Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka kakšno poroko ste se šli tisti, ki ste se drugič poročili?? :)

kakšno poroko ste se šli tisti, ki ste se drugič poročili?? :)

Drugič poročeni na plan kako ste izvedli poroko…
Cela žlahta, v ožjem krogu, samo vi in priče? :)…

Jaz bi najraja v ožjem krogu ;), okusno, kosilo oz. kakšen lušni piknik….:)

!

no ne poročam se še enkrat (zaenkrat) 🙂
prva poroka mi je vzela pol leta priprav, res sanjska poroka z celo žlahto
če bi se še kdaj poročila se tako sigurno ne bi,…pa ne zato ker ne bi bilo lepo ampak jaz mislim da tista vooov poroka je samo 1x…..potem pa tko izi z ožjimi člani

Mislim da so poroke za tiste k so enkrat ali večkrat brcnil v meglo ob četrtkih in to kvazimladoporočenca in priči , brez vabil sorodnikom in prijateljem .
poznam očeta , ki je sinu rekel, na eni tvoji poroki sem bil pa še drago me je stala , na drugo boš moral sam brez mene in tudi v svojem strošku .

ne vem koliko moških še misliš poročit

sicer pa je to tvoja stvar, me ne gane

Avtorica, naredi po svojem okusu in okusu svojega bodočega moža..

Vsi ostali komentarji so pa bolni.
Sicer ste pa tukaj gor itak znani taki, ki ste naveličani tega življenja in samo kritizirate in nergate.

Sigurno ste sami na tem svetu in fouš vsaki taki novici:)
Bogi ste v glavo, zarukanci zafrustrirani….

A ste samo morda pomislili, da se poroča vdova???? In po vašem mnenju se zdaj ne sme več zaljubit in poročit, ker se to spe samo v prvo?

Odločita se izključno vidva, kar vama najbolj diši.

Jaz bi se samo z ožjimi sorodniki in prijatelji. Pa brez bele dolge obleke. Največ 20 ljudi.
Če eden še ni bil poročen si malo slavnosti 1x v življenju verjetno želi.

Če bi ti takšno poroko, potem je imej pač takšno, kajne? :=)

Pri drugi poroki so ponavadi ljudje že malo starejši in mirnejši pa jim kaj takšnega bistveno bolj ustreza kot velika ohcet z ogromno stresa.

Bila sem na podobni in je bilo super. Sproščeno, veselo, lepo!

?

o tretji poroki misliš tudi kaj !?

Moj svak se je v drugo porocil v isti gostilni, kot v prvo. Pol gostov je bilo tudi istih.. Nevesta si je zdilala vsaj to, da so v gostilni nove tapete nalimali 🙂

Že prvic samo s pričami, pa se kar drži. Nobenemu ni bilo do tiste maskarade. …

nisem se še poročila, če bi se, bi priredila piknik po medenih tednih… in to je to.

tudi Elizabet Taylor se je poročila 7x, od tega z enim moškim 2x – Burtonom, pa je ne šimfate. Bodoča nevesta, vse lepo ti želim.

Ž

kaj češ če ti ni do tega
ampak maškarada pa zagotovo ni….jaz sem se tisti dan počutila kot princesa in nikoli ga ne bom pozabila
tako lepa ne vem če bom še kdaj 🙂 res je bilo nepozabno lepo

pa kva je to ena marketinško poročna poteza – sem se počutila kot princeza, what the f…, vsak dan bi se morala počutiti kot princeza, ne pa da babe celo življenje čakate na ta dan. Sorry, ampak neverjetno so vas nateg… mediji in ostala družba… i ja, sem imela možnost poroke, pa je nisem izkoristila… lp

Zame prva poroka, za možeka druga. 80 svatov, žurka do jutra, lepo je bilo!

Moja prvič, njegova dugič – v najožjem krogu družine, v fansy lokalu kosilo (9 ljudi), imela pa sva dobro dekliščino in še boljšo fantovščino :))))!! Potem pa na poročno potovanje! Če bi se še 100 x bi bilo isto, sovražim tiste bedne poroke z govejo muziko, žrtje ……,

Samo midva in poročni priči. Vse je bilo tako kot sva si želela.

New Report

Close