Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaksni tipi ljudi so v vezi

Kaksni tipi ljudi so v vezi

Jaz poznam kar nekaj ločenk, ki so samske že recimo 20 let. Moški jih obletavajo, one pa nočejo nič z njimi in nasploh pravijo, da se opravile z moškimi.
Zanimivo predvsem to, da vedno povedo, da nočejo z moškimi nič imeti. Da so se jim zamerili. MOški pa še kar silijo okrog njih.

To ni odločitev, to je možnost.

Moškemu se vrednost zvišuje z leti, ženski pada. Ali bolj elegantno rečeno, moški se staramo kot vino, ženske kot mleko. Ja ok, na pol provokacija. :P[/quote]
Kar tolazite se vi s tem.Leta naredijo svoje.Edino kar lahko reces je to,da rabite vec casa,da postanete zreli.Mlajsi zenski bos zanimiv ,zaradi denarja,ne zato k full dobr zgledas.;)) Na istem smo vsi,spriznit se je treba.Je lazje ves 😉

So what?:) Nobena mlajša ženska ne bo z nekom samo zaradi denarja, le če ga je res res ful. Vedno je kombinacija in zrel moški se tega zaveda. Le levaki si domišljajo oz želijo, da bi bila ženska z njem zgolj zaradi briljantnega videza, pameti ali tiča, četudi je totalna zguba in se niti ne trudi izboljšat položaja. Meni če ženska reče, da ji denar moškega NIČ ne pomeni jo odslovim, ker ali laže ali pa je ranjena. Isto je ženska prizadeta k trdo dela za svojo postavco, da bi jih tip rekel, da mu je vseeno kako zgleda. Že če jih vsakič k pride iz frizerja ne pohvališ frizure je konc 🙂 Kar ti se tolaži, da imajo mlajše SAMO zaradi denarja. Pa še nekaj, take ločenke z otroki, samohranilke ali karkol so še dosti BOLJ udarjene na denar, če ne zase pa zaradi otrok. Dosti jih potrpi, zavoljo udobja otrok. Pride en starejši gospod, premožen seveda, se izkaže z resnostjo, pa da bi srkbel za otroke.. pa je mrtva. Mladenko (ta normalno) mami udobje denarja (gnezda), samohranilko pa udobje za njene otroke. Mlado razvajaš z darili, samohranilko pa z darili za njene otroke 🙂 Vsaka ima svoje gumbe.

A spet ste pri tem? O moj bog kaj pa če me “ljubi” samo zaradi denarja? Kaj pa če me ima samo zaradi mojega telesa? OMG
https://www.youtube.com/watch?v=ug02cqP69V4

Bogatega moškega marsikatera potrpi, njegove fore, tud če je ASSHOLE. Več imaš denarja, poleg začetne simpatije, kompaibilnosti, ravnotežja nasprotij, več “for” si lahko privoščiš saj jih lahko dobro odkupiš 🙂
Lepotičko marsikateri tip tolerira trpi njene izpade, nerganje, tud če je BITCH. Bol hot je bol se lahko preserava, pa bolj jo bo tip stregel. Če se bo pa ena X kaj zmišljevala pa “tamle so vrata”.

To ni odločitev, to je možnost.

Moškemu se vrednost zvišuje z leti, ženski pada. Ali bolj elegantno rečeno, moški se staramo kot vino, ženske kot mleko. Ja ok, na pol provokacija. :P[/quote]
Kar tolazite se vi s tem.Leta naredijo svoje.Edino kar lahko reces je to,da rabite vec casa,da postanete zreli.Mlajsi zenski bos zanimiv ,zaradi denarja,ne zato k full dobr zgledas.;)) Na istem smo vsi,spriznit se je treba.Je lazje ves ;)[/quote]

Mah pusti tega loleka boleka, ker je čisto obseden s 25 letnicami. Ne more dobit nobene, pa tule non stop teži že mesece s svojo teorijo.

Če moški trpi neko lepotico samo zaradi izgleda, je enak butl kot ženska, ki trpi moškega samo zaradi denarja.

Si me z nekom zamenjal.

Govorim iz izkušenj. Je pa seveda samo moje skromno mnenje, ki pa ni cela zgodba.

