Kaksni partnerji se nam zdijo najbolj seksi?
Vprasanje ni ne smiselno in so take debate vedno dobre. A kdo pozna kaksno zgodbo, kjer je kdo zacel spreminjati kaj na sebi in postajal vedno bolj uspesen pri nasprotnem spolu?
Kaj konkretno pri moskem, vas zenske najbolj rajca ali v kaj se zaljubite? Je to izgled, komunikacija, uspesnost, druzabnost in vpliv med prijatelji, zazeljenost pri ostalih zenskah, da moski pozna veliko lepih zensk? Kaj je bistveno in kaj je manj pomembno ter se spregleda, ce je kaj drugega toliko boljse?
Mene pri moškem privlači, če je spoštljiv, prijazen, iskren, človeški. Da zna pokazati ženski, da mu veliko pomeni. Tudi manj privlačen moški zna na ta način očarati po izgledu privlačnejšo žensko. Pri videzu pa palim na višino moškega in to, da ima lase. Ampak temu ne dajem prednost, če je moški tak, kot sem napisala.
Ženskega spola morajo biti, če ne sploh ne grem gledat!
Hey,
Prvo opazim lase (dolžina,tekstura, itn.), kasneje pa pride ostalo.
Na začetku lepe učke in prijaznost (tista iskrena ne pa creepy!!), vredu postava. Najbolj pomembno mi je kako se ob njem počutim, da me ne izčrpava s svojo prisotnostjo. Ne maram tečnob, ki ti skos nekaj nasprotujejo kar tako samo da ti, te zatirajo in se imajo za najpametnejše…od takih takoj zbežim, ker se mi ne da skos brezveze kregat. Naprej so pa plusi, če je ustvarjalen in vsaj malo zabaven. 🙂
Mene pritegnejo sicer mocnejsi ( ne debeli z vampom ),samozavestni,komunikativni ( ne nakladaci). Pravzaprav ponavadi se ze ob prvem srecanju zacuti ali je kemija.Za zvezo igra pri meni se veliko vlogo katakter ( spostljivost,neznost,potrpezljivost..).
Zunanjost je na 1.ce ne zelim resne zveze.Recimo Vin Diesel tip moskega 😀 Za resno zvezo pa zgoraj nasteto pa mal Vina ;)).
vina 🙂
vina :)[/quote]
tut to lahko :))
Kašna beda je postal ta forum…ene in iste teme, eni in isti komentarji, nobene izvirnosti, nič od nič.
Kaksno fotko dodajte, da bo bolj zanimivo.
Predvsem takšni moški, ki so kulturni in jim je odnos do kulture in odnos do telesa prirojen. Pet krat tedensko, vsaj po dve uri, mora svoje telo negovat v fitnes studiu.
Služba in zaslužek niti ni toliko važen. Star mora biti do 25 let.
da se zna f.u.kiš nasmehnit/pogledat in šepnit: “pejt, greva …” ☺
mlade in tumaste
Takšen, ki poskrbi za svoj videz, zna kaj povedati, te posluša, ko mu govoriš in ki ima erotičen pogled.
Hahaha… aha, a si to videla v mehiških limonadah?
A veš, da se taki res težko najdejo? Pa verjetno so kaki hudi kurbirji ali pa geji…
Tako je to, ker ne greš stran. Vsak dan si tukaj, leta in leta. Ko so ti že vzeli več registriranih nickov, si vztrajal neregistriran. In zdaj piko na i, dobiš nov registriran nick.
Še dolgo bo takšna beda ja.
Tako je to, ker ne greš stran. Vsak dan si tukaj, leta in leta. Ko so ti že vzeli več registriranih nickov, si vztrajal neregistriran. In zdaj piko na i, dobiš nov registriran nick.
Še dolgo bo takšna beda ja.[/quote]
Ti pa si zelo fukiš. Kako je bilo na dopustu?
