kakšni so dvojčki?

Naše znamenje določa sonce, kolikor mi je znano, potem pa imaš še ascendent, 12 hiš in porazdelitev planetov v teh hišah + skorajda neskončna množica možnih postavitev ali konstalacij teh planetov ( opozicija, konjukcija, trigon…). Vsak ima unikatno natalno karto, ki je določena z uro rojstva. Tako da pridemo do zaključka,, da smo dejansko kot drevesa v gozdu, vsako je nekoliko različno. ;))) In ostalo, kar si napisala, pade.

Speliii..čudni..hmmm..ali ni to vsak na nek način?!
Drugace pa..vem kaj si želela povedati oz.je totalni NEsmisel ljudi spraševati po znamenju,če se z njimi zaštekaš!jaz nikoli nisem selekcioniralaljudi glede na horoskop,a dejstvo je,da sem skozi leta ugotovila,da se dejansko z določenimi ne ujamem..in to je bila naknadna ugotovitev,da s specifičnimi znamenji!
Napisala si..da ti ni pomembno kaj so tvoji prijatelji po horoskopu..cenim to mnenje..a če bi za hec preverila..verjemi,da bi ugotovila,da so to znamenja,ki si ti kompatibilna..sami jih pritegnemo&oni nas..nehote&nevede;))

[/quote]
Naše znamenje določa sonce, kolikor mi je znano, potem pa imaš še ascendent, 12 hiš in porazdelitev planetov v teh hišah + skorajda neskončna množica možnih postavitev ali konstalacij teh planetov ( opozicija, konjukcija, trigon…). Vsak ima unikatno natalno karto, ki je določena z uro rojstva. Tako da pridemo do zaključka,, da smo dejansko kot drevesa v gozdu, vsako je nekoliko različno. ;))) In ostalo, kar si napisala, pade. :D[/quote]
‘Lupči’ astrologija mi ni tuja&nikakor nisem zagovornica horoskopa kot takšnega..se ukvarjam s čim globjim:P
A dejstvo je takšno,da so stvari(ne glede na postavitev planetov v hišah!),katere SO tipične za posamezno znamenje.
Predstavi mi dvojčka..
1. ..ki bi si za svoj loto dobitek raje kupil limuzino..namesto da bi odšel na avanturistično popotovanje v neznano:P
2. ..ki bi dokončal nedokončano zadevo, če ga bi neka nova nadvse navdušila;)
3. ..ki je nadvse tih,miren&neopazen:) (kolko minut si lahko tiho?!:P)
4. ..ki (vec kot uro!) zdrži oz.ne postane nestrpen v okolju kjer se nič ne dogaja/zgodi..je vse statično,suhoparno,monotono&dolgočasno:S
5. ..ki bi bil vedno točen!!
No pa še bi lahko naštevala..a grem hribolazit zj..nabrat ustrezno sončno energijo za obdobja brez žarkov;))papa
2.

pOZDRAVLJENI
Vidim, da se govori o dvojčkih glede zmenkov! Sama sem namreč tipičen dvojček! Znam biti težavna in dobrega srca! Resne zveze še nisem imela, kljub temu da imam že čez 30 let. Bilo je nekaj zmenkov, vendar nisem zaradi služ in dodatnega izobraževanja nisem uspela še najti drugo polovico. Zanima me, ali ima še kdo takšno izkušnjo?
Lp
dvojčica