S tvojim drugim komentarjem se pa popolnoma strinjam, čeprav si v bistvu povedal da moški = denar, ženska = lepota. Kar pa ni 100% res, je pa močen adut, samo to hočem povedati.

Si me z nekom zamenjal.

Govorim iz izkušenj. Je pa seveda samo moje skromno mnenje, ki pa ni cela zgodba.

S tvojim drugim komentarjem se pa popolnoma strinjam, čeprav si v bistvu povedal da moški = denar, ženska = lepota. Kar pa ni 100% res, je pa močen adut, samo to hočem povedati.[/quote]

Bilo je namenjeno multiniku, ti si pa pač bil v citatu.

Plešasti trebuh: Se pravi po tvoji logiki nekdo, ki ne more dobiti nobene, se pravi kaj šele mladih in lepih. To potem zaradi obsedenosti še bolj promovira, kar mu še poveča razliko do cilja? Enkrat pravite, da vsak hvali le tisto kar ima oz. čemur je najbližje, sedaj pa da en hvali tisto kar sploh ne more dobiti? Kaj bo potem, enkrat eno, drugič drugo, le da se negira napisano, ko ni po godu?

Če nekdo napiše, da so starejše boljše, kaj je potem? Izhaja iz sebe, govori nasplošno? Mlajših ne more dobit ali nobene ? Če nekdo napiše, da so mlajše bolje kaj pa potem ?

Napiši prosim kako se vrednoti napisano.

Pa saj to je logično. Če ženska ob ločitvi naredi obračun pri sebi, česar v vezi več ne želi, skoraj 95 odstotkov moških odpade. Ženske po ločitvi gredo le v drugačne veze od prejšnje, moški pa še naprej silijo v kakšnekoli veze, ker preprosto ne dozorijo in ne znajo živeti sami. Tisti 1 % , ki to zmore, mi pa naj oprosti.

Tako je gazela.

@gazela post

Kriza. Ne bi rekel. Obracun al izstavijo nov racun najsibkesemu clenu otroku? Poznam kar nekaj locenk in vdov, samskih pa bi sle naprej – ko resijo da imajo otroke samo na posojo in jih le ti brcnejo v rit….. Veliko odprto vprasanje je kaj z otroci, ali bodo sprejeli drug drugega itd… bistvo, tisti tiste ki nadomestijo partnerja z domaco zival al pa zlorabijo custva in odvisnost otrok, kao skrbim za otroke… v resnici pa jih nadzorujejo in se hvalijo z rezultati ( pa velikokrat jim to uspe res rezultati ..) ze ze sam otrok ne vprasajo ce lahko debatirajo kar vse povprek.. pa objavljajo na FB slike in dogodke.. ali imajo starsi dovoljenje otroka (recimo.15+ starost? )..

Ne vem no… vsi rabimo/nekoga al za objem pogovor kavo al pa druge osnovne cloveske druzabne stvari.. al pa so to wikend frendi..

Ce razmislim o sebi, jaz bi sigurno vsaj nekaj casa ostala sama. Verjamem da se ti po kaksni daljsi vezi lahko moški zamerijo. Usvariš si krog prijateljev in z njimi hodiš v hribe al pač nekam. Če smo pošteni in pogledamo naokrog tašče, mame, tete, … So dedi po50 v glavnem eni odvisneši od ženske, al so bolani, tečni al pa diktatorji.

Pa a si pomislila, da pa mogoče ti, ker si iz nekega svojega razloga samska, vidiš v teh partnerskih zvezah zgolj tisto slabo, oziroma samo tisto, kar hočeš videti, zato da dobiš potrditev, da delaš prav? Mislim … ne vem in ne se jezit. Samo vprašam.

