Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam date prvošočke med počitnicami

Kam date prvošočke med počitnicami

Ker 60 dni dopusta nimam. Razni tečaji pa so zelo dragi.

Ponavadi je cele počitnice pri babici (beri taščici) na deželi, kjer ima veliko družbe, razen tistih 14 dni, ko gremo skupaj na morje.

babica

Babice, zraven v službi, morje, sam doma.

Med novoletnimi in prvomajskimi prazniki že tako proste dneve poštukam z dopustom in smo doma. K sreči v službi še nisem tako nepogrešljiva. Novembrske in februarske počitnice ki so brez ostalih praznikov pa je bri babici.

blagor se vam z babicami. pri nas tega ni, tako da je bila hčera ves čas, ko nisem imela dopusta, v varstvu na Zvezi prijateljev mladine. Imela se je super in že komaj čaka, da bo šla letos tudi k njim.

sam doma.

Zveza prijateljev mladine običajno organizira varstvo na kakšni od šol – morda ne ravno v vaši, skoraj zagotovo pa v kakšni od bližnjih. Če se ne motim plačaš samo prehrano.

kaj pa varstvo med vsemi počitnicami, ki ga šola MORA organizirati za prvošolčke? mi smo to imeli (slišala sem, da so imeli nekateri to organizirano tudi v okviru vrtca – kjer sta ustanovi združeni, imajo istega ravnatelja)…če bi nekdo to omenil, bi se takoj našlo vsaj 10 otrok, ki bi hodili med počitnicami v šolo…ker pa je bilo varstvo že organizirano, so lahko hodili v šolo tudi drugošolci in tudi 1 tretješolec se je našel (če so oni to plačali, pa ne vem)…v glavnem, omenit je treba to možnost in se bo stvar uredila

Že mogoče. Ampak tja je potrebno otroka zapeljati. Jaz npr. grem od doma ob 5-ih in takrat mora pač ostati doma. Ne more v mestu čakati 3 ali 4 ure!!

Sploh pa smo na samem in kar nekaj km do prvega cntra ZPMS.

Žal.

Naša je bila lani sama doma,razen takrat, ko sem imela dopust. Letos bo isto. Malo se tolažim, ker je leto starejša, pa drugo leto še leto več…
Kaj čmo.

prvošolčke puščate same doma? svaka vam čast. še na misel mi ne pride, da bi ga pustila vsak dan za 8 ur samega. tudi če nimate babic, dedkov , se pa da dobit plačano varuško!!!!!! a ne? pa ne rečt, da nimate denarja. a ko ste jih pa v vrtcu imele, se je pa dalo plačat?

pri nas babica servis.

Bi rada videla varuško ,ki mi bo za 40 eur,cel mesec vsak dan 8 ur otroka čuvala.Toliko sem dala namreč za vrtec.

ja jaa saj maš prav, pol ga pa imej revčka doma zaklenjenega 🙁

Ne se razburjat!
Tole si zapisala:
” pa ne rečt, da nimate denarja. a ko ste jih pa v vrtcu imele, se je pa dalo plačat?”
Samo na to sem ti odgovorila.

S polno ritjo je lahko srat.
In ne ,moj otrok ni doma zaklenjen.

V Konjeniškem klubu PIP v Ljubljani imajo vsako leto čez cele počitnice tabore. Naši otroci so navdušeni. Cena je sprejemljiva, pa tudi okoli časa, ki ga otroci prebijejo tam ne komplicirajo. Letos so nas že obvestili, da imajo tabore tudi letos in da je na razpolago novo veliko igrišče. Mi gremo tja 🙂

New Report

Close