Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam greste na eno, dvo, tridnevne izlete?

Kam greste na eno, dvo, tridnevne izlete?

Zanima me za tiste z agencijami, ne v lastni režiji. Jaz Toskana 3 dni, Plitvice 1 dan, Benetke 1 dan, za zdaj.

V Toskani sem ravno bil. Sicer v lastni režiji, a vseeno… trije dnevi so zgolj za povohati in pridobiti nek vtis. Se vsekakor vrnem – za dlje časa kot tokrat. Tri dni je človek lahko npr. v Saturniji (toplice in obisk kake okoliške vasice).

Plitvice se da kombinirat s “Slapovi Krke”. Bi tudi lahko bil čudovit vikend izlet. Hercegovina je tudi lahko zelo zanimiva – Mostar z dolino Neretve. Jezera v Italiji (Gardsko jezero, jezero Como, …). Dunaj in Bratislava sta le okoli  50 km oddaljena eden od drugega – za oglede mest. Podobno Budimpešta z Blatnim jezerom.

Salzburg in grad Werfen?

To je tako, iz glave, kar mi pade na misel, da bi se znalo kje najti v agencijski ponudbi.

Nikamor, ker varcujem za zlabe case. Vi bedaki pa kar nosite denar on placujte precenjene stvari. Budale.

Imam previsoko najemnino in komaj ostane za jest.

Enodnevni izlet danes pomeni pol dneva stanja v gužvi/kolonah. Se pravi je bolje ostati doma in iti na sprehod v gozd ali na lokalni hrib.

V hribe. Ne hodimo na vrhuncu sezone, med prazniki, ampak vmes ko je vreme ugodno.

Nikoli nikamor z agencijo, 1 dnevni izlet po SLo najdlje do Trsta, Benetke, Lendava .. so že 2dnevni.

Ni keša, pa še skoz sem na šihtu. Lepota slovenske realnosti.

Eni so frej 14 dni, drugi ne smemo vzeti pred prazniki dopusta.

New Report

Close