Kakšno kontracepcijo uporabljate samske ženske?
Absolutno verjamem. Takih, ki spoštujejo zgolj iz obupa ne bo nikoli zmanjkalo. Pa saj tebi najbrž ni treba skrbeti za tvoje zdravje najbrž, ker uporabljaš najbolj zanesljivo možno zaščito – prostovoljno ali ne, to je pa že druga zgodba.[/quote]
Naj ugibam, zakaj te tako moti, če ženska reče, da ni šans brez kondoma? Ne vstane ti. Zato te pa tako muči, a ne ta kondom?[/quote]
Se mi zdi, da tebe muči mnogo bolj kot mene. Še mnogo bolj pa v primeru, da tip ne bi imel nič proti. Potem bi bilo treba nove pogoje in razloge najt. :-)))
Kaj pa če bi čakala doma in bi drugi priskakljali k tebi? 🙂
Ne… ampak starunklinih reakcij :)[/quote]
Samo moraš biti pa res omejen, da si prepričan, da so vsi nerigstrirani niki od iste osebe.
No je pa vseeno zabavno vas brati, ko vse prisodite k eni osebi.[/quote]
Vsi taki komentarji in odprte teme so na istem nivoju, ona je sinonim za te reči neglede kdo v resnici piše. Lahko je tudi ronka… 😉
Ko vidiš prepirljivo babo, vedno z drugim nickom, si lahko precej ziehr, d aje starunklja.
Samo tudi kondom še je vedno samo zmanjšana verjetnost….. nič ni 100%….
Sicer pa kaj ti pomaga, kondom, če pa 95% tipom baba fafne brez kondoma, ker je to logično…. tudi onim ki ne fukajo brez…. potem pa nisi naredil nič…. no zmanjšal si verjetnost nosečnosti če nima KTjev… to pa je tudi vse.[/quote]
Ja res je… v primeru HIV se ne bi smel niti poljubljat ker lahko ima kakšno ranico v ustih in tud ti… lizat je tud naj nebi smel… torej samo samo goli fu.k in nič drugega. Pa če odmislimo HIV… za ostale bolezni pa je kondom kar ustrezen. Tako da bolje 1x z kot 2x brez :)[/quote]
Pa si kondom čez glavo povezneš in potem ližeš. Saj je dost raztegljiv. :))
Kot je Hilti sinonom za vse štemarce
kot je gedora sinonom za vse natične ključe
kot je Marko sinonim za forumskega podjebanta
kot je GF sinonim nadutosti
tako je starunklja sinonim za vse prepirljive, podn od podna komentarje…
štekaš?
Saj pol je vse jasno zakaj babe skačejo čez plot….
Kaj pa če bi čakala doma in bi drugi priskakljali k tebi? :)[/quote]
Hmm …ne vem no.
Bojim se, da bi mu morala v tem primeru poleg kondoma nataknit še neprebojni jopič.
Ker ko se moj dedc razjezi vedno reče da bo enkrat vzel tisto šnelfajerco in bo vse postrelil… :)))
Ja res je… v primeru HIV se ne bi smel niti poljubljat ker lahko ima kakšno ranico v ustih in tud ti… lizat je tud naj nebi smel… torej samo samo goli fu.k in nič drugega. Pa če odmislimo HIV… za ostale bolezni pa je kondom kar ustrezen. Tako da bolje 1x z kot 2x brez :)[/quote]
Pa si kondom čez glavo povezneš in potem ližeš. Saj je dost raztegljiv. :))[/quote]
Naj mi prosim kdo pojasni… ali bi tole naj bilo smešno?
Saj pol je vse jasno zakaj babe skačejo čez plot….[/quote]
Ker ne najdejo vrat? 🙂
Vse jasno, samo nekaj mi povej, a fafne ti ga tudi čez kondom? Ližeš ji nikol muce al jo čez kondom(???) kaj pa ustnice, če ma notri rano pa ti tudi (teoretično) je isto kot da si brez kondoma, ali tega nič ne delaš?
Ker če karkoli izmed tega počneš brez kondoma si glede SPBja v istem šmornu….
Ko daš kondom gor samo da ga porineš not, je edina stvar ki te ščiti (če si prej vse ostalo naredil) pri tem da imaš mnogo nižjo verjetnost za zanositev….
Matkič, vse rane pa tud ne moreš z lizanjem pozdravit. :))
A si spet vohal slivovko pa te je ”prjelo” … sem ti reko da začni s pivom.
Na SČ je bila pred kratkim tema o tem kako imajo moški težave s potenco, če morajo kondome uporabljat. Tako, da očitno nočejo kondomov le tisti, ki jim dol pade, ko nataknejo kondom.
Tisti, ki nima teh težav, mu kondom ni odveč, sploh, če kar tako malo tu in tam seksa.
Mene zanima če ti fafneš tudi samo če ima kondom gor, če se ližeš tudi samo čez kondom (ker SPBji se lahko tudi (vsaj nekateri) prenašajo tudi čez usta ob opciji ran in krvi) če pustiš da ti tip liže pičko ali ne, (za njegovo zdravje se gre)
namreč vse od tega naštetega tudi prinaša verjetnost SPBja…. če karkoli od tega počneš si pač dvolična ko gre za seks in spolnost z moškim…..
Fa, fafa tudi čez kondom. Ližem ne. na usta se ne poljubljam. še kaj te zanima..
Mene zanima če ti fafneš tudi samo če ima kondom gor, če se ližeš tudi samo čez kondom (ker SPBji se lahko tudi (vsaj nekateri) prenašajo tudi čez usta ob opciji ran in krvi) če pustiš da ti tip liže pičko ali ne, (za njegovo zdravje se gre)
namreč vse od tega naštetega tudi prinaša verjetnost SPBja…. če karkoli od tega počneš si pač dvolična ko gre za seks in spolnost z moškim…..[/quote]
Če te prav razumem sprašuješ o avanturi, ne o seksu v resni vezi?
Potem pa omenjaš poljubaljanje in take zadeve.
Bravo, enTip, kako Matkicu ne uspe kaj takšnega napisat??!!
Hmm …ne vem no.
Bojim se, da bi mu morala v tem primeru poleg kondoma nataknit še neprebojni jopič.
Ker ko se moj dedc razjezi vedno reče da bo enkrat vzel tisto šnelfajerco in bo vse postrelil… :)))[/quote]
Red je red…. 😛
Tamu se reče urejene družinske razmere. :))
Sem imel idejo, da bi en dan priskočil na kofe pa vidim, da nimam niti osnovne zaščite za ta podvig…. 😀
Fa, fafa tudi čez kondom. Ližem ne. na usta se ne poljubljam. še kaj te zanima..[/quote]
Seks z R2D2. Kinki 🙂
Sklepam da spider poriva povprečno 5min.
Hmm …ne vem no.
Ker ko se moj dedc razjezi vedno reče da bo enkrat vzel tisto šnelfajerco in bo vse postrelil… :)))[/quote]
Verjetno preveč televizijo gleda. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.