Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaksni tipi ljudi so v vezi

Kaksni tipi ljudi so v vezi

No daj, rdečega prosim.

Ne ne…zelenega ali črnega, da te nkol več ne najdejo:)))).

Ne odlašaj predolgo 🙂

Ne gre za to,da vidim,ker hocem in me zanima.Enostavno poznam veliko ljudi in vidim ter slisim.Velikokrat prepoznam podobne situacije v katerih sem bila sama in sem potem uredila,tako kot sem.Pase mi,da sem sama,brez obveznosti,ko si zazelim mosko druzbo,jo imam.Imam zahtevno in zanimivo sluzbo in je to to.Vprasanje je bilo.zaradi ene teme tukaj oz. se mi zdi,da se vezani,seveda ne vsi,vcasih prevec ukvarjajo z nami samskimi.Drugace imam druzbo tako samskih kot vezanih.[/quote]
Ti “vezani”, ki se tukaj najbolj glasno ukvarjajo s samskimi, zlijavajo gnojnico na vse kar za milimeter odstopa od enega in edinega “oh in sploh” zivljenja. Dalec od tega, da bi jih sli v nos le samski. :D[/quote]

To sta vidva oba zdaj malo posplošila. Ne moremo zdaj reči, da so generalno zveze zanič, ker nekaj jih je pa dobrih. Resda jih je za vzorec, pa vendarle so. Pa tudi vsi “vezani” ne zlivamo gnojnice po samskih, ker meni naprimer je eno figo mar kako nekdo živi. Zvezan, samski, ločen, gej, z otroci, brez njih… kakor komu paše.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ti “vezani”, ki se tukaj najbolj glasno ukvarjajo s samskimi, zlijavajo gnojnico na vse kar za milimeter odstopa od enega in edinega “oh in sploh” zivljenja. Dalec od tega, da bi jih sli v nos le samski. :D[/quote]

To sta vidva oba zdaj malo posplošila. Ne moremo zdaj reči, da so generalno zveze zanič, ker nekaj jih je pa dobrih. Resda jih je za vzorec, pa vendarle so. Pa tudi vsi “vezani” ne zlivamo gnojnice po samskih, ker meni naprimer je eno figo mar kako nekdo živi. Zvezan, samski, ločen, gej, z otroci, brez njih… kakor komu paše.[/quote]

Upam, da te bo kdo razumel. Ker jaz sem večkrat zelo jasno izrazila prepričanje, da ni ene univerzalne poti, da marsikdo res ni človek za (resne) zveze in da je bolje, da se v te ne spušča, da ima vsak pravico do izbire lastnega načina življenja (ja, ja, z zavedanjem, da se njegova svoboda konča tam, kjer se začne svoboda drugega – preden mi kdo začne s kakšnim anarhizmom pred nosom opletati) itd., pa sem bila kljub vsemu napadena tako kot tisti vezani, ki zlivajo gnojnico po samskih… Napišem, da sem v zvezi – gotovo. In si lahko rečem samo: eni smo srečni, drugi imajo pa “prav”. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Poin je v tem, da ti izkoriščaš svojo pozicijo moči za izživljanje primitivizma, (mogoče le nerazgledanosti, čeprav dvomim).

Argument moči nad močjo argumenta, ker so vsi pod tabo slabi, ničvredni in jih moraš ti vseskozi imet na očeh in priganjat z bičem…..[/quote]

Mazohistični moškim, ki jih spolno vzburja poniževanje, komaj čakajo, da jih gospodarica v usnjeni obleki ošvrkne po prstih z bičem in jim pokaže, kdo je glavni in koga se uboga! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Večina delovnih mest je takih da pade storilnost že po 6 urah…… dejansko je to evidentno sploh v fizično bolj intenzivnih panogah….. zadnjo uro pa pol se vsi že vlečejo pa ”hvatajo krivine” Enako pol urce po malci :P[/quote]

Ne vem za proizvodnjo, niti me ne zanima, ker to ni moje področje. Res pa je tam največ delovne sile z najnižjo izobrazbo in temu primerno je tudi njihovo primitivno obnašanje.[/quote]

Jah, ne drži to, saj pa ti menda ne delaš v proizvodnji pa imaš tudi hude težave s pomanjkanjem kulture. 😉

Hitler in Stalin sta znala kontrolirati in manipulirati, tudi ti, drugi pa so večinoma nesposobni. 😀

To sta vidva oba zdaj malo posplošila. Ne moremo zdaj reči, da so generalno zveze zanič, ker nekaj jih je pa dobrih. Resda jih je za vzorec, pa vendarle so. Pa tudi vsi “vezani” ne zlivamo gnojnice po samskih, ker meni naprimer je eno figo mar kako nekdo živi. Zvezan, samski, ločen, gej, z otroci, brez njih… kakor komu paše.[/quote]
Ves, da nisem imel v mislih vseh vezanih. Nenazadnje sem tudi jaz ze vec kot leto dni spet vezan. Dobro se ve KDO so tisti, ki gnojnico zlivajo ne vse drugace mislece, pa ce so samske ali kako drugace odstopajo od po njihovo predpisanega zivljenja.

