Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšne tašče/tasti bomo?

Kakšne tašče/tasti bomo?

He, he, he…..
Kaj mislite, kakšne bomo postale? Sitne, nadpametne, še kar prebavljive,…?
Jaz imam dva sinčka in eno hčerkico – če “padem v povprečje,” bom ziher tečna, moj bo pa fajn tast….Hi, hi, hi…
No, tako, malo za štos, kaj mislite?
Lp, Mateja

Hm … moj pravi, da bom zihr tečna tašča … tista ki je nobena nevesta ne mara. :)))))))))))))) Ha ha … Jah no. Glede na to, kako sem sedaj prav obsedena s svojim sinčkom zna bit da bom res … :))) Ljubosumna in tečna. :))))))))))

Drugače si pa želim bit fajn tašča … sam … bomo vidli če bo uspelo. ;))

Tudi jaz pravim, hvala bogu, da imam deklata, saj bi “ta mlade” ziher spravla ob živce, saj sem zelo pikolovska, pa dobro znam kakšno zasolit tako z lepimi besedami…jaz se ne bi imela za taščo…

haha – bog je že vedel zakaj mi je dal dekleta

Tok nemogoča pa vsiljiva k moja zihr ne bom!!!
Pa držala se bom načela, da ta mladi pa tastari niso za skup!

Sebe ne morem ocenjevat, me bodo drugi. Pa o zarečenem kruhu tudi nekaj vem :-))
Na splošno pa, če pogledam, da smo (bom dala tudi sebe zraven, da ne bo kdo kaj rekel :-)) starši taki, da za naše otročičke ni nič dovolj dobro, res ne vem, če bomo lahko brez zadržkov sprejeli njihove izvoljence in izvoljenke… Potem pa že pademo v kategorijo tistih tašč, ki nas bodo menjali za baterije pod šifro “zmaj za zmaj” :-)))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Oj!

Zanimivo vprašanje!
Jaz sem tudi že razmišljala o tem!
Glede na to, da sem okusila kaj pomeni res hudobna “”tašča” ( s bivšim fantom nisva bila poročena, sva pa bila skupaj 10 let ), mislim, da bom kar znosna! ;))
Po moje se bom vedno, ko bom hotela kaj pametovati ali pa narediti in bom v naprej vedela, da to ni prav, spomnila, kako sem se počutila sama, ko so z mano delali tako! Vsaj močno upam, da bo tako!!
Moj zdajšnji fant ( oče mojih dveh otrok ), žal nima več ne mame in ne očeta in tako danes ne sodelujem v debatah o taščah. Me pa še vedno, ko kj tao preberm, kr srh spreleti, saj se vsga hudegašepreveč dobro spomnim!
Tega res ne bi hotela dajat še enkrat skozi in prav tako ne privoščim niti drugemu!
Renično upam in si želim, da bi bila vsaj znosna če že ne dobra ali super tašča!
Moj dragi bo pa tako super tast!! 😉 V to sem pa prepričana, saj je en tak flegmatik! ;))
Ampak……kje je še to? ;))
Tia ima komaj eno leto, mali pa se niti še rodil ni! 😉
Pozdravčke in na dobre bodoče tašče!!
Vallery!

Jaz bi pa sam rada rekla, da če mi uspe bit taka tašča, kot jo imam jaz in taka kot jo ima moj partner- se pravi kot je moja mami bom zelo zadovoljna.
Boljšega odnosa, kot sma ga vzgojili midve z mojo taščo in takega kot imata moj partner in moja mami, mislim… SANJE, KI SO POSTALE RESNIČNOST. RES. Tega me je bilo zelol “strah”, ker sem imela z bivšo taščo zelo slabo izkušnjo.. No, tudi zame je posijalo sonce.
Lep dan vsem.
Sicer pa imam še malo pupko, tak da me do te vloge loči še kar nekaj let, do takrat pa srečno…

Ja, odvisno od snahe. :))) Če mi ne bo všeč, bom zmaj, če mi bo pa všeč, bom pa v redu.
Samo vprašanje pa je, če mi bo sploh katera všeč, haha.

če mi bo uspelo nadaljevati družinsko tradicijo, potem bom zlata tašča…
želim si biti ne preveč tečna, ne vsiljiva, pa pripravljena priskočiti na pomoč, kadar me bodo potrebovali.
se mi zdi, da sem takšne sorte, da je z mano kar lahko shajati.
če sem malo zlobna… ko prebiram včasih udrihanja čez (takšne in drugačne) tašče, hja, upam, da se naša tamlada ne bo ravno obešala na malenkosti. marsikatere ne bi hotela za svojo tamlado.

