Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšni so mali kuh. aparati iz Špara Simpex?

Kakšni so mali kuh. aparati iz Špara Simpex?

Zdaj imajo v akciji en mixer za 10 €. Do zdaj sem 2x kupila v Šparu strojček – obakrat palični mikser – prvi je bil res poceni, ampak popolnoma zanič, drugi pa je bil Bosch, ne tako poceni, pa je tudi crknil v pol leta. Zato zdaj sprašujem za ta mikser simpex, ki je res samo 10 €, ampak, za škart je tudi tega škoda. Naj povem, da sem pa imela zdaj 2x po 10 let Hoferjeve mikserje (še iz avstrije), tudi čisto poceni, pa sta oba delala super. Samo zdaj ravno nimajo akcije, pa sprašujem za tega Šparovega. Kaka izkušnja? Hvala.

Za 10 eur kaj kvalitetnega ni za pričakovati.

No, jaz sem v navalu strasti kupila neki ročni mikser v evrošpinu, kao za tisto smetano zmiksat na vikendu bo že, pa tudi za to ni – med miskanjem smrdi po žgani plastiki in za kaj drugega kot za smetano dejansko ni uporaben sploh. Niti testa za mafine ne moreš delati z njim, pa je to testo precej tekoče.

Tako da jaz ne verjamem v poceni šrot. Poglej, koliko je kaj močan, pa da ima tudi ono drugo spiralasto metlico. Zdaj sem kupila nekaj dražjega od Philipsa, pa se tudi ni obneslo – mi je svetoval prodajalec v Merkurju. Žal. Ima sicer veliko nazivno moč, ampak dejansko je pa bolj švoh, pa še rahlo bolj sofisticiran kot ostali mikserji, kar samo pomeni, da ga težje uporabljaš.
Imam pa drugače od Siemensa ročni mikser doma (ne na vikendu), že kakih deset let, in je super, tudi za testo za kruh in pico. Pa ima majhno nazivno moč in se spomnim, da ni bil neki drag.

Ne to sranje kupovat. Se res ne splača.

Ampak, v Hoferju sem dva mikserja kupila za podoben denar, pa sta oba delala dolgo in super, bila sta pa oba znamke fif.

Odsvetujem, 2x smo se že opekli in ne gremo več na led. Ravnalec las je nenormalno smrdel po zažganem, mikser tudi ni delal kot bi moral, reklamacije pa ne upoštevajo oz. nenormalno komplicirajo… nima smisla.

Poceni tehnično robo se bolj splača kupiti pri pri Hoferju, nam po 3 letih še vse dela BP (opekač, kuhalnik za vodo, mikser, likalnik). Tudi v primeru reklamacije ne komplicirajo in nadomestijo z novim, tako, da mogoče počakaj na akcijo pri njih.

Točno tak strojček imam doma že 6 let, pa se mi do sedaj še ni pokvaril. Kupila sem ga v akciji kot je ta.

Točno tak strojček imam doma že 6 let, pa se mi do sedaj še ni pokvaril. Kupila sem ga v akciji kot je ta.[/quote]

Jaz sem podobnega kupila, pa imam čisto drugačno izkušnjo.
Meni je po pol leta šel po gobe. Te slabe robe od spara več ne bom nikoli kupila. Isto velja za mašinerijo od hofra. Ni nič kaj boljši. Zato sem se odločila, da dam raje par evrov več in kupim v navadni trgovini, ne spar, hofer ali mercator, ker je sama slaba roba tam.

New Report

Close