Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaksni tipi ljudi so v vezi

Kaksni tipi ljudi so v vezi

In kaj je bilo narobe s socializmom ?
In kaj je zdaj dobrega v tem, da varnostniki delajo po cele dneve, noči…dobijo pa ven minimalca ?

Me zanima, če bi ti bil še vedno takšen deloholik in se hvalil s tem, koliko delaš, če bi delal v proizvodnji za tekočim trakom.
Delovni čas bi moral biti 6 ur in to bi bil efektivno porabljen čas, saj delovna storilnost pada in zelo upade že pri 8-ih urah.
Razen za tiste, ki že tako ali tako efektivno delajo le 3-4 ure.

Nič, jaz ti samo realnost razlagam.

Vidiš Robi, zato, da mi ni treba za tekočim trakom delat, sem se izobraževal, učil, medtem ko so drugi luftali, viseli v gostilni, bili frajerji, ker so pustili šolo in šli delat pri 15..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Še dolgo ne bo tako, se ti hecaš, že sedaj sistem komaj fura.

Večina delovnih mest je takih da pade storilnost že po 6 urah…… dejansko je to evidentno sploh v fizično bolj intenzivnih panogah….. zadnjo uro pa pol se vsi že vlečejo pa ”hvatajo krivine” Enako pol urce po malci :P[/quote]

Ne vem za proizvodnjo, niti me ne zanima, ker to ni moje področje. Res pa je tam največ delovne sile z najnižjo izobrazbo in temu primerno je tudi njihovo primitivno obnašanje.[/quote]

Veš kaj….če je kdo tle primitiven si to ti s takimi komentarji…. 🙁

Manipuliranje, izkoriščanje, kontroliranje, delanje računic…. pa je tvoje področje? :/

Še dolgo ne bo tako, se ti hecaš, že sedaj sistem komaj fura.[/quote]….ker je nekdo preveč pogolten, ker je cel sistem zastavljen na napačnih temeljih, ne pa zato, ker se dejansko ne bi dalo tako preživet.

Ne vem za proizvodnjo, niti me ne zanima, ker to ni moje področje. Res pa je tam največ delovne sile z najnižjo izobrazbo in temu primerno je tudi njihovo primitivno obnašanje.[/quote]

Manipuliranje, izkoriščanje, kontroliranje, delanje računic…. pa je tvoje področje? :/[/quote]

Ko boš delal z ljudmi v poziciji nadrejenega, se pa oglasi.

Še dolgo ne bo tako, se ti hecaš, že sedaj sistem komaj fura.[/quote]….ker je nekdo preveč pogolten, ker je cel sistem zastavljen na napačnih temeljih, ne pa zato, ker se dejansko ne bi dalo tako preživet.[/quote]

Kaj pa ti delaš 6-8 ur na teden? Deli z nami. V katerem sistemu si in kaj doprineseš. Pusti vse tiste bolniške…šteje samo čas, ko si dejansko prisoten.

Sej se lahko zagrebeš za elitne pozicije in sistem spraviš na prave temelje, kdo ti brani?

Manipuliranje, izkoriščanje, kontroliranje, delanje računic…. pa je tvoje področje? :/[/quote]

Ko boš delal z ljudmi v poziciji nadrejenega, se pa oglasi.[/quote]

Ravno zato sem se oglasil!

Če zastaviš sistem kot si ti opisala ne moreš dobit drugega nazaj kot revolt.

Sej se lahko zagrebeš za elitne pozicije in sistem spraviš na prave temelje, kdo ti brani?[/quote]

Hvala za dovoljenje.

Naredil si povzetek v svoji različici. Pod manipuliranje mislim na to, da je vsak zaposleni drugačen in si zasluži individualno “privijanje”. Zato si je potrebno vzeti čas za zaposlene, jih spoznati do te mere, da jih lahko pravilno vodiš.
Izkoriščanje samo do te mere, da se 7ur in pol dela. Švica!
Kontroliranje…en teden razpusti vse svoje otroke, ne kontroliraj jih…pa boš videl, kje boš. Izvzemi polnoletne.
Delanje računic…vsi to počnemo. Bolje biti korak pred zaposlenim kot da te prehiti in sistem privede na rob kaosa.
Ampak kaj bi s tabo o tem…

Če izhajaš iz predpostavke, da so vsi ljudje prevaranti, ki te želijo sklatit iz tvojega udobnega stolčka, potem ne moreš naredit drugačnih zaključkov kot si jih ti naredila in so absolutno pravilni.

Ampak kaj bi s tabo o tem….

Sploh ni point o klatenju s stolčka. Vidiš, da ne razumeš, ker nimaš opravka z ljudmi iz drugačne pozicije.

Poin je v tem, da ti izkoriščaš svojo pozicijo moči za izživljanje primitivizma, (mogoče le nerazgledanosti, čeprav dvomim).

Argument moči nad močjo argumenta, ker so vsi pod tabo slabi, ničvredni in jih moraš ti vseskozi imet na očeh in priganjat z bičem…..

To si ti rekel. Saj ti pravim, da midva ne moreva o tem skupaj debatirati. Ti pričaj z Robijem…

Ok, šefica….

he,he,he….

Nč bat, pri nas ne zaposlujemo:). Ni bojazni, da bi se kdaj srečala:)).

…saj je dovolj, da se že tu srečujeva s tvojimi vodstvenimi sposobnostmi.

Joj no. Tukaj sem na off.

Uf, kakšna si potem šele na ON?….

Uf, kakšna si potem šele na ON?….[/quote]

Za ubit. Saj si daleč, kaj te zdaj skrbi?

Uf, kakšna si potem šele na ON?….[/quote]

Za ubit. Saj si daleč, kaj te zdaj skrbi?[/quote]

Ne vem, če sem dovolj daleč! 😛

Si si…

Se veseliš, ker boš lahko živela…. 🙂

Lahko ti kupim wingsuit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close