Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kam dati denar

kam dati denar

Pozdravljeni, jaz sem glede finančnih zadev ne spoznam ravno najbolj, pa me zanima, kaj mi svetujete, kam naj dam denar – 10.000 EUR, katera oblika varčevanja, pri kateri banki, ker bi denar potrebovala lahko na hitro, pa da bi imela možnost dvignit ga največ v roku 30 dni.

hvala za odgovor.

Hypo banka ima trenutno najboljše obrestne mere za vezavo 31 dni – 4,70% letno.

pa preveri še na delavski hranilnici, tam so tudd kar dobri pogoji -vendar pazi, ker oni ne sodijo v bančno varovalno shemo, tojre ej tveganj malo večje-vednar na kratki rok to ni tako bistveno

Delavska hranilnica ima pooblastilo Banke Slovenije in jamči do zneska (mislim da 22.000 €) tako kot vse ostale banke.

lpl

Lp L

ti sprasujes kam bi dala denar ja pa ze 2 mesecu iscem in prosim dobre ljudi ki bi mi pomagali sem v veliki financni stiski in bi nujno potreboval vsaj 3000 eur da se izkopljem iz te krize se preden mi ponovno zablokirajo vse racune in se nazadnje vzamejo tale avto ki je na lizing se prodati ga ne morem ker itak nic ne dobim za njega pa se toca ga je malo stolkla saj ne prosim veliko samo brez vsega ne bi rad ostal vrnil bi na obroke vsaj na 12 mescev

ce res ne ves kam bi z denarjem se priporocam odgovor v primeru mi poslji na meil [email protected]

New Report

Close