Kakšno kontracepcijo uporabljate samske ženske?
Saj sem vzel teoretično 7,5% okužene populacije, a to še ni dost? Kaj bi še ti rada? Saj nisem samo HIV računal v Robijevem linkecu so tudi druge bolezni, HIV je zelo nizko…. zakaj bluziš in si izmišljuješ
Kaj ti naj rečem, premalo jih poznaš…. pa saj logično, nene glih iščeš žensk po Soveniji kot to počnemo moški….. jaz se ne rabim zagovarjat, če mi ti verjameš ali ne je irelevantno, važno je kar jaz vidim in slišim… ti pa mirne duše po svoje…..
”Normalne” se rade tolažite/jo kaj vse ne bi, to je pa res dejstvo :)[/quote]
Normalne ženske seksamo samo z moškimi, ki jim je do varne spolnosti. Torej z zaščito. Ko moški s katerim nisem v resni vezi, pričakuje, da bo seksal brez kondoma. Si mora takoj najti drugo. Pri meni ni uspeha.
Sicer moškega za seks ni problema dobiti tako, da me res čudi, da so ene pripravljene tvegati svoje zdravje za take tipe, ki jim ni mar, če ona zboli, zanosi. To res veliko pove o tem, da so ene res uboge.
Saj sem vzel teoretično 7,5% okužene populacije, a to še ni dost? Kaj bi še ti rada? Saj nisem samo HIV računal v Robijevem linkecu so tudi druge bolezni, HIV je zelo nizko…. zakaj bluziš in si izmišljuješ[/quote]
Ker je 7,5% občutno občutno premalo.
Velika večina žensk se kdaj v življenju zdravi zaradi okužbe, redkkokatera, da se nikoli. Večina žensk se jih večkrat zdravi. In ja, marsikatera okužba je prenosljiva. Ponavadi moški prenaša, nima posledic, ženska pa ima posledice. Samo kaj tebe briga njeno zdravje, a ne?
Saj sem vzel teoretično 7,5% okužene populacije, a to še ni dost? Kaj bi še ti rada? Saj nisem samo HIV računal v Robijevem linkecu so tudi druge bolezni, HIV je zelo nizko…. zakaj bluziš in si izmišljuješ[/quote]
Ker je 7,5% občutno občutno premalo.
Velika večina žensk se kdaj v življenju zdravi zaradi okužbe, redkkokatera, da se nikoli. Večina žensk se jih večkrat zdravi. In ja, marsikatera okužba je prenosljiva. Ponavadi moški prenaša, nima posledic, ženska pa ima posledice. Samo kaj tebe briga njeno zdravje, a ne?[/quote]
Napisala si da ne vsaka 10ta ampak dosti, vsaka deseta pomeni 10%…………. jaz sem vzel 7,5%…… pa še ni dovolj, a bo 8% bolje? Ali koliko, ker zdaj če je manj kot vsaka 10ta (10%) in več kot 7,5% (”dosti” več) potem pa res ne vem koliko je, prosim če me razsvetliš.
Napisala sem, da ne le vsaka 10. ampak dosti več. Še osnovnošolec ve, da to pomeni dosti več kot 10%.
Potem v nadaljevanju sem napisala, da večina žensk, kar pomeni nad 50%.
Ti pa še vedno lapaš o 7,5%.
Pa kje ti je osnovošolska matematika?
Pa še nekaj obrazlage, to da sem dobil cifro 7.500 okuženih na 100.000 je seveda 7,5%, ampak sem cifro še za 50% povečal, ker sem predvideval da je okuženih po 60tem manj zaradi vedno manjših generacij, kot tudi da je tistih okuženih pod 10 še manj…… zato naenkrat cifra 7.500…..[/quote]
Motiš se!
Tiste, ki bi tebi dale spadajo v tistih 5%, še bolj verjetno v 2% in ravno te se najbolj ponujajo okoli in menjavajo največ spol. part. Pri njih dobiš vse od “običnih” glivic dalje, ki ti lahko skurijo moda/jajčnike ali še kaj hujšega…pa, da ne razpredamo dalje o verjetnostnih izračunih za spb.
Haha, valda seveda, dajva rečt kar 100%, pa bo mir…. vsi smo okuženi z virusom življenja, zdravimo se do smrti, pa lep pozdrav!