uff kar precej stara tema ampak se trenutno ne morem vzdržati, da ne bi komentirala!
Mislim, res ste mi smešni tisti, ki pravte da je horoskop lari fari, češ; kako lahko gledate na horoskop in podobno sranje??? No, naj vam povem da sem res strastnaa ljubiteljica astrologije in da imate takšno mnenje tisti, ki pač očitno niste razgledani in inteligenti najbrž tudi ravno niste. Jaz seveda ne vprašam kaj je kdo po horoskopu, vprašam pa datum in TOČNO URO rojstva in potem mi je vse jasno! Bi blo fajn, da se malček podučite in vzamete kakšno knjigo v roke (nekatere/i)!! in boste prav presenečeni nad tem, da v bistvu lahko izveste o osebi VSE, še preden jo spoznate, na podlagi postavitve planetov v njegovem času rojstva. Zanimivo, da tisti ki nimate pojma o astrologiji, ste najbolj glasni! Seveda da je horoskop pomemben! Govorim pa namreč o vseh planetih in ne samo o soncu. Ascedent(podznak) in luna, sta v glavnem ta dva, ki določata vašo osebnost. No, pa da ne nakladam preveč..Sem opazila da nekateri se pa zeeloo ujemate z dvojčki in oh in sploh in da niso tako slabi..Ja, najbrž zato, ker imajo v podznaku ali pa v luni kakšno boljše znamenje in potem dvojčkove lastnosti ne pridejo toliko do izraza. Sama sem kozorog, v podznaku imam škorpijona in v luni leva! škorpijon je tako močno znamenje, da se kozorogove značilnosti kar skrijejo pred njim! imam resnično samo škorpijonove lastnosti. in pa potem če gledamo ljubezen(venero) ,tudi strelčeve lastnosti. No, pa pustimo zdej to dvojčkiii….no sama se nikoli nisem ujela z dvojčki IN dvojčicami.Imam ogromno izkušenj z njimi in seveda samo slabe. Vedno se potrudim da pri osebi najdem kakšno dobro lastnost, ampak pri dvojčkih pa res niti ene nisem našla. Moji dve sovražnici (jap, sovražim jih iz dni srca) sta dvojčici in enostavno ne morem razumet, kako lahko na tem svetu obstajajo tako ZAHRBTNI, NEZANESLJIVI, DVOLIČNI IN NEISKRENI LJUDJE!? niti vedo ne, kaj pomeni resnična ljubezen, ne vedo da imaš lahko z eno osebo vse, ne vedo kaj pomeni imet nekoga zares rad. Oni ne znajo biti z eno samo osebo, ampak s celim planetom! Lažejo pa tudi do onemoglosti, ne morem verjet, koliko se lahko lažejo, brez da bi jih pekla vest. Neprenesem jih in nikoli v mojem življenju nočem imeti takšne osebe ob sebi. Za razliko od dvojčkov sem jaz (kot verjamem da tudi mnogo drugih) ISKRENA,ZVESTA, STRASTNA IN VSO ENERGIJO PORABIM ZA SAMO ENO OSEBO KATERO POSTAVLJAM NA PRVO MESTO.In glede prijateljev..Medtem ko imam jaz 3 najboljše prijateljice že celo življenje, jih dvojčki potrebujejo 50, pa še več bi jih radi. Namreč opravljajo sto na uro, in ne vedo niti kaj je to pravo prijateljstvo. No, na kratko.. Niti slučajno niste dvojčki pametne in dobre osebe, kot zagotavljate nekateri. Haha, včasih se prav nasmejem vaši samozavesti!!
Se pravi, da je čisto vseeno, kje in v kakšni kulturi se je rodil človek? Datum, točna ura, to je to. Časovni pas kaj šteje ali ne? Imaš dva, rojena 13. 1. 1983 ob 10.15, eden v Nairobiju, drugi v Budimpešti, in tebi je to popolnoma dovolj? Yeah right.
Ja, itak. Pojma nimaš.
[/quote]
Ja matjazko, se popolnoma strinjam s tabo!! škorpijonke imamo slabo stran in ta je res zelo temačna, in res poznam veliko škorpijonk, ki spletkarijo in pičijo, takrat ko najmanj pričakuješ. Vendar škorpijon v podznaku je malce drugačna zgodba.. Me pičimo ko najmanj pričakuješ takrat, ko se nam oseba zameri! In ne kar tako, malo za brezveze. Jaz sem tista, ki pove vse v obraz tudi če me kaj zmoti. Drugače pa sm zelo dobra prijateljica, pomagam po svojih najboljših močeh, sem dobra poslušalka in vedno osebo ki mi kaj pomeni, želim spraviti v dobro voljo. Zaplete