Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kam 2 najstnici v muzej

kam 2 najstnici v muzej

Naslednji teden bom imela nečakinji, najstnici še v OŠ in bi šli en dan v center, malo okoli, na sladoled, kaj pojest in mislila sem v kak muzej ali kaj takega si pogledat.

Obe sta radovedni, živi, razgledani za svoja leta.

Kaj priporočate?
Saj njima je vse kul, ampak jaz si želim, da bi jima bilo čisto zares zanimivo.

Hiša eksperimentov je na Trubarjevi uliici. Blizu.je Ljubljanski grad z gondolo in sprehod po stari Ljubljani s trgovinicami za turiste. Tudi sladoled se dobi. Živalski vrt je zelo zanimiv. Pri muzejih pa poglej trenutne razstave.

Ce jih zelis kaj pokazat…kulturo,muzeje,arhitekturo,itd.itd…pojdi iz Slovenije. Logicno. Avstrija ali Italija.

nova
Uredništvo priporoča

Sicer ni muzej….
https://houseofillusions.si/

Vecje NEUMNOSTI od te hise eksperimentov re ni. Zguba casa in DENARJA!!

Hiša eksperimentov neumnost? Fizika, matematika neumnost? Sina spravim edino v ta “muzej”, čeprav ni. Fizik in matematik po duši. Očitno je nekaterim neumno tisto, česar sami ne razumejo.

Matematika NI neumnost. TISTA hisa eksperimentov JE. Tako kot je sestavljena in kar ponuja. Zgleda,da jo je naredil kaksen osnovnosolec! Sem bil v pravih hisah eksperimentov v Nemciji in Franciji! JE kot primerjat Ferrari s Ficotom! Ne zapravljat denarja za tisto brezvezo!

Ljubljanski grad in zemite avdio vodiče, super je.
Sem bila že n-krat gor, pa če sam obhodiš grad, se ti ne zdi nič posebnega. Nazadnje sva pa s hčerko vzeli še avdiovodiče…čist druga pesem. Res priporočam.

Meni se hiša eksperimentov sicer ne zdi neumnost, ampak je po mojem za mlajše. Mi smo tja hodili do kakšnega 10. ali 12. leta.

Jaz bi priporočila Prirodoslovni muzej. Nekaj stvari je sicer dolgočasnih, se pa najde marsikaj zanimivega, sploh če imata radi naravo in živali.


slovenska hiša eksperimentov je plod dela enega samega človeka, entuziasta, ki je verjel v projekt … no, zdej na tem dela že več ljudi, ampak od države ne dobijo praktično nobene pomoči .. za vse so sami. država ima sicer neke druge plane s centrom znanosti v trnovem .. bo čas prinesel odgovore ..
kaj točno si pa ti v svojem življenju naredil, s čimer se lahko pohvališ?

avtorica … po moje je HE res bolj za mlajše in tiste, ki jih MAFI res zelo zanima … muzej iluzij je super zanimiv za vse, ki tam še niso bili. moj najstnik gre pa veliko raje v galerijo kot muzej … skupaj poglejte kaj se dogaja, kaj je na voljo pa tja pojdite.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

da nista v pol ure fertig.

http://www.etno-muzej.si/

https://www.tms.si/en/

New Report

Close