kaksno razocaranje
haha če bi vedla da bom imela 500 eur neto plače za poklic kemijski tehnik, ne bi nikoli šla v šolo – ampak res nikoli! mene je sram, da človek, ki dela s kužnim materialom, dobi ven 500 eur, od tega dobi povrnjenih borih 100 eur dohodnine za 1 vzdrževanega člana.. haha, če bi vedla.. potem, če bi vedla, ne bi nikoli šla študirat biomedicine, če bi vedla, da bi ven dobila 800 eur neto.. haha, ne me jebat.. če bi vedla, da kot samohranilka potem s to plačo moram še državi vračat nazaj z dohodnino.. haha, če bi vedla… zdej ko vem, pošljem otroka takoj, ko konča osnovno šolo ven zi te države, ki človeka dnevno ponižuje, degradira na vsakem koncu, krade denar iz dvakratnega obračuna prispevkov, v kolikor zraven še služiš keš preko sp-ja.. če bi vedla.. otroka pošljem s prvim letalom u tri pičke materine stran od teh krvosesov..
mene je sram, da dobim ven manj ko snežilka, od tega plačam 200 eur za najemnino + stroški.. ostane mi 50 eur – kakšna sramota.. aja teh 50 eur mi pa tudi zmanjak, ker je treba plačat prispevke.. torej sem v minusu 10 eur
torej po vsem tem, lahko zaprosim za socialno glede na to, da dobim ven 500 eur neto.. hahaha
vbistvu delam za 3.05 EUR/h manj ko sem dobila prek študenta.. wow
ali je to sploh zakonsko sprejemljivo?
Forum je zaprt za komentiranje.