Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kakšno hitrost interneta priporočate?

kakšno hitrost interneta priporočate?

Ker se odločam za internet, ne vem, katero hitrost izbrati, da bo delal NORMALNO,.. z nekim normalnim odpiranjem ne pa da bo mlel 5 minut…

potrebujem le za odpiranje pošte in pa listanje,branje, nič za downlowdat, filme ipd…

Svetovali so mi 8M/1M
nimam pojma kaj to pomeni

to pomen, da je čez glavo dost, torej, da ti “download” šiba max 8mb, upload pa 1 mb

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

če ne misliš downloadat filmov, je 1M/0,5M več kot dovolj
mi imamo tako hitrost v službi in zadošča za to, kar si ti napisal-a

doma imam 4M/1M, pa s tem vlečem dol filme in mi dela ko urca.

kar pa je kriminalno dejanje

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

kriminalno dejanje je blo k so tebe spustil na prostost 😛

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

daj jokica zjoki se

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

A nisi ti zadnjič ponujal neke knjige v elektronski obliki, da bi jih pošiljal po mailu? Kriminalc!

A nisi ti zadnjič ponujal neke knjige v elektronski obliki, da bi jih pošiljal po mailu? Kriminalc![/quote]

takrat je pecal, pa je bil slep pa gluh na svoje kodekse 😉 tko kt divji petelin.

koliko knjig si pa že ti prepisal sem gor?
še v vsaki knjigi piše, da je vsako reproduciranje brez dovoljenja avtorja kaznivo.

imam dovoljenje avtorja

dokler obstajajo razni požeruhi kot je sazas, pa take cene za multimedijo kot so, bo piratstvo cvetelo in prav je tako!

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

ustavi konje, najprej se sploh pozanimaj kakpnega lahko imaš, če zivis kje na vasi je bolj kriza ali ce si prevec odaljena od centrale, torej najprej se pozanimaj kakšno moč neta sploh lahko imaš, nato pa gremo dalje…in če si že omsilis net imej ornk, ker nikoli ne ves, mogoce se bos naucila dol vlect filme…

Za kar rabiš je čisto dovolj osnovna hitrost 1/256.

nam je delal kot urca na 1M downloada, še nadaljevanke so se v sprejemljivem času lovdale

zdaj imamo 2M, da je lahko naenkat brez štekanja odprtih več neposrednih prenosov nogmeta za naše navijače :))

skratka 8M imaš čez glavo dovolj

to je pa tako zgrešen nasvet ej… po tvoje naj torej iz meseca v mesec plačuje trikrat več, kot sploh rabi, pri tem, da vsak normalen internetni ponudnik kadarkoli omogoča takojšen preklop na večjo hitrost (kar lahko kar sam na servisni strani v nastavitvah zrihtaš)

Pa maš možnost priklopa na Optiko? če maš je to bolša izbira in ni draga…

Sam sem na Optiki in mam povezavo 20/20Mb/s za 26€ 😉

A na bakreni parici ne boš dobil take hitrosti za to ceno ker 1mb/256Kb/s je recimo pri siolu 26€

Tko da se pozanimaj če maš možnost priklopa optike..al od Siola al T-2..

Pozdravljeni!
Uporabljam telekomov internet. Njegove specifikacije so 40Gb, 150/50Mb/s,TviN Shramba vključeno 50 gb. Pri T2 paketu piše 40gb, 400Mb. Je T2-jev internet boljši kot telekomov, ker namesto 150/50Mb piše 400Mb. Mi lahko nekdo dokončno razloži, kaj vse ti sploh pomeni?

Hvala za razumevanje.

Eh casa, ti si idealen potrošnik. Kupil si nekaj, pa ne veš kaj. In to si pripravljen plačevati vsak mesec.

Najbolje, da se obrneš na uporabniško podporo pri obeh operaterjih pa ti bodo razložili. V osnovi te števike pomenijo dvoje:
– hitrost interneta v smeri od omrežja do uporabnika / hitrost interneta v smeri od uporabnika do omrežja
– mesečno količino podatkov, ki jo lahko preneseš

Z obema vrednostima naši operaterji nesramno manipulirajo, tako da je drobnega tiska pod oglasom veliko več kot oglasa samega. Pa pazi – Mb ni isto kot MB in Gb ni isto kot GB. Vprašaj google, ti bo razložil razliko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close