Btw tudi cela Slovenija je okužena kdaj pa kdaj z Gripo, prehladi in se ZDRAVI, redkokdo zaradi tega umre, torej ne rečeš da je cel narod bolan kajne?
Pa še nekaj obrazlage, to da sem dobil cifro 7.500 okuženih na 100.000 je seveda 7,5%, ampak sem cifro še za 50% povečal, ker sem predvideval da je okuženih po 60tem manj zaradi vedno manjših generacij, kot tudi da je tistih okuženih pod 10 še manj…… zato naenkrat cifra 7.500…..[/quote]
Motiš se!
Tiste, ki bi tebi dale spadajo v tistih 5%, še bolj verjetno v 2% in ravno te se najbolj ponujajo okoli in menjavajo največ spol. part. Pri njih dobiš vse od “običnih” glivic dalje, ki ti lahko skurijo moda/jajčnike ali še kaj hujšega…pa, da ne razpredamo dalje o verjetnostnih izračunih za spb.[/quote]
Hja, kaka druga res ne bi hotela opravka imet s takim tipom.
Motiš se!
Tiste, ki bi tebi dale spadajo v tistih 5%, še bolj verjetno v 2% in ravno te se najbolj ponujajo okoli in menjavajo največ spol. part. Pri njih dobiš vse od “običnih” glivic dalje, ki ti lahko skurijo moda/jajčnike ali še kaj hujšega…pa, da ne razpredamo dalje o verjetnostnih izračunih za spb.[/quote]
Aja, in ti si naredil to silno analizo kere bi meni dale? Ali to tak na pamet brez osnove? Pa ti splho veš da sem jaz večim ženskam reko ne hvala kot jih podrl ha? 🙂 Saj vem težko verjet nekomu ki je v celem lajfu samo eno, pa še to po poroki ker drugje ni dobil…..
Točne statistike ni, ker ljudje velikokrat težav niti ne prijavijo.
Ni pa jih tako malo, da bi jih lahko zanemarili.
http://www.zurnal24.si/spolno-prenosljivih-bolezni-je-veliko-vec-kot-si-mislimo-clanek-245955%5B/quote%5D
Poglej Robi, ja, so, nihče tega ne zanika, ampak pišeš tako kot da jo ima vsak drugi….. četudi vzameva da ima 5% Slovenije SPBje, je to 100.000 ljudi v VSEH generacijah…… torej cca 1.500 ljudi na generacijo…. v eni generaciji (torej v enem letu) se v SLO rodi cca dobrih 20.000 ljudi…… torej če zračunava če baziram svoje spolne partnerje na +/- 2 leti je to 100.000 potencialni spolnih partnerjev in od tega jih je po pesimističnem izračunu cca 7.500 okuženih.
Se pravi če se ne motim (naj me popravi kdo če sem se) je možnost da naletim na okuženo osebo 7,5 PROMILOV
In vse to ob moji zelo pesimistični napovedi 5% okuženih v Sloveniji, kar se mi zdi dokaj ogromno! Verjetno je cifra prej bližje kakima 2%…..
Seveda me tu zanimajo samo bolezni ki se ne zdajo pozdravit tako ali drugače.[/quote]
Me zanima, če se boš spraševal, koliko je bolnih in kolk ti bo ta podatek pomemben takrat, ko boš zbolel. Trenutno ti je pač užitek pomembnejši od tistega, kar bi lahko sledilo oziroma slepo zaupaš, da nič ne bo. Kar je neodgovorno do sebe in drugih.
Haha, valda seveda, dajva rečt kar 100%, pa bo mir…. vsi smo okuženi z virusom življenja, zdravimo se do smrti, pa lep pozdrav!
Btw tudi cela Slovenija je okužena kdaj pa kdaj z Gripo, prehladi in se ZDRAVI, redkokdo zaradi tega umre, torej ne rečeš da je cel narod bolan kajne?[/quote]
Ja, takole pa je, ko otroci seksate. MIslim po EMŠO si mogoče odrasel. Po pameti pa na nivoju 12letnega otroka.
Me prav zanima koliko raznih bolezni ti prenašaš. Daj si kdaj kaj preberi na to temo, da ne boš takih neumnosti kvasil.
Predvsem pa želim, da ne naletiš na tako glupačo, ki te ne bi izterjala za preživnino, če ji boš naredl otroka.
Vi vsi se motite. Matkič ne bo dobil bolezni od ženske. Še manj, da bi kateri naredil otroka.