Ves, da nisem imel v mislih vseh vezanih. Nenazadnje sem tudi jaz ze vec kot leto dni spet vezan. Dobro se ve KDO so tisti, ki gnojnico zlivajo ne vse drugace mislece, pa ce so samske ali kako drugace odstopajo od po njihovo predpisanega zivljenja.[/quote]
Sem lepo zgoraj napisala;”SEVEDA NE VSI”.
Ne maram in ne posplosujem,ne obsojam in ce/ko,opazim nekaj,kar se mi ne zdi vredu,podam svoje mnenje.Izucilo me je,da ne vztrajam trmasto pri svojem in sem odprta za druga mnenja in konstruktivno kritiko.Smo si razlicni in ni nic narobe s tem.Absolutno pa ne prenesem vsiljevanja svojega mnenja na zaljiv nacin.Sem bila skoraj 20 let v vezi in poznam obe plati zivljenja..

Hitler in Stalin sta znala kontrolirati in manipulirati, tudi ti, drugi pa so večinoma nesposobni. :D[/quote]

Matjazko, tebe stara mama in mati kontrolirata, ker še vedno čepiš doma. Toliko te imata v šahu, da si brezposelen, brez ciljev in živeža za samostojno življenje. In potem boš ti meni pravil…Vzgoja je skupek kontrole in vsega drugega. Svojo familijo primerjaj z diktatorji, ne spravljaj se name, ki sem že zdavnaj osamosvojena in vem, kje hodim ter kam grem.

neumnost, slovenci se ne znajo upirat, mi znamo sam štrajkat – en dan, in to v soboto, “upiramo” se na tvoj način aka ne moreš ti mene tolk malo plačat, kolikor jaz lahko med delovnim časom napišem na forumih. zakaj sploh nočeš delat več kot 8 ur? saj bi v vsakem primeru naredila enako veliko… 0+0 je še vedno 0…

A je tuki kakšna samska nekje med 38 in 43 za kino jutri ( nedelja )

Kje?

V Celju?

Kje?

V Celju?[/quote]

sem iz Lj ..

Se bos pa ja skidal v celje 🙂

Ne razumem ravno, zakaj bi šel s popolnim tujcem v kino?
m111 dej povej, ker vidim, da imaš izkušnje:)

tudi mogoče 🙂 ..

Isci pozitivne stvari pa jih bos nasla 😉 negativnih je ze zadosti….

Isci pozitivne stvari pa jih bos nasla 😉 negativnih je ze zadosti….[/quote]

V vsaki stvari tudi ne želim poiskati luči, pozitivne plati.

Hitler in Stalin sta znala kontrolirati in manipulirati, tudi ti, drugi pa so večinoma nesposobni. :D[/quote]

Matjazko, tebe stara mama in mati kontrolirata, ker še vedno čepiš doma. Toliko te imata v šahu, da si brezposelen, brez ciljev in živeža za samostojno življenje. In potem boš ti meni pravil…Vzgoja je skupek kontrole in vsega drugega. Svojo familijo primerjaj z diktatorji, ne spravljaj se name, ki sem že zdavnaj osamosvojena in vem, kje hodim ter kam grem.[/quote]

Zakaj se jeziš nanj?
On ima mamo in staro mamo, ki sta tako sposobni kot ti, če ne še bolj….Obvladata vse tiste veščine, ki si jih zase napisala, da ti dajejo samostojnost…. 😉

Zato, da bi gledal film… A ti si kaj drugega počela med kino predstavo? 😛

Zato, da bi gledal film… A ti si kaj drugega počela med kino predstavo? :P[/quote]

Razmišljaj malo globje.

Zato, da bi gledal film… A ti si kaj drugega počela med kino predstavo? :P[/quote]

Razmišljaj malo globje.[/quote]

Kakšen film je na sporedu? 😛

Zate priporočam Minioni:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close