Glede tistega probavanja je pa tako: moj kolega tedensko zapravi zajeten kupček denarja za loto. Probava. Ker upa, da mogoče mu bo pa enkrat ratalo. Meni se to zdi bedasto ampak on si to tako srčno želi ali kaj…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Oni odvisni od žensk ali so jih ženske naredile za odvisneže, ker….? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mati naravi združuje/povezuje nasprotna spola. Torej dolgotrajna samskost pomeni, da je v osebku porušeno naravno stanje, pretrgana “povezovalna sila narave”, ki nas osrečuje. In to velja za oba spola.[/quote]

Mati narava združuje ljudi v skupnosti ali, če hočeš, v krdela in ne v pare. V to jih združujejo matičarji in župniki.[/quote]
Do nedavna jih niso, vsaj ne tiste istospolne pa so si uzakonili to možnost…

Tudi ptice letajo v jatah, a znotraj jate letita ptička v paru in gnezdita zgolj v paru 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni nekaj drugega ni jasno. Kdaj ima folk sploh čas za te veze. Jaz se včasih čez dan posrat nimam cajta, kaj šele babo met, pa jo crkljat, pa nekam vozit. Denar ne pade z lufta, mi, ki nam je to jasno, delamo, včasih tudi cel dan in cel vikend. Kdo bi siecr nahranil vse socialce, upokojence in šetalce po btc-ju…Veze so privilegij brezskrbnih in lenih, jaz nisem ne eno ne drugo, od mene je pa neposredno odvisnih 50 ljudi..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Slabo si organiziran, emšo te že treplja po rami, ne zmoreš multitaskinga, fokusiraš se na stvari, ki te vabijo v globino…zato se tut posrat ne zmoreš, ne uspeš. Povohaš pa vsako poročeno, ki ti razpre mednožje. Mene pa zanima, kako ti to rata.

Ah bejž no Simund Freud. Mati narava povezuje nasprotna spola v 99,999999% zaradi reprodukcije.
Le par živalskih vrst (vključno z človekom) živi tudi neko življenje v vezi samec-samica.[/quote]

A te je v (spolni) odnos ženskami prisilila oz. povezala narave zgolj zaradi reprodukcije kot pri živalih? 😉 Ali pa ima morda človek tudi čustvene potrebe razen spolnih, torej po neki globlji povezanosti, bližini, razumevanju…?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Aja, za ženske (za čustveno bližino z nekom) ni časa, to zmorejo le lenuhi, ostali delavni ste samski? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spider hvala ker delaš za nas, nismo mi krivi, zrihtaj nam dobre službe pa ti bomo sledili, kaj naj rečem. Že minimalc je ok plača, če ni treba kamionarjem prazniti jajc oz nastavljati suhe ritke kot si omenil, da bo.

Oni odvisni od žensk ali so jih ženske naredile za odvisneže, ker….? ;)[/quote]

Kako bebasto vprašanje. Ženska je naredila moškega za odvisneža? Ha, ha ha. Kaj moški nima nobene pameti, da ga lahko ženska naredi po svoje ali kako?
Ne dajat vseh moških v isti koš. Ni vsak moški tako butast, da ga lahko kar nekdo drug naredi v odvisneža. Nekateri moški uporabljajo možgane. Tako, da ne sodit po sebi.

Ah bejž no Simund Freud. Mati narava povezuje nasprotna spola v 99,999999% zaradi reprodukcije.
Le par živalskih vrst (vključno z človekom) živi tudi neko življenje v vezi samec-samica.[/quote]

A te je v (spolni) odnos ženskami prisilila oz. povezala narave zgolj zaradi reprodukcije kot pri živalih? 😉 Ali pa ima morda človek tudi čustvene potrebe razen spolnih, torej po neki globlji povezanosti, bližini, razumevanju…?[/quote]

Pa dobro, a bi lahko vaša cenjena eminenca s področja šankovske sociologije in amaterskega ljubitelja popoldanske psihoanalize vklučila funkcionalno pismenost?
A res morem vzet barvice pa papir, da ti narišem?

Ja hvala, ni za kaj! :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Oni odvisni od žensk ali so jih ženske naredile za odvisneže, ker….? ;)[/quote]

Kako bebasto vprašanje. Ženska je naredila moškega za odvisneža? Ha, ha ha. Kaj moški nima nobene pameti, da ga lahko ženska naredi po svoje ali kako?
Ne dajat vseh moških v isti koš. Ni vsak moški tako butast, da ga lahko kar nekdo drug naredi v odvisneža. Nekateri moški uporabljajo možgane. Tako, da ne sodit po sebi.[/quote]

Ona to naredi “iz ljubezni” 😉
Vse naredi zanj, kdo bi se temu lahko uprl? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close