Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšno kontracepcijo uporabljate samske ženske?

Kakšno kontracepcijo uporabljate samske ženske?

Če se zapletete v krajšo seksualno zvezo?

Če je v redu tip, sem brez in čakam…

Evo lih to sm hotu napisat. NOBENE… Čakajo da jih en oplodi, da bodo vsaj samohranilke, četudi ji tip pobegne.

Mene je šokiralo kok bab se fuka brez vsakršne zaščite.

Ne, to mi ni kul. Zaščita mora biti, sam tabletk pa res ne bi spet. Ok, razumem, da kakšna želi kakšnega ujet na te limance, samo kaj pa SPB? Jao, jao…ne razmišljajo nič o tem?? Torej kondom + kaj še?

Ma kaj tolko sanjate o teh SPBjih no…… kot da je vsak drugi okužen……… jaz sem še vsako brez, pa sem čist zdrav…… če pa fukaš neko drogerašico pol pa zna bit problem ja.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, o tem ne sanjamo, to se dogaja. Moja prijateljica je imela v mladosti nezaščitene odnose, jemala je sicer KT, kondoma pa partnerji niso uporabljali in je zbolela za HPV. Torej?

Da se nekdo spušča v spolne odnose z nekimi naključnimi spolnimi partnerji, pa se pri tem ne zaščiti, morata oba biti precej lahkomiselna in neodgovorna. Lahko je nekdo samo nosilec spolne bolezni, za katerimi ne zboli z vidnejšimi bolezenskimi znaki. Spuščati se z nekom v spolne odnose “na slepo”, moraš imeti malo “luknjo v glavi. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In kako dobro je poznala tega tipa ali te moške? Verjetno slabo…….. jaz sem še vsako tolko spoznal (z izjemo prve) da sem bil tolko prepričan da sem jo lahko brez…..

Sicer pa če si z HPV mislila tole:

Če se ne fukariš vse vprek nimaš problema…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Da se nekdo spušča v spolne odnose z nekimi naključnimi spolnimi partnerji, pa se pri tem ne zaščiti, morata oba biti precej lahkomiselna in neodgovorna. Lahko je nekdo samo nosilec spolne bolezni, za katerimi ne zboli z vidnejšimi bolezenskimi znaki. Spuščati se z nekom v spolne odnose “na slepo”, moraš imeti malo “luknjo v glavi. ;)[/quote]
Ni za slisat, da bi na zacetku vez ljudje mnozicno hodili na kaksna posebna testiranja.

Jup. Je je… Ena punca je delal tako. Prvo čas brez seksa, 3mesece, da ga dobro spozna, potem sta se dala oba pregledat za spolne bolezni. Potem pa gasa 🙂 Pa seveda je moral bit potem zvest.

Pametno dekle 🙂

Za vse vas, ki mislite, da so SPB mit:

1. Kdo pa gre drugim razlagat, da ima SPB?
2. Koliko ljudi se je dejansko v zadnjem času testiralo, da vedo, da sigurno nimajo SPB?
3. Ženske mislijo, da je običajen ginekološki pregled dovolj – če ginekolog nič ne opazi, potem je sigurno vse ok, pa to niti slučajno ni res.

Ravno SPB-ji so še eden izmed razlogov, da je monogamija bolj naravna in varna. In če človek ob tem ne bi uporabljal razuma, ker se zaveda morebitnih problemov zaradi bolezni, več ne bi bil na nivoju človeka, ampak živali.

Ja Robi, se strinjam s tabo. SPB so ena izmed močnih kart za monogamijo 🙂 So redke, mit, “zarota” pa vse, dokler je ne fašeš 🙂

Tisa, ja zelo pametna punca je 🙂 Ene pa takoj vse adute vržejo na prvem/drugem zmenku, po možnosti še brez zaščite pred SPB in nosečnostjo.

na vozel ga zavežem ☺

Ravno SPB-ji so še eden izmed razlogov, da je monogamija bolj naravna in varna. In če človek ob tem ne bi uporabljal razuma, ker se zaveda morebitnih problemov zaradi bolezni, več ne bi bil na nivoju človeka, ampak živali.[/quote]

Ma kaj bluziš, kolko je sploh ljudi z SPBji v SLO, je kdo naredil vsaj okvirno statistiko? Ne pretiravat, SPBji so še ena kategorija ko ima strah vlke oči…. poslušaš o HIVu nekje, pa vsi panični…. kot da ga zdaj ima vsak ali vsak drugi….

