje v EU parlament ne kandidirajo osebe, kot so npr. pravnik Andraž Teršek. Taki bi bili nujno potrebni v tem današnjem času, ker za prizemljene in preudarne osebe. Res inteligenca in strokovnost, ni primerjave z npr. Gregorčičem. Velikokrat je pa tudi res, da se pametni in preudarni ne gredo in nočejo it slovenske politike na tak način, kot poteka to že nekaj časa, ko krožijo eni in isti naokrog leta in leta, tudi od stranke do stranke.
Jaz sem volila SLS in Gregorčiča. Me veseli, da se je stranka uspela pobrati in kot samostojna stranka doseči visok odstotek. Upam, da se na parlamentarnih volitvah uvrsti v parlament ter v slovenski prostor vnese zdravorazumsko pamet in preboj na podočju znanosti, inovacij, prehranske in energetske varnosti. Zanj glasujemo izobraženi ruralci njegovih let in tisti, ki so v njem in stranki prepoznali potencial in moč, ki jo je stranka v zgodovini že imela. Za področje razvoja šolstva, znanosti ter inovacij je Gregorčič zelo dober kader, ravno tako ima dovolj širok pogled, da lahko obvlada tudi vsa druga področja, vključno s kmetijsko politiko. Kakor koli obrneš, tip je inteligenten in sposoben, tega mu ne moreš oporekati. Kot mestni človek je sposoben razumeti podeželje in razume dejstvo, da mesto in podeželje morata sodelovati. Zdaj, če teh argumetov niste zmožni razmeti, tudi prav, samo ne mi sedaj z nekimi izpadi o patriarhalni družbi in kmetu kot nazadnjaku … Gremo SLS!
Mene predvsem čudi dejstvo, kakšen tip volivca podari preferenčni glas Jovevi, ki je tako plitka, da človek sploh ne more verjeti. Kot nekdanja novinarka je tako besedno revna, ni se naučila niti ene teme, kar pomeni, da ni sposobna naštudirati nobenega gradiva in v petih letih v Bruslju se ni naučila popolnoma nič …
Če bi se dejansko na podlagi videza odločalo za koga, bi se za Nemca, ki pa res nima nobene vsebine in samo naklada, dokler mu ne poteče čas, ki mu je na voljo. Na koncu sploh ne veš, kaj je povedal, ker ne pove nič (pametnega). Se pa prijetno smehlja ves čas.
Gregorčič je pa povsem na drugem nivoju in je videz zgolj nek dodatek, ki avtorja, ki ga očitno nobena ne povoha, najbolj moti.
Gregorčič ima znanje in vsebino in večino je prepričal s tem, kaj je tudi najbolj pomembno. Saj se izbira politika.
Tip obvlada.
Anonimno 8008, 10.06.2024 ob 14:55
Jaz sem volila SLS in Gregorčiča. Me veseli, da se je stranka uspela pobrati in kot samostojna stranka doseči visok odstotek. Upam, da se na parlamentarnih volitvah uvrsti v parlament ter v slovenski prostor vnese zdravorazumsko pamet in preboj na podočju znanosti, inovacij, prehranske in energetske varnosti. Zanj glasujemo izobraženi ruralci njegovih let in tisti, ki so v njem in stranki prepoznali potencial in moč, ki jo je stranka v zgodovini že imela. Za področje razvoja šolstva, znanosti ter inovacij je Gregorčič zelo dober kader, ravno tako ima dovolj širok pogled, da lahko obvlada tudi vsa druga področja, vključno s kmetijsko politiko. Kakor koli obrneš, tip je inteligenten in sposoben, tega mu ne moreš oporekati. Kot mestni človek je sposoben razumeti podeželje in razume dejstvo, da mesto in podeželje morata sodelovati. Zdaj, če teh argumetov niste zmožni razmeti, tudi prav, samo ne mi sedaj z nekimi izpadi o patriarhalni družbi in kmetu kot nazadnjaku … Gremo SLS!
Mene predvsem čudi dejstvo, kakšen tip volivca podari preferenčni glas Jovevi, ki je tako plitka, da človek sploh ne more verjeti. Kot nekdanja novinarka je tako besedno revna, ni se naučila niti ene teme, kar pomeni, da ni sposobna naštudirati nobenega gradiva in v petih letih v Bruslju se ni naučila popolnoma nič …
Jovevi manjka samo napis na majčki: Vsega je kriv JJ. / Ljudstvo je povedalo, da noče več JJ.
Ves čas soočenj je samo o tem obsedeno nabijala. Prikrito in odkrito.
Če primerjaš z Gregorčičem, njegovo zrelostjo in vsebinsko polnostjo, je svetlobna leta pred njo.
