Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kakšne torbice nosite?

Kakšne torbice nosite?

Velike, male, kompaktne ali mehke? Pisane?

Jaz imam najraje tobo za prenosnik,čeprav ga ne prenašam okoli. Dovolj prostorna za vse,še kak manjši nakup v štacuni. Pa kičasta ni : )

Kako ve?

Praviloma velike, za čez ramo. Z veliko žepi.
Moj se heca, če jo kdaj dvigne, da imam gotovo kamenje notri 😂😂 ampak imam RES samo najnujnejše 😊

Jaz pa še nikoli nisem imela torbice :).
Vedno nosim nahrbtnik. Včasih pa kar v žepe natlačim.

Velike.

Velike torbice, lahko kamot zapustim državo za 5 dni, v njej je vse namreč😂😂😂 kupujem pa desigual in michael kors, drugih nimam

Večja kot je, boljša je 😊 Se hecam, da nosim jedrsko elektrarno s sabo 😂 Možu je najhujša mora, če mu rečem, naj si iskano v torbi (ci :)) poišče.

[img]https://img01.lachschon.de/images/225707_Maennerhandtasche_X4JmdqS-medium.jpg[/img]

Si vis pacem, para bellum.

Zdaj nosim miniaturno torbico. Več kot denarnico, ne stlačim vanjo.
Službena torba je dovolj velika, da gre v njo vse potrebno za delo, skupaj z malico in še ostane prostor.

Običajno eno srednje veliko (cca. 25×25 cm) za čez ramo (imam rada prosti obe roki). Ni treba, da so ful pisane, samo da imajo kak detajl, ki me pritegne (in dovolj žepov, da pospravim vse na svoje mesto). Dolgo časa sem nosila tudi čisto črno od Roncata.

Imam še dve bolj “resni”, poslovni, ki sta malo večji in jih občasno vzamem na sestanke.

Nosim manjšo torbico -za denarnico, telefon in kakšno šminko.
Torbice kupujem v Bags and more.

Odvisno od navdiha.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

odvisno od prilike in obleke…
vse mogoče je na lagerju….od barvnih do enostavnih črnih…od tistih čez rano do nahrbtnika…in ja, moškim je nočna mora kaj najti v torbici 😛

najraje nosim črno usnjene, včasih tudi druge barve 🙂

najboljše so črne in usnjene, pa še pašejo z velikimi oblačili 😉

New Report

Close