Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam bi šli vi ta vikend na morje ali v hribe

Kam bi šli vi ta vikend na morje ali v hribe

Kam?

V Izolo ali Koper.

Verjetno ni vseeno, od kod si (= koliko vožnje te čaka), ampak če to zanemarim: Vintgar ali Tolminska korita z okolico (npr. še do slapa Kozjak) ali od Malih do Velikih korit Soče. Ni morje, niso hribi, ampak to je nekako najbolj po mojem okusu.

Odgovor na objavo uporabnika
Kisbon, 10.06.2025 ob 12:47

V Izolo ali Koper.

V soboto v Koper na koncert ET, Colonie…

Colonia, Karma in ET združeni v projektu FLASH BACK “Back to the roots” prvič na Obali!

Skupaj na istem odru nas bodo 14. 6. popeljali v pozna 90-ta in zgodnja 00-ta leta.

“Za tvoje snene oči”, “Zemljotres”, “7 dana”, “Malo pomalo” in “Tek je 12 sati” so le nekateri izmed hitov, ki bodo v vas prebudili nostalgijo in vas vrnili nazaj v tista leta.

Raje bi v hribe, ampak… ne bo tako.

Spet bo vse zabasano na cestah.  Za vikende smo raje doma.

Zaenkrat še na morje. Ni gužve in vročine. Že čez 14 dni bodo verjetno hribi boljša varianta.

V hribe.

Morje Strunjan. Ampak a je zdaj morje cisto in brez media?

Brez meduz sem mislila.

MORJE

Odgovor na objavo uporabnika
Igkjhh, 10.06.2025 ob 18:09

Brez meduz sem mislila.

Niso meduze, so uhati  klobučnjaki in niso nevarni.

Junija najraje izberem morje.

Murter, morda Šibenik.

MI2 greva na morje za podaljšan vikend, rezervacja v mini hotelčku, razvajanje .. savne, jakuzi, masaže, pa morje seveda, komi čakam.

Doma ostanite in ne delajte gužve po  cestah. Zaradi vas moram stalno kje čakat v vrstah.

Jaz imam tudi tako situacijo al it v hribe al na morje, se še odločam. Zelo rad hodim v hribe a trenutno me bolj vleče na morje, za hribe bo še dovolj časa jeseni.

Kjerkoli raje kot tam kamor bom morala it..

New Report

Close