Jaz to ogromnokrat pomislim… Še najbolj pa takrat, ko sem svoje sita…. Pa se ne obesim glih na vsako njeno dejanje…

Zato sem si pa zelo želela punčke, ker mame in hčere gredo bolj ukup (moški pa itak ponavadi niso problem, ker manj govorijo in manj razmišlajo)….

No, dobili smo fantka in čez kakih 15-20 let se bom ubadala s prvimi potencialnimi snahami… Kako mi gre vam sporočim takrat… Al vam bodo pa moje snahe… :))))

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Ja, ampak takrat bomo njene pripombe komentirale “Joj, te tamlade…” :-))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Kdor molči,devetim odgovori-mislim,da se bom o tem še kaj pomenile čez mnogo,mnogo let,pa na drugem forumu(starejši so modrejši)Ta forum,ki nam je pa zlezel pod kožo,bomo pa prepustile hčeram,snaham ha,ha,ha

Kot tašča… hja. Kaj pa vem. Imam veliko šole takšne in drugačne za seboj. Približno že vem, česa se NE sme in kaj se MORA. Zaupam v svojo presojo… nekoč… še ne tako kmalu. Upam vsaj 🙂
Še najbolj si želim, da moji hčerki odrasteta v osebi, ki bosta vedeli, kdaj je treba biti trden kot skala sredi deroče reke in kdaj se smeš upogniti kot bilka v vetru.

Kdaj je treba biti trden kot skala sredi deroče reke in kdaj se smeš upogniti kot bilka v vetru.

Tale stavek je pa taakoooo lep…. Si ga bom kar nekam zapisala…

Jaz sem že sedaj prepričana, da bom prijetna, razumevajoča tašča, ki ne bo nobenemu v nadlego. Se mi pa zdi, da “bodoči” zet ne bo mojega mnenja.)))

Če mi bo uspelo tolk dobro vozit s svojo snaho, kot midve s taščo, bom kar zadovoljna. Drži se načela “kar me vprašajo, povem ; če me pokličejo, pridem; drugače jih pa na miru pustim.” Sem si jo vzela kar za vzor.

Tašče boste pa tudi tiste s hčerami, a mogoče ne????

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Jaz tudi vem, da si želim biti v redu tašča, približno taka kot je moja z majhnimi korekturami :)))

O tem potem – čez 15-20 let, saj se zarečenega kruha res največ poje pa je bolje da ne opisujem preveč… Saj se tako vse trudijo (in bomo trudile) po svojih najboljših močeh (za njihove/naše pojme), drugi so pa zato, da to ocenjujejo…

Biti tašča zetu je čisto drugi pojem!!! Je žensko – moška naveza … :)))

Če gledam mojo mamo in mojega dragega… Super špila ta tandem…

Če bom taka kot je moja taščica sedaj, bom zelo zadovoljna in bom super tašča :))) Verjetno pa temu ne bo tako in bom bolj tečka, al pa tud ne. Sem si obljubila, da bom svoje izpade in komentarje kontrolirala… se vam oglasim čez kakšnih 20 let, pa povem kako mi uspeva kontrola nad sabo, velja? :)))

Pravzaprav je moja taščica dala veliko izredno težkih stvari skozi in če še enkrat premislim, bi bila raje bolj tečna, da mi le ne bi bilo treba po njenih stopinjah!!!!

Če si vsaka obljubi, da bo pol toliko tečna kot njena tašča, bo zagotovo vsaka super tašča ;P

Upam, da bom takšna, kot je sedaj moja!!!!!

Upam, da NE BOM takša kot je moja.

ha ha ha!!! Zanimivo!

oj

Jza namravam imeti 2 otroka in če posta parček,bo hčerka ostala doma, seveda če bo hotela, sin pa bo moral od doma. Mislim da se hčer in mama bolj razumeta, hitreje odpustita,itd kot pa žena od sina Že od začetka bomo nredili meje in pravila in potem ne bo nikakršnih sporov ozri nejasnosti. Seveda jih bom pa pustila pri miru, ker sem tak človek, da se ne vtikam v tuje zadeve.

čau

july pejt mal vn. čeprov dež pada pa pol spt kej napiš mam nov ime.cao

New Report

Close