Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika KAKŠNO DOPOLNILO?

KAKŠNO DOPOLNILO?

Pozdravljeni,

sin je v zadnjem letniku srednje šole. njrgov imunski sistem je bolj slab, saj ga neprestano mučijo prehladi, kašelj, smrkanje.
Poleg tega se sedaj še bolj obremenjen z učenjem, saj se bliža matura, ki bi jo rad čimbolje opravil, saj namerava na študij medicine.

Mi lahko prosim svetujete, kakšno dopolnilo, vitamine naj mu kupim, da mu bodo pomagali pri koncentraciji in zbranosti ter čimboljši aktivnosti možganov.

Nedolgo nazaj je na splošni strani Med.over.net pisalo o takšnem dodatku – nekakšna zelena škatla, sem si sicer sprintala, vendar nikjer ne najdem. Nekaj novega je bilo.

Hvala za vašo pomoč in nasvet.

Lepo pozdravljeni!

Čudovita rastlina, ki nas drži pokonci pred stresom, pomaga pri koncentraciji, ne moti spanja ipd je Rhodiola. Krasno se obnese tudi pri vseh študijskih rukarjih. S stresom tudi slabimo imunski sistem, tako, da bi imela v vašem primeru Rhodiola toliko večji pomen. V kritičnih jesenskih dnevih, ko pa smo vsi izpostavljeni obolenjem pa priporočam morda multivitamine ali izdatno količino vitamina C. Govoriva o prehranskih dopolnilih. V redne jedilnike pa vključite več sadja in zelenjave.

za izboljšavo spomina ful dober je Revitalum Mind. Vedno, ko imam izpiti, kakšne tri tedna prej dvakrat na dan jemljem te kapsule in koncentracija je 1000 krat boljša.

priporočam ti prehransko dopolnilo, ki vsebuje bacopo monieri. Listi bacopa spodbujajo sintezo beljakovin v možganskih celicah, kar povečuje intelektualne sposobnosti in izboljšuje spomin. Na primer Revitalum Mind Plus vsebuje bacopo monieri in kot sem slišal je res učinkovit.

naročila sem tabletke Revitalum pred izpitom. Učila sem se kakšne tri dni pred izpitom in res koncentracijo sem imela boljšo kot brez tabletk, tako da ti priporočam

Zdravljenje z Revitalum Mind Plus je čisti nateg.
Zadnje čase se pojavljajo na internetu razna čudežna “zdravila”. Vedno so s popustom in vračilom denarja, če ne delujejo (naslova pa ni).Agresivno se pojavljajo na raznih naslovih.
Opremljena so z izjavami zadovoljnih kupcev, v tem primeru pa celo z izjavo zdravnika iz Ljubljane, ki sploh ne obstoja.
Odprite si spodnja internetna naslova, pa vam bo takoj jasno. Prvi je slovenski tekst, drugi pa poljski. Slike kupcev in zdravnika so iste pri obeh, spremenjena so le imena.

http://vital-mind-online.eu/order/
http://webmoneysaver.com/48/revitalummindplus/

Bodite previdni pri naročanju preko interneta, saj veste kaj pravi slovenski pregovor, da je previdnost mati modrosti.

Pozdrav Risbo

New Report

Close