se pa takrat, če se mi oseba zameri. Takrat ponavadi kar izginem iz njenega obzorja, v upanju da bo sama dojela kaj je naredila narobe, seveda je odvisno od stopnje laži ali karkoli mi je že naredila. Če je to kakšna nedolžna stvar seveda z lahkoto oprostim ampak če pa imam občutek da oseba za mojim hrbtom počne stvari, za katere menim da mi s tem ne kaže spoštovanja ali celo da se kaj izmišljuje ali laže, potem je vsega konec. Druženje odpade najbrž do konca življenja. Edino če se opraviči in da čutim da je opraavičilo res iskreno. Drugače pa sem zelo zamerljiva in za osebi ki se mi zameri sem zelo potrpežljiva in čakam na primerni trenutek potem pa vrnem za vse, in uživam, ko vidim da je to osebo prizadelo. Jap, sem tudi kar precej zajebana, kot ti praviš. Veliko zahtevam od svojih bližnjih. Tako da, škorpijonke smo resnično dobre osebe, DOKLER se nam ne zameriš. Potem se pazi!! ;))
[quote=skorpijonkaa_666
Se pravi, da je čisto vseeno, kje in v kakšni kulturi se je rodil človek? Datum, točna ura, to je to. Časovni pas kaj šteje ali ne? Imaš dva, rojena 13. 1. 1983 ob 10.15, eden v Nairobiju, drugi v Budimpešti, in tebi je to popolnoma dovolj? Yeah right.
Ojla, ja seveda je tudi to pomembno, kultura sicer ne toliko, bi pa rekla da vzgoja. Ampak vseeno, planetov nemoreš kar tako pretentati oziroma jih sploh ne moreš.. Yeah right? No, da ti dokažem..
13. 1. 1983 Budimpešta:
SONCE : V KOZOROGU
ASCEDENT : V OVNU
LUNA : V KOZOROGU
MARS : V VODNARJU
VENERA : V VODNARJU
PLUTON : V TEHTNICI
SATURN : V ŠKORPIJONU
JUPITER : V STRELCU
URAN : V STRELCU
NEPTUN : V STRELCU
MERKUR : V KOZOROGU
No, razlagati pa najbrž ne rabim, saj je vse jasno. Pa tudi ogromno bi lahko zdaj govorila kateri planet določa kakšno stvar. Predpostavljam pa da je čustveno kar zadržana oseba, namreč veliko ima kozorogovega vpliva, jaz ga imam komaj v soncu in jupitru, pa že vsi pravijo da sm hladna. No, Ascedent v ovnu ga kar pokonci drži, saj oven je čisto nasprotje kozoroga. Hmm, zanimiva osebnost tudi natalna karta je zelo zanimiva, ogroomno trikotnikov pa nekaj konjukcij, se mi zdi da kar zelo stabilna oseba. Čustveno sicer ne….
za tisto osebo rojeno v Nairobiju?? Niti nevem kje točno je to.. No, oglasi se še kaj pa bolj točno napiši potem pa naprej
LP
[/quote]
Ti, koliko razlike pa je, če se dve osebi (ne nujno dvojčka, njuni mami sta istočasno v porodniški sobi) rodita z nekajminutno razliko?
Nairobi je pa v Keniji. Vidiš, meni ni potrebno vedeti ne datuma ne ure, da ocenim, kdo je len in kdo ne.
[/quote][/quote]
ni razlike v ascedentu in v planetih saj se to spreminja na dve uri…
Haha no, če bi bla lena najbrž ne bi vsega kalkulirala in potem vpisovala podatke še na internetu in ti napisala katera znamenja ima v planetih tako da bi bla lahko malo bolj olikana draga moja. Pač sem narobe napisala, v prvi vrsti bi pa mogla ti napisati Kenija in ne Nairobi, pa bi malce olajšala delo
Kako so si lahko potem dvojčki tako različni? Kako je lahko punca, ki je zgolj 10 minut starejša od mene, tako zelo drugačna od mene? Ti bi naju na podlagi tega vrgla v isti koš?
Pri primerih Budimpešte in Nairobija sem ciljala na to, da je marsikaj odvisno tudi od vzgoje in kulture, v kateri človek odrašča, čeprav sta osebi rojeni na isti dan in ob isti uri.
V prvi vrsti sem za oba primera navedla mesti, ne držav, malce doslednosti, nič drugega, samo tebi se ni dalo niti tega poguglat, zdaj sem pa jaz neolikana, ker ti nisem olajšala dela. V končni fazi pa, ko mi je prijatelj, ki se res že zelo dolgo ukvarja s temi stvarmi, ponudil, da mi izdela astrološko karto, me je tudi po mestu rojstva vprašal.
Forum je zaprt za komentiranje.