Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšni so vaši hobiji?

Kakšni so vaši hobiji?

V mislih imam hobije, ne rekreacijo in hribolazenje, ker to je meni rekreacija, ne hobi.

rišem, slikam, ustvarjam, fotografiram …..odvisno koliko časa mi ostane ob službi in družini 🙂

Zakaj pa ukvarjanje s kakšnim športom ne more biti hobi? Meni namreč je, ne glede na tvoje mnenje =) Smučanje in gorsko kolesarjenje, oz. bolje bi lahko opredelila kot offroad, ni nujno da je ravno gorsko. Pa plesanje po novem :p In seveda hribolazenje, kako bi pa nabrala zelišča, ki jih potrebujem?!
Pa še fotografija, design (grafični, interier), izdelovanje raznih domačih zvarkov od živil do kozmetike, včasih sem se več ukvarjala z glasbo, zdaj pa samo še grem na kake koncerte, igram pa več ne.

Različni smo; moji hobiji so 5 različnih vrst gibanja – čemur vsemu ti verjetno praviš “rekreacija”.

Kot hobi sem imela prej tudi več vrst rekreacije, pa seveda motorizem.
Sedaj pa… niti nimam časa preveč za hobije oz. je moje, samo moje ostalo samo še branje knjig pozno ponoči.
Po porodu pa štartam spet z raznovrstno aerobiko, kolesarjenjem, rolanjem, odbojko.. 🙂

Največ hobijev imajo ženske v porodniški, gospodinje, upokojenci, študenti, brezposelni in luftarji. kateri človek, ki je vsak da v službi do štirih, petih, pa ima čas za neke silne hobije?

Včasih pogledaš kak film, prebereš knjigo, greš na kakšno rekreacijo, kaj drugega čas zaposleni osebi ne dopušča.

Imam hobije, samo kaj, ko jih ti ne smatraš za hobije. Kaj čem potem naštevat.

Fotografija, film in čiščenje doma:)

Moj hobi je jutranji tek z mojo psičko in kolesarjenje.

Za polnjenje baterij slikam na svilo. Pa še za kakšen priboljšek zaslužim.

Živi in pusti živeti

motociklizem in drsanje na ledu

New Report

Close