Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kakšno darilce podariti

Kakšno darilce podariti

Kakšno darilce ste podarili svatom v spomin po oz na poroki ?

midva jim bova skatlo piskotov,
ker ko sem jaz na poroki ne morem
niti enga peciva vase spravt, drug
dan pa navalim na piskote, ki jih
dobimo s seboj. pa se slikco, s
posvetilom, ki jo bo naredil fotograf
in prinesel se isti vecer v gostilno.
saj nimajo vsi fotoaparat s seboj.

pa pa

Hi!
Midva bova imela poroko s sončnicami, ki bodo spremljale celo poroko: vabila, avti, moj šopek,.. Zato bova svatom za darila poklonila vsakemu svileno sončnico – paru po eno-stanejo 400 SIT, gor pa bo obešen listek z datumom in najinimi imeni.
Lepo poroko, Tanja.

Kje pa bosta kupila te sončnice?? Se mi zdi kar vredu ideja… sama tudi iščem darilo za svate.

Kaj ste dajali ostali? Jaz sem totalno brez idej. Se pa mi malo mudi… še 2 tedna imam 🙂

LP, Staša

V vsaki cvetličarni se da zmenit, če si iz Lj pa tudi v Bauhausu.

Midva sva jim podarila buteljko z natiskano etiketo (najina imena in datum poroke) ter seveda pecivo, ki ga je ostalo na tone. Kasneje pa so dobili tudi dve sliki z napisom.
Kolikor sva videla, jih večina buteljko še vedno špara, pa čeprav je od poroke že minilo pol leta.

Ta varianta z buteljko tudi ni slaba. Verjetno pa sem že prepozna za kaj takega (poročim se 31. januarja). Kje pa so ti izdelali etikete?

LP

Po resnici?

Design by moj mož (takrat še bodoči) & najin prijatelj (maher za takšne stvari).
Tisk by HP InkJet (tipa pa res ne vem več).
Papir sva kupila v “trgovinici za ustvarjalne”. Potem pa še izrez etiket in lepljenje (mož).
50 kom in vsi so šli v promet:))

New Report

Close