Kakšno kontracepcijo uporabljate samske ženske?
Če je ženska pod 35let PLODNA, je to prednost.
Če je ženska nad 35let NEPLODNA, je to prednost.
Hehe.
Naj še nekaj mimogrede povem. Ne sam da bi kao mladi radi milfe pa older… Tud stare bi mlade, odkar so zvedle, da se kao tud stare poriva, so kar pogumne. Flirtajo, sprašujejo za glup info (lomljenje leda). Bi rade…
Pa to niti ni napačno, če bi jo lahko le porinil pa adijo, samo veste kje je problem. Da se koki ob dobri batini, nežnosti, strasti, odpre JEZ potlačenih čustec, neizživete strasti, dotikov, pozornosti, spolnosti in se je ne moreš več rešiti. Tko da če na temo rečem, zelo velik plus je da je za zaščito tako poskrbljeno, da sploh NE MORE zanositi, ker če ti pa taka zanosi si pa najebal, tisti izliv boš krvavo plačal.
In, koliko se vas je na zacetku veze, predno ste zaceli brez kondomov, itd, testiralo za STD? Eden, dva, … vsi? 🙂
Kaj je to STD?
Fa, fafa tudi čez kondom. Ližem ne. na usta se ne poljubljam. še kaj te zanima..[/quote]
a pa gre po enem seksu še kdaj pol s tabo? ker sliš se über dolgočasno..
Lahko se pa midva malo spoznava in potem preveriva tiste tvoje izračune, kaj praviš??
Fa, fafa tudi čez kondom. Ližem ne. na usta se ne poljubljam. še kaj te zanima..[/quote]
a pa gre po enem seksu še kdaj pol s tabo? ker sliš se über dolgočasno..[/quote]
Nikol! 🙂
Saj v tem je hec, nardi čtrico in gre dalje… 😉
Sklepaj ti kaj češ. veš, kaj ti povem. Z leti izkušenj sem prišel do spoznanja, da je f.uk z babo, ob kateri rabim 15 minut, da mi pride, zguba cajta, ker mi enostavno ni dovolj privlačna.
Ti seveda maratonsko f.ukaš, 1 uro?
Ej, a ti kaj f.ukaš, ali kaj te tolk zanima fuk drugih?
Ej, a ti kaj f.ukaš, ali kaj te tolk zanima f.uk drugih?[/quote]
nazadnje včeraj, pa ti?
Jst pa dons. Minuto čez polnoč ti fukam mamico, pa tipkam zravn.
Seks z R2D2. Kinki :)[/quote]
Po moje bolj z C-3PO 🙂
Uf ja, sami jebachi ste. Sej ne, da vas 99% zagovarja monogamijo, da ste proti kurbariji, menjavanju….samo drugače ste pa ful mašine, ha ha ha…
Seks z R2D2. Kinki :)[/quote]
Po moje bolj z C-3PO :)[/quote]
Zlatotič ^^
Jst vem kako gre to pri Spiderju. Na koncu jo pa vpraša: Ej, kako si že rekla, da ti je ime???
:))
Ma pusti podjebante, samo mene pa res zanima kako zgleda seks avantura, ko ti ga vleče čez kondom, ko ji ne ližeš pičke, in ko je ne zažvališ strastno….. jaz si kaj izmed tega trojega praktično seksa ne predstavljam, dobro lahko je quicky, samo da bi pa blo tak kontinuirano……….
Še ko sem prvič, pa sem mel 1 night stand na morju, sem ji lizno pičko… :P…… pa se prej malo polupčkal…..
Kaj pol rečeta, čuješ greva seksat, pa rečeš pridi pa greta nekam pa dvigne kiklo ti špukneš na tiča da je za ziher dovolj vlažno pa boooooom 😀
Ma pusti podjebante, samo mene pa res zanima kako zgleda seks avantura, ko ti ga vleče čez kondom, ko ji ne ližeš pičke, in ko je ne zažvališ strastno….. jaz si kaj izmed tega trojega praktično seksa ne predstavljam, dobro lahko je quicky, samo da bi pa blo tak kontinuirano……….
[/quote]
ne podjebavam, über resno me je zanimalo.
kako je lahko clovek jebach a napise kar je spider napisal. ista vprasanja kot matkic.
[/quote]
ne podjebavam, über resno me je zanimalo.
kako je lahko clovek jebach a napise kar je spider napisal. ista vprasanja kot matkic.[/quote]
Kura tudi ne zna letet, pa spada pod razred ptičev (pusti tistih par metrov). Tudi pri jebačih lahko pride do posameznih odstopanj. 🙂
Matkič, mene pa čudi, da kr zaupaš babam, da jemljejo tablete. Jaz nič ne zaupam. raje v miru svršim v kondom, kot pa da sem živčn, “moram pazit”, zaupat..
Še ko sem prvič, pa sem mel 1 night stand na morju, sem ji lizno pičko… :P…… pa se prej malo polupčkal…..
Kaj pol rečeta, čuješ greva seksat, pa rečeš pridi pa greta nekam pa dvigne kiklo ti špukneš na tiča da je za ziher dovolj vlažno pa boooooom :D[/quote]
Ja jst sm bil tud mau začuden, k sm to bral. Nek foreplay že more bit, to je pač osnova, nekaj kar ženska potrebuje, dokler jo ne fukneš na vse štiri.
Kje sem napisal, da sem jebach. To nalepko ste mi nalepili drugi, ne jaz sam sebi.
Meni seks ne pomeni glih ne vem kaj v lajfu. Sploh pa mi ne pomeni tolk, da bi se šel neke akorobacije in tvegal bolezni ali zanositve.
Samo jaz ne vem, če babam tisto vaše lizanje glih nekaj pomeni. če bi to bilo tako, pol vezane ne bi mele zaščitenih avantur z mano.
Ja, redke so na tabletah. Misliš, da če je baba samohranilka dveh otrok, ločena! Da je LOGIKA, da bo mela vsaj tabletke. Pol pa po fuku, na začetku nekaj malega sicer godrna, da daj kondom gor, a se prepusti potem, pravi, da če si pazil, ker bi bila katastrofa, saj ni na tablektah. Sam tist ?!?
[img]http://media.giphy.com/media/UZzVwDyx7Nv7a/giphy.gif[/img]
Kaj pol rečeta, čuješ greva seksat, pa rečeš pridi pa greta nekam pa dvigne kiklo ti špukneš na tiča da je za ziher dovolj vlažno pa boooooom :D[/quote]
Počak še en mal, vsaj 10 let in potem boš Pajkija laže razumu.
Ja jst sm bil tud mau začuden, k sm to bral. Nek foreplay že more bit, to je pač osnova, nekaj kar ženska potrebuje, dokler jo ne fukneš na vse štiri.[/quote]
Saj se peljeta od bifeja do doma… a ni to dovolj za predigro?
Forum je zaprt za komentiranje.