kam greste na dopust
Mi gremo(kot skoraj vsako leto) v Zadar,točneje na Vir.
Tam imamo hišo.Predvsem grem na dopust,da se izklopim,napolnim baterije,da uživam.Pa še na plaži nimajo problemov,če imamo psičko zraven.
Tujino pa sva obiskovala,ko še nisva imela otrok(sina in psa):):).
Zelo lepo je bilo na Rodosu,Kreti,Tuniziji,…sva videla kar nekaj sveta.Ko bo pa sine večji pa ga bova še njemu pokazala:)
Letos je ogromno povpraševanja za Grčijo. Tukaj gor vem za vsaj še tri družinice, da potujejo na isti konec kot mi. Z rezervacijo smo pa res pohiteli, že januarja smo težili na Intelekti:)
Splača se vam čim prej rezervirat, če ne drugega zaradi popustov.
Kefalonija je menda res lepa.
Hvala za lepe želje:)
Sporoči mi kako se boste odločili.
Mi nismo ravno ljubitelji agencij. Sem že iskala nekaj po netu in – veš, kaj ti povem: še veliko je prostih apartmajev! Mislim, da naše agencije malo paniko zganjajo, češ da je že vse razprodano – po mojem so prodali, kar so zakupili za first minute, kasneje bodo pa zakupili nove kapacitete, za tiste, ki bodo rezervirali junija. Po mojem je hotelov in apartmajev v Grčiji ravno toliko kot prejšnja leta in bo za vse dovolj. Aja, mi bomo verjetno spakirali vsak svoj ruzak in šli s trajektom. Komaj čakam!
Lepo se imejte, boš poročala, prav! Midva sva na Kefaloniji že bila in je kraaaasna!