Prvo kot prvo: ogibam se takih kot je Matkič. Taki tipi nočejo uporabljat kondoma, bi seme kar sejali okrog in okrog. Tako, da samo stran od take sodrge.
Tako, da kondom, kondom in še enkrat kondom. Pa abstinenca od kretenov, ki ga nočejo uporabljat.

Jaz sem kar nekajkrat uporabil kondom, brez skrbi, samo ko sem z žensko intimen nekajkrat in ona hkrati je kontracepcije pač izrazim preferenco do nehanja uporabe kondoma, razen če mi ga subvencionira, nenazadnje so njene KT zastonj, kondomi pač ne….. na koncu vedno izpade tako da raje dobi mene brez kondoma, kot da bi rekla naj odidem, le zakaj 🙂

Ravno SPB-ji so še eden izmed razlogov, da je monogamija bolj naravna in varna. In če človek ob tem ne bi uporabljal razuma, ker se zaveda morebitnih problemov zaradi bolezni, več ne bi bil na nivoju človeka, ampak živali.[/quote]

Ma kaj bluziš, kolko je sploh ljudi z SPBji v SLO, je kdo naredil vsaj okvirno statistiko? Ne pretiravat, SPBji so še ena kategorija ko ima strah vlke oči…. poslušaš o HIVu nekje, pa vsi panični…. kot da ga zdaj ima vsak ali vsak drugi….[/quote]
Točne statistike ni, ker ljudje velikokrat težav niti ne prijavijo.
Ni pa jih tako malo, da bi jih lahko zanemarili.
http://www.zurnal24.si/spolno-prenosljivih-bolezni-je-veliko-vec-kot-si-mislimo-clanek-245955

Jaz sem kar nekajkrat uporabil kondom, brez skrbi, samo ko sem z žensko intimen nekajkrat in ona hkrati je kontracepcije pač izrazim preferenco do nehanja uporabe kondoma, razen če mi ga subvencionira, nenazadnje so njene KT zastonj, kondomi pač ne….. na koncu vedno izpade tako da raje dobi mene brez kondoma, kot da bi rekla naj odidem, le zakaj :)[/quote]

Zakaj?
Ker je obupana, ker misli, da drugega tipa ne bo dobila, ker se čudi manjvredno. Ker pa se boji nosečnosti, kljub temu, da ni v resni vezi, jemlje KT. Neka normalna ženska, ki se spoštuje, ne bo jemala KT za tipa, s katerim ni v resni vezi.
Še manj pa za tipa, ki mu je bolj mar denarja kot njenega zdravja.
Neka normalna, stabilna ženska, se s takim tipom sploh ne bi ukvarjala. Niti pod razno. So pa res take uboge reve, ki se podrejajo vsaki osebi, samo, da je moškega spola, ker mislijo, da ne zaslužijo kaj boljšega.
Mislim grozno, da so ženske take trape, da jemljejo za tipe s katerimi niso v resni vezi KT.

Ma kaj bluziš, kolko je sploh ljudi z SPBji v SLO, je kdo naredil vsaj okvirno statistiko? Ne pretiravat, SPBji so še ena kategorija ko ima strah vlke oči…. poslušaš o HIVu nekje, pa vsi panični…. kot da ga zdaj ima vsak ali vsak drugi….[/quote]
Točne statistike ni, ker ljudje velikokrat težav niti ne prijavijo.
Ni pa jih tako malo, da bi jih lahko zanemarili.
http://www.zurnal24.si/spolno-prenosljivih-bolezni-je-veliko-vec-kot-si-mislimo-clanek-245955%5B/quote%5D

Poglej Robi, ja, so, nihče tega ne zanika, ampak pišeš tako kot da jo ima vsak drugi….. četudi vzameva da ima 5% Slovenije SPBje, je to 100.000 ljudi v VSEH generacijah…… torej cca 1.500 ljudi na generacijo…. v eni generaciji (torej v enem letu) se v SLO rodi cca dobrih 20.000 ljudi…… torej če zračunava če baziram svoje spolne partnerje na +/- 2 leti je to 100.000 potencialni spolnih partnerjev in od tega jih je po pesimističnem izračunu cca 7.500 okuženih.