Meni je bistveno, da ima lepe, dolge lase, pa lepe oči, pa da je postaven, nežen in seveda dober ……..
Meni je blazno seksi, ko je dečko ves nežen, prijazen in poln humorja, pol se pa mal
nasloniš nanj, je pa trd kot skala. Mislim celo telo 🙂
Torej nekako kot poleno :-))[/quote]
Kakšno poleno. Ti si poleno.
Skala sem rekla 🙂
Ja, poznam nekaj primerov, ko so se ljudje vizualno spremenili in potem se jim je tudi življenje obrnilo na bolje … Ampak tukaj ne gre samo za zunanjost, temveč predvsem za to, kako so te zunanje spremembe vplivale na njihovo samozavest, žar, odprtost do ljudi … Recimo en sošolec iz OŠ, na obletnici valete smo sošolke obstale s povešeno čeljustjo. Zaradi žalostnega spleta okoliščin je bil celo OŠ in tudi pozneje, ker smo se občasno še videli kje v domačem kraju, izredno zanemarjen: zaudarjal, ponošena oblačila, totalno neurejeno zobovje (črno, dobesedno), slaba koža … Potem je vse to uredil, sicer se je tudi pošteno zredil, ampak postal je lep zrel moški, prijazen, nasmejan, duhovit … Res smo vse sošolke samo strmele. Ena danes dobra prijateljica je bila v času, ko sva se spoznali, ena taka siva miška, oblačila se je kot kaka gospa v zrelih letih, bila je rahlo zadrta, resna, vsa poštirkana. Potem se je spremenila, zdaj je res vsa mladostna, drzna, veliko si upa … čisto drugačna ženska. Temu ustrezno je tudi zanimanje moškega sveta zanjo. Prej, ko je bila mlada, še v študentskih letih, ni bilo praktično nič, ko se je otresla teh spon (niti ne vem, kaj za ene spone so to bile, ker se takrat nisva veliko družili), je postala zanimiva, ni neka klasična lepotica, ampak izžareva nekaj, kar je očitno privlačno za moške. Tako da ima zdaj pri 40 več dela z njimi kot ko je bila stara 20.
Drugače pa, tudi za privlačnost na prvi pogled pri meni rabiš biti simpatičen, dobrovoljen, prijaznega pogleda, da se na prvi pogled vidi, da si optimistična oseba. Lahko si še taka lepota, pa če si neki mrki, kakor nedostopen ali da je celo v vedenju zaznati neko agresivnost, je pri meni zgodba končana. Pa pomemben mi je človek kot celota, ne da ima lepe lase ali izklesano postavo in tako dalje. Lahko je plešast in s trebuhom, pa če ima lep nasmeh in prijazen pogled, se bom začela topit.
Aja, osnovna urejenost je pa seveda predpogoj, upam, da se to razume samo po sebi. Torej čista oblačila, ne preveč zguljena in staromodna, osebna higiena, postriženi nohti, urejeni zobje.
Ufff…točno tak, kot je moj zdajšnji…visok, močan, kosmat, s seksi fukiš pogledom…in noro dobro ritko.
Moj ljubljeni je čisto po naključju lep in postaven, saj me ponavadi taki moški po defaultu ne pritegnejo. Pri njem je super, da ni prav nič napihnjen zaradi svojega videza, ampak je skromen in zadržan. Ko sva se spoznala, sva se takoj pogovarjala vse mogoče stvari, kot da bi bila dobra prijatelja, ki se že dolgo nista videla. Spontano in sproščeno. Nato je nwnadoma preskočila iskra. Kaj iskra, udar strele je bil to. Silovit in brezkompromisen. Povabil me je plesat, šla sem z njim kot omamljena miš za vonjem sira. Od tedaj sva nerazdružljiva. Pravim, čisto slučajno je zelo lep, a to je bolj dodana vrednost. Brez tega udara strele ni nič, a kako točno to izgleda… Težko opišem.
Forum je zaprt za komentiranje.