Kakšno je vaše mnenje…..
Kolegica se poroči poleti.Ona si želi imeti na poroki tudi svoje sorodnike,on pa bi rad poroko le s svojimi najožjimi .Včeraj mi kolegica pove,kako sta se uskladila.
Na civilni obred bosta povabila le najožje sorodstvo(starše,brate,priče),ostalo sorodstvo pa na slavje.Pričakali naj bi jih kar pred gostilno, kjer bo potekalo slavje.
Meni osebno se to ne zdi ravno ok,ampak poroka je njuna,poročita se onadva,to je njun dan.Kakšno pa je vaše mnenje glede tega?Mislite,da jima nobeden od sorodnikov ne bi zameril,ker ne bi bil povabljen na civilni obred?
Meni je pa to čisto ok. Tudi midva se poročiva septembra in sice na letnem vrtu s drevesi kostanja. Pričakujeva listje lepe barve in zabaven žur.
Na občini se bova namreč poročila, zraven bosta seveda priči in verjetno najina otroka. Mimogrede, on še nima priče, ker bi rad prosil očima, a meni to ni všeč. Kaj pa vi mislite?
No po opravljenem obredu se bomo peljali na letni vrt, kateri bo okrašen z baloni, igral bo band in za začetek bomo s starši imeli topel obrok. Potem čez ene 2h pa bodo prišli še ostali od bratrancev, tet in prijateljev. Dekliščine in fantovščine namreč ne bo.
Nisem še preštela koliko bo ljudi, a po moje veliko, saj bodo tudi otroci.
Kaj pa vi mislite na tak način poroke? Obred in žurka!
Pozdravljene!
Midva pa se poročiva v juniju in tudi midva načrtujeva podobno poroko,brez ceremonij in brez rompompoma.Brez dekliščine in brez fantovščine.Obred bova imela na dvorcu Zemono,kjer bodo zraven le otroka,starša,priči ter brat in sestra.Z ostalimi povabljenimi(okrog 40),pa se potem zvečer dobimo kar pred gostiščem.
Tako kot je zapisala pričabom v prvem postu…to je najin dan,izpeljala ga bova tako kot se nama zdi najboljše oz tako kot si sama želiva.In,če kateremu od povabljenih to ni všeč,ni potrebno da pride.In,če bo kdo zaradi tega nama zameril,tudi prav.
katarina0305 moje mnenje okrog tvoje načrtovane poroke je zelo ok!
lp
Tudi midva se poročiva maja in bodo z nama samo starši, bratje (oba imava brata) ter njune družine in priče ter najin sine. Tudi na kosilo po obredu ne bova vabila nikogar drugega. Za najožji krog prijateljev bova, najbrž še ni čisto dorečeno, naredila en “pivski” večer.
Mi je čisto vseeno koliko bo zamer, to je najin dan in najina odločitev.
katarina0305 – sicer vprašanje ni namenjeno meni pa vseeno odgovarjam – najin sine je ima 8 let in bi imel temno modre hlače in lajbič, belo srajco in enako kravato kot ati. Tudi midva sva v modrem, jaz imam večerno modro obleko bodoči mož pa tudi obleko v modrem.
jst sm dala zanjo 150 eur,ker je bila kao lanski model.Meni je bila lepa in dobro sem se počutila v njej,glede na to,da nikoli ne nosim oblek oz.kril.Pojdi malo pogledat po salonih,al pa v btcju je ena trgovina(By American),kjer imajo polno svečanih in poročnih oblek.Pa cene so tudi kar ugodne,nekatere dosti pod 200eur.Je pa res,da niso kake priznane znamke.