Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaksni tipi ljudi so v vezi

Kaksni tipi ljudi so v vezi

Poznam ljudi,ki so vec ali manj skoz v nekih vezah,se porocajo,locujejo imajo neke “sestavljene druzine”.Zakaj taka potreba? Poslusam jih,ko jamrajo in tozijo o tezavah s partnerji,z njihovimi bivsimi z otroci,njegovi pa njeni pa skupni.Kaj je treba komplicirat zivljenje in probavat znova,dokler ne rata.Po eni strani obsojajo nas samske,kaki smo,si ne znamo najt partnerja!? oni si ga pa znajo ane,se vidi.Po drugi strani pa poslusam,kolk je pa meni fino,ker sem sama…
Res me zanima,kaksni so ljudje tisti,ki vedno rabijo partnerja?

Enim mogoče res ni problem si najt partnerja, ampak skoraj vsi vemo, da je to le en korak do zadovoljnega ali pa še bolj nezadovoljnega življenja. Odvisno od tega, kako se potem naprej znajdeš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je Marko.Poleg tega menim,da je prav,ce si oseba,recimo po neuspesni zvezi,vzame cas in je sama.Da bi lahko imel uspesno zvezo,je treba biti predvsem,custveno zrel in v prvi vrsti poznat sebe.Idealnega partnerja ni.Meni nekako ne gre,da bi se kar spuscala v vezo,predno nisem dokaj prepricana,da se z osebo ujemam na vecini podrocij.

Od 45+ je nova veza lahko le prijateljevanje in življenje vsak na svojem.

Zakaj tako menis?

Res je Marko.Poleg tega menim,da je prav,ce si oseba,recimo po neuspesni zvezi,vzame cas in je sama.Da bi lahko imel uspesno zvezo,je treba biti predvsem,custveno zrel in v prvi vrsti poznat sebe.Idealnega partnerja ni.Meni nekako ne gre,da bi se kar spuscala v vezo,predno nisem dokaj prepricana,da se z osebo ujemam na vecini podrocij.[/quote]

Zakaj bi tratili čas saj je bil itak partner kriv, da je veza propadla… 😉

Poleg tega ljubice/ljubčki postanejo novi partnerji, v bistvu samo “presedlajo” in jezdijo dalje v sončni zahod…itd, itd

Ma kdo bi se po nepotrebnem z lastnimi čustvi ukvarjal…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj tako menis?[/quote]

Verjetno zato, ker obstaja še ekonomski vidik veze?
Ne vem.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Izkušnje in opazovanje “omenjenih” :))

In tudi tega,kar pravi on.

Praviš, da te ljudi poslušaš, ampak ali jih zares slišiš? Ker če sprašuješ za te ljudi, bi jih lahko le dobro slišala in tako poznala odgovore.

Hm,zna bit neki na tem,da smo,ker pasem med omenjene,bolj previdni,ko gre za skupno zivljenje.Eni verjetno zaradi strahu,pred nespehom ( zopet ),drugi pa iz ekonomskega vidika.Meni sicer ekonomski ni vprasljiv niti ovira.Za vezane je pa to vcasih edino kar jih se veze,seveda poleg otrok.Vcasih se mi zdi,da je pravzaprav v teh casih,biti sam,pogumno.:))

Ravno zenske ne znajo biti samske. In zato mnogo gredo na “silo” v vezo. Decov pac ni tezko dobiti ce zaigrajo na pravo karto. In lepim zenskam to ni noben problem. No ce pobrskam po spominu je kar nekaj krajevnih lepotic imelo ze kar nekaj partnerjev in zakonov. Mogoce pa lepota ni vedno blagoslov 😉

Jih slisim in poslusam in ne razumem.Ko sem imela sama taksne in podobne tezave,sem jih pac resila.Je pa treba bit pogumen in priznat najprej sebi svoje napake,it iz zveze,ki ni vec to.Ja so potrebni kompromisi in prilagajanja,samo vcasih kljub temu nima smisla vztrajat,ko se vrtis v krogu in prevladuje slabo.Verjemi sem zelo tolerantna in samokriticna.Otroci in premozenje zame niso sprejemljiv razlog,da vztrajas v zvezi.

Seveda, saj je logično…ženske so težko samske, ker moški ne zmorejo živeti sami. Kdo bo pa pucal drek za njimi. M11, kje se je pri tebi zalomilo, da nisi nobene ujel? Pa ne mi rečt, da znaš zmetat umazane cunje v pralni stroj in ga zalaufat?

