Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšne uhane podarit najstnici?

Kakšne uhane podarit najstnici?

Nečakinji bi rada podarila uhane, pa da ne bi izpadla kao staromodna teta, me zanima kakšni uhani so zdaj v modi? Veliki, majhni, viseči?

Kakšen namig bi bil dobrodošel, tiste ki pa ste danes slabe volje pa raje ne pisat nič.

Drobni naj bodo. Pri Močniku, na Miklošičevi imajo veliko izbiro drobnih uhančkov iz belega zlata. Mi smo naši 14 letnici kupili mini slončke za rojstni dan, iz elega zlata, bila je navdušena. Všeč so mi bili tudi majhni sončki in čisto navadne kuglice. Izbira je res ogromna, pojdi pogledat.

odvisno kaj ji je vsec.. moja 12-letna necakinja nosi samo take kicaste.. obvezno more neki puhastga viseti do rame…

takšne za v nos ali popek 🙂

Jaz osebno bi kupila kičaste. Iz lesa, ker so lahki in se ne zapletajo. Daljše. Sploh če ima dolge lase.

Naša 13-letnica tudi nosi samo kič. Pa tudi bolj in dlje ko ji visi vse skupaj z ušes, bolje je.

Moja nečakinja je pravkar dobila nove – viseči, oblika štiriperesne deteljice, ampak je samo okvir, srebro. Stara je pa 15 let.

Z velikimi (zelo), srebrnimi in okroglimi boš sigurno zadela žebelj na glavico! Kar poskusi!!!
LP, Klavdija

Kaj pa če ji daš bon oz. se zmeniš, da gre zamenjat?

Pri mladini nikoli ne veš, kaj bi… Lahko pa jo malo po ovinkih kdo vpraša.

v mullerju imaš stojala s temi uhančki in definitivno viseče.

Hvala, hvala

New Report

Close