Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kakšno obleko?

Kakšno obleko?

Sicer se še nimam namena kmalu poročiti, ampak me vseeno zanima kakšno poročno obleko ste imele!To pa zato, ker sem včeraj gledala eno poročno oddajo na nemški tv in se je ženska poročila v živo rdeči obleki. Res, da je nekaj posebnega, ampak men so bele obleke veliko bolj všeč.kaj pa vi mislite?

Jaz se v beli obleki ne bi poročila. Od svetlih barv bi prišla v poštev samo bež. Najraje pa bi imela poročno obleko bordo rdeče barve.
Tako trenutno razmišljam, kaj pa bo, ko bo oz. če bo, bomo pa videli. 🙂

Tudi jaz sem videla to oddajo (sanjska poroka)….mi ni bila niti malo všeč….tudi meni osebno so lepe bele obleke……za kakšno drugo priložnost pa bi se mogoče odločila tudi za rdečo…nikakor pa ne za poroko.

Moja bo bela!

Moja obleka je bila v barvi šampanjca/smetane. Bila je res lepa.
Rdečo večerno obleko si lahko oblečem za kakšen gala večer, ples…

Za poroko vsekakor bela,ali smetanova.
Jaz sem imela belo,po telesu oprijeto,spodaj zvon,hrbet je bil gol.Zelo preprosta in nevsiljiva brez kakega kiča in obenem strašno elegantna.Sem vse presenetila s preprostostjo.
Naborki in vsi tisti”baloni” mi niso niti malo všeč.Sploh pa ne kake rdeče al bordo barve.Meni je to za poroko adijo.

Moje mnenje glede poročne obleke je pa: Obleči to kar ti paše in v čem se dobro počutiš in se ne oziraj na to kar si drugi mislijo in ti pravijo!!!!
Tako sem tudi jaz ravnala glede svoje obleke.
Namesto bele in drugih barv ki spadajo k tipično poročnim oblekam (del obleke je bil v barvi šampanca), sem imela na poročni obleki oz. na korzetu polno majhnih vrtnic v črni barvi, te vrtnice pa so tudi bile na robu oz. na koncu obleke pri nogah in v okrasju za na glavo.

Čeprav mogoče ne razmišljaš o beli obleki, bi ti jaz priporočila (tudi za dvig ega), da se odpraviš v kakšno od izposojevalnic. Jaz sem bila v vseh oblekah tudi s svojo neidelano postavo naravnost idealna.
Na poroki sem imela belo obleko, v stilu moulin rougea, s ssteznikom, in rahla krinolina. Brez kičastih dodatkov. Nepozabno.

Jaz sem se poročila v elegantnih oblačilih bež barve. Nikoli mi niso bile všeč dolge bele obleke. Imela sem nabrano bež krilo, malo čez klena, bluzico do pasu, ki se je v pasu zavezala in bež jakno. Ni mi žal. Obleko pa sem še kasneje lahko oblekla za kake svečane priložnosti. Še vedno jo imam, pa je tega že devet let.

Moja poročna obleka je bila rdeče barve. Ni pa bila nič podobna tisti iz televizije, ki je bila za moj okus preveč “načičkana”. Moja je bila čisto navadna večerna obleka, brez rokavov in odkritim hrbtom, dolga do tal in s krojem rahlo v A.
Izbrala sem si rdečo barvo, ker je to ena redkih barv, ki jih drugače ne nosim. Šopek pa je bil iz meni najljubših rož – (majhnih) sončnic.

Moja obleka je tudi bila rdeča – zelo preprosta in elegantna – zraven sem imela srebrne čevlje in srebrno ogrinjalo za čez ramena, šopek pa iz rdečih flamingovcev.
Komentarji v stilu, da mora za poroko biti bela ali (o groza!) šampanjec, po mojem mnenju pomenijo, da si dolgočasen povprečnež (ki ne vidi dalj od svojega nosu), ki si niti za svojo poroko ne upa pokazati, kaj mu pristoji – bela pač ne pristoji vsem in zato naj si vsak izbere tisto, kar mu paše. Pa če so to pocukrane nemške nadaljevanke tipa Swarzwaldska koča, tudi prav. Meni je to pač brezveze.

New Report

Close