Jih slisim in poslusam in ne razumem.Ko sem imela sama taksne in podobne tezave,sem jih pac resila.Je pa treba bit pogumen in priznat najprej sebi svoje napake,it iz zveze,ki ni vec to.Ja so potrebni kompromisi in prilagajanja,samo vcasih kljub temu nima smisla vztrajat,ko se vrtis v krogu in prevladuje slabo.Verjemi sem zelo tolerantna in samokriticna.Otroci in premozenje zame niso sprejemljiv razlog,da vztrajas v zvezi.[/quote]

Se strinjam, ampak ljudi ne moreš spremeniti, če sami tega ne želijo. Ne trudi se, da bi jih razumela.

Seveda, saj je logično…ženske so težko samske, ker moški ne zmorejo živeti sami. Kdo bo pa pucal drek za njimi. M11, kje se je pri tebi zalomilo, da nisi nobene ujel? Pa ne mi rečt, da znaš zmetat umazane cunje v pralni stroj in ga zalaufat?[/quote]
Ce noces biti svinjski se je treba naucit; sila kola lomi. Ah ja poznam kar nekaj tipov ki so si dobili zensko samo zaradi… gospodinjskih opravkov. Bomo videli kako bodo “zvrgoleli” cez leto ali dve 😉

Ne vem,ce to drzi,vsaj za naso generacijo.Jaz imam pa ravno kontra izkusnje in se mi zdi,da je moski tam po 40 in kasneje tezje sam sploh pa ce je bil.prej dolgo v vezi.Kar se tice zunanjosti,ne maram se hvalit in se ocenjevat,pa verjel ali ne me je na trenutke ze jezilo,sem tut ze slisala:zakaj je taka zenska kot si sploh sama?.Zato,ker imam mozgane in custva in nisem samo to kar se vidi.
Ma jst bi bla raje kr moski.:))

Ne vem,ce to drzi,vsaj za naso generacijo.Jaz imam pa ravno kontra izkusnje in se mi zdi,da je moski tam po 40 in kasneje tezje sam sploh pa ce je bil.prej dolgo v vezi.Kar se tice zunanjosti,ne maram se hvalit in se ocenjevat,pa verjel ali ne me je na trenutke ze jezilo,sem tut ze slisala:zakaj je taka zenska kot si sploh sama?.Zato,ker imam mozgane in custva in nisem samo to kar se vidi.
Ma jst bi bla raje kr moski.:))[/quote]

Da bi lahko izbirala samo z očmi? 🙂

Jih slisim in poslusam in ne razumem.Ko sem imela sama taksne in podobne tezave,sem jih pac resila.Je pa treba bit pogumen in priznat najprej sebi svoje napake,it iz zveze,ki ni vec to.Ja so potrebni kompromisi in prilagajanja,samo vcasih kljub temu nima smisla vztrajat,ko se vrtis v krogu in prevladuje slabo.Verjemi sem zelo tolerantna in samokriticna.Otroci in premozenje zame niso sprejemljiv razlog,da vztrajas v zvezi.[/quote]

Se strinjam, ampak ljudi ne moreš spremeniti, če sami tega ne želijo. Ne trudi se, da bi jih razumela.[/quote]
.Spremenis lahko edino samega sebe pa se to je zelo tezko.V bistvu imas prav,naj se oni raje s samskimi se naprej obremenjujejo,skoda moje energije.

Pogumno mogoče že, pa te to tudi osrečuje? 🙂 Ker pogumno je lahko tudi to, da ostajaš v neki zvezi, kjer te veže le še skupni kredit. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Stari ocaki pravijo: lahko si samski toliko casa dokler ne zacnes popuscat 😉 Potem pa RABIS zensko 😉

Pogumno mogoče že, pa te to tudi osrečuje? 🙂 Ker pogumno je lahko tudi to, da ostajaš v neki zvezi, kjer te veže le še skupni kredit. :)[/quote]

In dokler si z nekom v vezi imaš z njim odnos, kakršenkolipač in upanje, da lahko še kaj izboljšaš.

Lahko odplačaš kredit, ki je na dobo 360 mesecev. Dolg odnos:))).

Pogumno mogoče že, pa te to tudi osrečuje? 🙂 Ker pogumno je lahko tudi to, da ostajaš v neki zvezi, kjer te veže le še skupni kredit. :)[/quote]
Ja zaenkrat me osrecuje.Ne vidim razloga zakaj bi to lahko bilo pogumno.Za vsako situacijo obstaja resitev.

Ma jst bi bla raje kr moski.:))[/quote]

Da bi lahko izbirala samo z očmi? :)[/quote]
Haha sej vem,da mate vi tut custva ampak ja.:)

Ja zaenkrat me osrecuje.Ne vidim razloga zakaj bi to lahko bilo pogumno.Za vsako situacijo obstaja resitev.[/quote]
Ne vidiš razloga? A bi želela biti v takem odnosu ali ne? Verjetno ne. No, za kaj takega je potreben pogum. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close