Saj ja veste, da tu gor kar naprej razpravlja o nabijanju v rit, o analnem seksu?
Tako, da ni panike, ženske ga ne bodo okužile.
Haha, kako zabavno je ko anonimne pridejo pametovat gor, v resnici pa so take bajsaste, poznam par takih tebi podobnih tudi, seksajo zelo malo ali pa nič, tolažijo pa se kako noben ni dovolj dober za njo….. šc šc v Meka…… pa bo mir, boš mela polne roke burgerjev namesto da tu tipkaš!
Boom, še en, ki se gre seks brez zaščite?
Ni panike, se ne bo nič zarastlo. So tudi normalni tipi , ki uporabljajo kondome. Ki jim je mar ženskega zdravja, ki jim je mar, da ne delajo otrok kar tako povprek.
Tako, da ni panike. Moških ne bo zmanjkalo.
Aja?
Ja nosečnosti res ne bo.
Motiš se!
Aja, in ti si naredil to silno analizo kere bi meni dale? Ali to tak na pamet brez osnove? Pa ti splho veš da sem jaz večim ženskam reko ne hvala kot jih podrl ha? 🙂 Saj vem težko verjet nekomu ki je v celem lajfu samo eno, pa še to po poroki ker drugje ni dobil…..[/quote]
A ti rabiš analizo, da ne zapelješ po levi v nepregleden ovinek?
Saj statistično gledano je večino časa leva stran prosta, torej ni razlogov, da ne bi vozil kar skoz po levi….
Punce, samo stran od tipov, ki bi se šli seks takole izven resne veze pa to kar brez kondoma.
Kupite raje vibrator.
Prosim če mi to statistiko pokažeš in zračunaš…. matematično
Sem samska, seks samo in izrecno s kondomom.
Če sem pa v resni vezi pa brez, ker sem sterilizirana. Samo za neke neresne veze tega ne omenjam. Kondom pa kot zaščita pred SPB.
Aja?
Ja nosečnosti res ne bo.[/quote]
Glede na to, kolk zna zakomplicirat, tole ni čist izključeno. :))
Prosim če mi to statistiko pokažeš in zračunaš…. matematično[/quote]
A ti bo kaj bolje?
Če skozi ovinek pelje 100 vozil na dan in se v ovinku zadržijo povprečno 3s to pomeni, da je ovinek zaseden 300s/dan, ostalih 86100s je prost. Zasedenost je zgolj 0,3472%.
Zakaj ne voziš po levi? Verjetnost, da boš koga nabasal je skoraj zanemarljiva?
Vsekakor manjša kot pri seksanju brez zaščite.
superwoman: koliko si pa stara oz a si po otrocih sterilizirana ali si se sama tako odločila, ker ne želiš otrok ?
Meni je to super namreč, da se ženska sterilizira, da ni potem drame, če si premisli glede uvodnega dogovora, da ne bo otrok 🙂 Ne vem pa kok stare se za to odločajo.
Mogoče pa ni bilo druge kot, da so ji izrezali rodila zaradi pogostih spb okužb….. 😛
Prosim če mi to statistiko pokažeš in zračunaš…. matematično[/quote]
A ti bo kaj bolje?
Če skozi ovinek pelje 100 vozil na dan in se v ovinku zadržijo povprečno 3s to pomeni, da je ovinek zaseden 300s/dan, ostalih 86100s je prost. Zasedenost je zgolj 0,3472%.
Zakaj ne voziš po levi? Verjetnost, da boš koga nabasal je skoraj zanemarljiva?
Vsekakor manjša kot pri seksanju brez zaščite.[/quote]
1. Čez kateri ovinek se vozi 100 vozil na dan
2. Ali se jaz čez tisti ovinek sploh vozim
3. Bistvo tu je prihranek goriva proti verjetnosti kolizije, in kakšna je zasedenost ovinka na desni…. (zavoljo teorije predvidevam da enaka kot na levi)
Vozim se čez več ovinkov kot seksam, se pravi četudi je verjetnost manjša, je vprašanje, v kolkem času teoretično pridem na kolizijo in v kolkem času bi prišel na SPB….. če se dnevno peljem čez 12 ovinkov od oka, seksam pa z 2-3 ženskami letno, je to velika razlika za verjetnost kdaj naletim…. To je ja jasno, tako da je neposrečena primerjava.
Forum je zaprt za komentiranje.