Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kakšno senčilo

kakšno senčilo

Ojla, ženskice!

Jutri imam službeno silvestrsko zabavo, pa me zanima naslednje: oblečena bom v srebrno krilo in v rdečo majčko s srebrnimi bleščicami. Kaj naj se namažem po vekah? Nič? Kaj pa naj dam na usta? Rdečo?

Hvala in lp

najbolj bi pristajala rdeca sminka,na vekah pa le crna crta in maskara za trepalnice! Rdeca barva je ze sama po sebi tako mocna,da se ti ni treba pretirano liciti in najboljsi ucinek dosezemo,ce smo v takih barvah cimbolj enostavno namazane.

Mislim, da si na veke vseeno lahko dodas malo blescic, ne bo vpadljivo, samo oci se bodo svetile.

Po mojem mnenju bi bilo lepo, če bi imela na vekah nežno srebrno barvo in seveda maskaro, na ustnicah pa le kakšen nežno rdeče ali rožnato obarvan gloss.

Lp
Pa srečno

Nežno rožnato barvo, če imaš lepe ustnice kakšen svetleč rožnat glos…za trepalnice pa bi ti priporočila novo maskaro od art deco …je le dodatek…najprej naneseš na trepalnice tvojo maskaro, nato pa geš čez z maskaro od art decoja (kupi pač srebrno, ker imaš srebno oblekico)…ta maskara ti na koncih trepalnic pusti drubne svetleče biserčke…zelo lepo izgleda in prav novoletno

Lala!

Kako se pa reče tej maskari od Art Decoja? Pa če veš, koliko približno stane?

Hvala!

Jaz ti priporocam rdeco sminko, cimbolj natancen nanos-lahko dosezes velik efekt!
Menim pa, da rdeca sminka ne prenese raznih blescecih dodatkov-sta ze dovolj krilo in majcka!
Lepo praznovanje,
pika

Maskara stane dva tisoč, sicer ne vem kako se ji reče, prodajajo jo v Limoniju, mogoče tudi v dm…povprašaj , je tako in tako edina taka maskara, je pa od Art deco-ja

Ok, hvala ti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close