Kam bi vi vložili večje prihranke
BTDT nepr., 18.02.2023 ob 22:36
Imam jih vložene v sklad v tujini. S skladom upravljajo profiji, jaz pa od tam kot lastnik sklada in prokurist dobivam plačo in udeležbo pri dobičku.
ja.
kater?
avtor… zlato maš dol malenkost… jurja in pol na kilo… kripto in delnice zdej jst nebi… dvomim da je dno doseženo…
Bitcoin dobiva momentum…z zelo veliko verjetnostjo bo dosegel nad 35k USD v marcu, najkasneje v aprilu. Poudarjam, da gre za veliko verjetnost ni pa to 100%.
Seveda priporočam samo del prihrankov, če se kdo odloči za kaj takega. Jaz imam trenutno v razmerju 4% : 96%. Torej imam še 16% prostora do 20%, ker je moje max razmerje 80:20. Se pravi max 20% prihrankov v negotove zadeve, od teh 20% pa nekaj procentov v bolj tvegane. Trenutno imam samo v bitcoinu.
Sem dal večjo vsoto vezat ravno za eno leto, za mal čez 2 %, zaenkrat ne vem, kam drgam plasirat, že kako leto ali dve kupujem manjše količine srebra od fizičnih oseb, imam še nekaj keša na zalogi, ker me čakajo obnove na hiši, čakam pa tudi na kreš delnic, da previdno spet vstopim. Med korono sem delnice zlo slabo prodal, zgubil skora vse profite prejšnih 5 let in pristal za mišjo dlako v plusu. Kupil sem odlično, potem pa slabo prodal.