No evo, za njo bi se lahko reklo, da se jo je volilo zaradi videza, ker zaradi drugega ne vem, zakaj bi se jo. Res se mi ne sanja.
nehajte bluzit, 10.06.2024 ob 14:58
Če bi se dejansko na podlagi videza odločalo za koga, bi se za Nemca, ki pa res nima nobene vsebine in samo naklada, dokler mu ne poteče čas, ki mu je na voljo. Na koncu sploh ne veš, kaj je povedal, ker ne pove nič (pametnega). Se pa prijetno smehlja ves čas.
Gregorčič je pa povsem na drugem nivoju in je videz zgolj nek dodatek, ki avtorja, ki ga očitno nobena ne povoha, najbolj moti.
Gregorčič ima znanje in vsebino in večino je prepričal s tem, kaj je tudi najbolj pomembno. Saj se izbira politika.
Tip obvlada.
Tudi slučajno ne Nemca – ker deluje žal preveč poženščeno, ni maskulin tip moškega, kot je ženskim volilkam npr. bil Gregorčič 🙂
In še tole: 15 žensk, ko smo se pogovarjali pretekla 2 meseca na tematiko EU volitev, je reklo: volila bom Gregorčiča, ker mi je tako vizuelno všeč 😉 Kako torej niso volile glede na všečnost, primarno? Veliko ženskoih volilk se tako poistoveti, ker bi imele doma takega vizuelnega moškega za partnerja, zato tako izberejo.Da je pameten in inteligenten, je postranski de facto za tako volilko.
To je pa zato, ker v Slovenij primanjkuje kvalitetnih izobraženih in moralnih moških. Za partnerske zveze. In ker je veliko žensk tudi domišljijskih sanjačic. In ker je več žensk, kot moških.
Res, SLS skoraj prehitel SD in dosti boljši od Levice. Verjamem, da noriš, ker lahko da je tema strankama speljal glasove ali tudi od Svobode. Če so vladajoči aktivirali volilno bazo in se to pri njih ni poznalo, so hkrati to volilno bazo vprašali tudi, kaj si mislijo o njihovem delu do sedaj. Dobili so odgovor. Volilci so z njimi plesali max en mesec, potem so začeli gledati, kaj delajo…
Sorry, ampak Nemec Gregorčiču niti po videzu ne seže do pet (da o ostalem ne govorimo). Gregorčič je dejansko, čisto objektivno gledano, privlačen moški, Nemec pa res ni nič posebnega. Pa ima mogoče celo neke “pravilne poteze”, ampak kot celota (mi) nekako ne potegne. Celo prej “odbojen” kot privlačen. Ja, mogoče je malo tak “baby-face”, ali kaj, skratka, daleč od tega, da bi bil kot moški res tisto “wow”. Sigurno pa je to tudi stvar okusa.
Mi pa v nobenem primeru ne bi padlo na pamet voliti za nekoga zgolj na podlagi videza. Čeprav mu tokrat (še?) ni šel moj glas, me je Gregorčič prepričal kot kandidat z dobrimi argumenti in stališči, gotovo do neke mere tudi s svojimi zelo nadpovprečnimi retoričnimi sposobnostmi (ki so v politiki pravzaprav nuja), brez dvoma mu tudi glava dela, kot je treba… Mislim, da bi lahko prinesel nek res potreben nov politični veter. Ne gre za nov obraz, ampak za novo politiko. To nujno rabimo. Staro politiko, ki se nam je vedno izneverila, pa bi bilo treba dokončno vreči v kanto. Ampak očitno kot narod nismo še dovolj zreli za to. Ali smo pa čisto preveč „mazohistični“? Če bi dejansko hoteli neke spremembe, bi volili samo Resnico, pa, evo, tudi Gregorčiča. Ki si je nedvomno dobro postlal za nadaljnjo politično kariero. Mogoče idealen za pv-ja?
Avtor pa namesto da špila tu nekega kvazi psihologa (ker res nima talenta za to), naj raje obišče kakega, saj ima očitno resne težave…
“Mene predvsem čudi dejstvo, kakšen tip volivca podari preferenčni glas Jovevi, ki je tako plitka, da človek sploh ne more verjeti. Kot nekdanja novinarka je tako besedno revna, ni se naučila niti ene teme, kar pomeni, da ni sposobna naštudirati nobenega gradiva in v petih letih v Bruslju se ni naučila popolnoma nič …”
Odlično argumentiran glas Gregorčiču. Joveva je res frapantno plitka, ampak s tem paše v stil medijsko ustvarjenih slovenskih političark brez barve, vonja in okusa, žensk brez karizme, brez osebnosti, brez vsebine, vse kar je, so prazne floskule, stil, ki ga je uvedla Bratuška, zdaj pa mu sledijo Fajonkla, Vrečkova, Joveva in druge kokoške iz Svobode, SDja in Levice, kot tudi Musarca, ki se zdi sicer za odtenek bolj naravno brihtna, ampak enostavno nima dovolj procesorske moči zadaj in teoretske podlage spodaj, da bi lahko kompetentno govorila o politiki.