Se pravi če se ne motim (naj me popravi kdo če sem se) je možnost da naletim na okuženo osebo 7,5 PROMILOV

In vse to ob moji zelo pesimistični napovedi 5% okuženih v Sloveniji, kar se mi zdi dokaj ogromno! Verjetno je cifra prej bližje kakima 2%…..

Seveda me tu zanimajo samo bolezni ki se ne zdajo pozdravit tako ali drugače.

Jaz sem kar nekajkrat uporabil kondom, brez skrbi, samo ko sem z žensko intimen nekajkrat in ona hkrati je kontracepcije pač izrazim preferenco do nehanja uporabe kondoma, razen če mi ga subvencionira, nenazadnje so njene KT zastonj, kondomi pač ne….. na koncu vedno izpade tako da raje dobi mene brez kondoma, kot da bi rekla naj odidem, le zakaj :)[/quote]

Zakaj?
Ker je obupana, ker misli, da drugega tipa ne bo dobila, ker se čudi manjvredno. Ker pa se boji nosečnosti, kljub temu, da ni v resni vezi, jemlje KT. Neka normalna ženska, ki se spoštuje, ne bo jemala KT za tipa, s katerim ni v resni vezi.
Še manj pa za tipa, ki mu je bolj mar denarja kot njenega zdravja.
Neka normalna, stabilna ženska, se s takim tipom sploh ne bi ukvarjala. Niti pod razno. So pa res take uboge reve, ki se podrejajo vsaki osebi, samo, da je moškega spola, ker mislijo, da ne zaslužijo kaj boljšega.
Mislim grozno, da so ženske take trape, da jemljejo za tipe s katerimi niso v resni vezi KT.[/quote]

Poznam kar nekaj punc ki jemljejo KT zaradi načrtovanja menstruacije in manjših bolečin, vsaj tako so rekle, če je to res, prepuščam tebi….. jaz jim verjamem. Trdijo namreč da so pred uporabo KT imele močne bolečine ob menstruaciji zdaj jih pa več nimajo.

Drugače pa meni je vsaki mar zdravja, običajno jim ponudim tudi da lahko samo oralno, pa nekak niso navdušene, bi vseeno hotle kurca…. hmmmmmmmmmmmmm

Pa še nekaj obrazlage, to da sem dobil cifro 7.500 okuženih na 100.000 je seveda 7,5%, ampak sem cifro še za 50% povečal, ker sem predvideval da je okuženih po 60tem manj zaradi vedno manjših generacij, kot tudi da je tistih okuženih pod 10 še manj…… zato naenkrat cifra 7.500…..

Zanimivo. Niti ene ne poznam, ki ne bi imela resne veze in bi jemala KT. Poznam jih pa veliko takih, ki so v resni vezi pa vseeno ne jemljejo KT, ker imajo težave zaradi KT. KT namreč marsikateri ženski delajo hude težave.
Saj pravim, očitno obstajajo uboge reve, ki delajo tako kot jim prvi tip, ki mimo pride, reče. Smilijo se mi, da se pustijo tako poniževati in da imajo opravka s takimi tipi.
Nobena normalna ženska ne bi želela imet opravka s tipom kot si ti. To je itak dejstvo. Tiste z nizkim samospoštovanjem pa dajo prednost tipu, namesto svojemu zdravju. Saj, če zanosi, bo pa tako otrok njej ostal. A ne? Samo upam, da niso take glupače, da te ne bi iztožile za preživnino. AMpak verjetno so res glupe in bi potem same plačevale za vajinega otroka.

Kaj ti naj rečem, premalo jih poznaš…. pa saj logično, nene glih iščeš žensk po Soveniji kot to počnemo moški….. jaz se ne rabim zagovarjat, če mi ti verjameš ali ne je irelevantno, važno je kar jaz vidim in slišim… ti pa mirne duše po svoje…..

”Normalne” se rade tolažite/jo kaj vse ne bi, to je pa res dejstvo 🙂

Kake budalščine glede SPB. Kaj misliš, da je HIV edina bolezen, ki se prenaša s spolnimi odnosi?
Ne, cel kup jih je. Ženske pa kar naprej pri ginekologih zaradi izcedkov. Ne, vsaka 10., ampak dosti dosti več žensk se občasno zdravi zaradi razno raznih izcedkov, ki so tudi prenosljive narave. Ajaa, Matkiča seveda zdravje ženske ne zanima. Kaj ga briga, če prenaša razne okužbe. Saj njemu nič ni, saj ima ženska potem izcedke in težave. Njega pač to ne briga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close