Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšno pivo imajo najraje vaši…

Kakšno pivo imajo najraje vaši…

Fantje,možje,prijatelji?In zakaj?Pa ve dekleta?Meni je še vedno Laško najboljše.Je polnega grenkega pravega okusa.Pa črno temno Nikšićko 1l,ki se dobi v Šparu je tudi super.Ravno za vroče poletne dni,kot je sedaj.Pa mrzlo seveda.

Heiniken

radler:-) po eni fajni turci kolesarjenja

laško club

Moj ne pije piva … moj oče obožuje Laško, svak Union … sama se pred leti raje pila Laško ali pa Heineken. Seveda pa piva mora biti defitivno prave temperature, ker čene je k da bi pila … … saj veste kaj, no. :)))

laško je zakon :)(za oba)

Letos se pri nas pije laško dark.

Doma pijem Gosser v steklenici, si ga pripeljem iz Avstrije. Zunaj pa vedno pijem točeno, v skrajni sili tudi laško, zelo redko union. Pa ne maram piva iz pločevinke. Zelo dobro točeno pivo je Bernard(češko).

Staropramen, Efes, Guinnes, Laško.

Staropramen

Paulainer, Erdinger, Francizkaner, v sili tudi Laško …jaz pa Bandidos Ice.

Heiniken je zakon, za silo tudi Union, Laško nama je pregrenko.

Sadno, “zensko” pivo, najraje z okus cesnje ali hruske.

meni se zdi, da najraje laško, jaz ga ne pijem, se mi zdi ogaben okus, edino v maso za palačinke ga dajem.

yes! hlaaaaaaaadno………temno laško.

Pijem Union, ščijem Laško!

Halo?Pa monovke sploh pijete?Mesec dni nazaj,ni imela nobena monovka doma alkohola,ker”baje”se ne pije pri njih…za “posrat”kako ste dvolične…(ampak ne vse),

Ja, razen če si iz Štajerske. Potem je obratno.

staropramen, carlsberg

Tudi monovke pijemo (zmerno seveda : )

Laško je zakon!

Mož je zvest Unionu, meni pa je všeč Guinness, ker je močan in prijetno greni. Tudi Staropramen mi je dober.

1. jelen
2. mercator
čist zares

stella artois, lowenbrau, staropramen, union

Moj takrat, ko sploh pije alkohol, pije Heinikena, meni je pa katerokoli pivo zanič.

stella artois,

madonca, ni ga čez stello, pa v takih majhnih flaškah je, pa še dobiš ga ne povsod:((
ko ni stelle, pa union pils

New Report

Close