Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšni čevlji k jeans krilu

kakšni čevlji k jeans krilu

Imam eno prav fajn jeans krilo do kolen, spodaj rahlo krojeno na ven, pa ne vem kaj obuti zraven.
Zgoraj bi rada imela bolj casual majčko, pa ne vem niti kakšne nogavice bi imela zrven???

Ma rabim nasvet, ker sem bolj leva z kombiniranje.

lp

Če je toplo res lepo pašejo kake balerinke in morda kakšne vzorčaste hulahopke, morda barvna kombinacija z majčko ali kaj podobnega. Teh imaš na tone v različnih barvah ter vzorcev. Tudi škornji niso švoh a to je že malce manj casual. Nekateri obujejo tudi kakšne trend “patike” ala adidas, puma, nike, ipd. Tut paše.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

jaz sem nosila kožne nogavoce in nizke čevlje, teke za h krilu, podobne kot balerinke, ampak jaz sem taka bplj dolgočasna ženska…so mi všeč tudi črtaste nogavice, na drugih…
a je krilo bolj športno? potem lahko imaš nizke športne čevlje, kakšne iz transporta ali bate zraven…

ja, krilo je bolj športno

pol lahko imaš tudi pisane nogavice, kake črtaste mogoče
v bistvu paše skoraj vse, samo špičaki s peto ne

Balerinke in mrežaste barvaste nogavice v isti barvi, kot je majčka.

Kakšni lušni salonarčki, balerinke, supergice ,…
Pri jeansu je tako da je odvisno od majčke bluzice ali za kakšno priložnost potrebuješ . Lahko je čist športno ali pa elegantno -no skoraj !!!!

New Report

Close